Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

jalaad אם תבדוק שוב תראה שגם zx10 סטנדרטי ניצח את הקורבט.

ולגבי הויכוח הנצחי מה עדיף אני ניסיתי רק להכריע ברמה של תאוצה ולנסות להבהיר

שגם למכונית כביש משופרת בעלות של אלפים רבים של דולרים תפסיד

בתאוצה לאופנוע ליטר שיעלה איזה 10K דולר בארה"ב.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ולגבי הויכוח הנצחי מה עדיף אני ניסיתי רק להכריע ברמה של תאוצה ולנסות להבהיר

שגם למכונית כביש משופרת בעלות של אלפים רבים של דולרים תפסיד

בתאוצה לאופנוע ליטר שיעלה איזה 10K דולר בארה"ב.

וזה נכון לחלוטין! ומי שמחפש האצות - אין תחליף סביר (בכסף) לדו גלגלי.

אופנועי הכביש שנמכרים היום (יחס הספק למשקל של 1 ל 1 כמעט) הם אופנועי מירוץ לכל דבר - לפחות בעיניי - וככאלו - מחיריהם סבירים ביותר. כדי לקבל את אותה רמת מקצוענות הכלי בארבע גלגלים - צריך להשקיע סכומים הגדולים פי 5 עד 10 ואף יותר.

בהיבט זה - אכן - אין תחליף ראוי לאופנוע הליטר.

אלון

פורסם

.

וואלה צודק לא שמתי לב.

ו-205CTI שים לב שכבר עברנו את יחס ההספק למשקל של 1ל-1 והיום לאופנועי הליטר יש כבר יותר כ"ס מהמשקל שלהם.

אופנוען

פורסם

כמה תגובות שטותיות!!!

מי שהיה קורא בהגה האחרון אם אני לא טועה בסוף, היה מבין שבסה"כ מדובר על באמת כתבה בצחוק,

והיא באמת מצחיקה מי שקרא אותה במיוחד אהבתי את ההשוואה בטבלה בסוף, למי שמבין על מה אני מדבר.

אז לשאלה שלך בכותרת, אם היית קורא את הכתבה בעיתון, היית צוחק.

אם לא כמו עכשיו, אז תבכה.

והשאלה האחרת, אימפרזה STI מול ימאהה R1, אין פה ממש תחרות.. לא עם כלים סטנדרטים..

(כן אני יודע שמישהו כבר רשם את זה לפני "למדוד FUN" - בניגוד לאחרים פה, אני כן קורא את התגובות לפני שאני מגיב).

עמרי.

פורסם

כתבה מגמתית, סובייקטיבית, עלובה.....

לקחו R1 שהוא גם ככה כלי חזק מאוד מאוד (גבול ה2 שניות ל100 קמ"ש)

והציבו אותו עם STI סטנדרתית (5.5 שניות ל100 קמ"ש)

והעמידו את שניהם על קו הזינוק ......

ועוד דבר גם אם הSTI הזאת הייתה משופרת עם תוספות היא עדיין הייתה

מפסידה ל R1 , אבל הנבלות האלה (סליחה על ההתלהמות ) לקחו ליצן

שיצא עם ה STI מהמקום, ובבקשה תצפו שוב בסרטון תראו שהאימפרזה כמעט

ונכבית לו בזינוק מהמקום (רואים בסרטון ש STI ממש מקרטעת ביציאה)

לפי דעתי איך שהוא הוציא את האימפרזה מהמקום זה היה בערך 8-9 שניות ל 100 קמ"ש ....

איפה ההשוואה המתבקשת בקשר ליציבות אחיזה סיבובים ועוד ??????

רק לחיצה מהמקום עשו שם??????

וגם מה שמבינים מהסרטון האדיוטי הזה זה שיש ל STIמזגן

(הוא חזר על המשפט הזה 2-3 פעמים !!!!)......

אז יכלו גם להביא מזדה או קאיה שתלחץ שם כי גם להם יש מזגן.....

ובמיוחד משפט המחץ בסיום של שתי הבחורים בסוף .........

בקיצור גועל נפש !!!!!!!

*אין לי אישית שום דבר נגד אופנוענים אלא להפך , אבל הפעם הגזימו..

בתור אחד שחובב ספורט מוטורי די נפגעתי מכתבה כזאת עוינת...

אלי אליהו

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם
טל, ברור שמקדם הגרר משחק תפקיד ממהירות גבוהה...

במצב טוב, כל GS עלוב יאכיל אבקנים את רוב מכוניות הספורט שנימצאות (טוב, אולי לא אימפרזה ושות')..

אני מציין נתונים, בוח החיכוך עם הכביש קטן משמעותית באופנוע מאשר באוטו. לאוטו לעומת זאת יש יותר מישקל, אבל מנגד יש לו יותר שטח צמיגים, אורך, וגם חלוקת מישקל עדיפה...

איש חכם אחד פעם אמר שלא הכל זה תאוצה... זה הרבה אבל לא הכל...

כמות הכיף היא דבר חשוב יותר (לדעתי)...

איך מודדים כיף?! :?

באופנוע זה די פשוט... שוטפים אותו ויוצאים לרכיבה... אם אחרי הרכיבה המישקף מלא חרקים ואין לך כבר כוח לנקות אותו, סימן שנהנת (עד אפיסת כוחות)...

באוטו לעומת זאת טיפה יותר קשה להגדיר "כיף"...

בכל אופן, ההשואה של כוח סוס /ק"ג היא לא נכונה.. זה מה שרציתי להגיד... זה הכל... במיוחד כשאתה משווה שני כלים כל כך שונים...

אגב R1, היחס מישקל/כ"ס הוא 1:1 בערך... לפני פחות מ 10 שנים זה היה יחס מישקל/כוח שיהיה שמור לחברות עתירות ממון שהאופנועים שלהם היתחרו במרוצים... היום "כל אחד" יכול לגשת לחנות ולקנות... לדעתי ה R750 הישנים (כן, אילו המקוררים אוויר שמן) חזקים מאוד (ולי הם מאווווד מספיקים), וזה אופנוע מלפני 20 שנה!!! אני מקבל זיקפה רק מלחשוב מה יהיה עוד 5-10 שנים!!! (ושיהיה אפשר לקנות R כזה א ס פ נ ו ת !!!)

גילי

היי גילי!

יש לי 3 כאלה ברמות שיפור שונות,אכן אופנוע מענג מאד!

בעוד 9 שנים הראשון שלי הופך לאספנות...

לדעתי לא יישארו עד אז בארץ ומה שיישאר לא יימכר כך שאתה צריך לחשוב על אופציית הייבוא...:-P

אבל דיה לצרה בשעתה:wink:

לגבי נושא השרשור:

אנשים כנראה לא הבינו את מהות הסרטון שהוא פאן טהור ולא ממש תחרות אמיתית...

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
כנראה יש כאן אי הבנה בסיסי שנובע מכך שלא קראתם את הכתבה בעיתון. הסרטון הוא רק תמצית של היום הזה וכדי שאסביר במה מדובר.

בין נהגי מכוניות ספורט ורוכבי אופנועי ספורט תמיד קיים הויכוח מה יותר כיף\כדאי לקנות\לעשות והוויכוח הזה עלה גם אצלנו, בין החבר'ה ממוטו להגה. אז ככה בשביל הכיף (זו המטרה של הכתבה) לקחנו R1 ו-STI ויצאנו ליום שכולו כיף בדרום - כמובן שלא להשוואה ישירה ומדוייקת בין שלי כלי תחבורה. לא חישבנו סוסים, לא שקלנו גלגלים ולכל המפקפקים, אף אחד לא חשב שיש למכונית סיכוי מול האופנוע בישורת, אבל למי אכפת? לא יצאנו ליום הזה בציפיה שה-STI תהיה מהירה מהאופנוע בישורת, ממש לא! הצילום של ה'רייס' היה להמחיש עד כמה מהיר האופנוע מהמכונית שעולה כפול בדיוק ממנו. יצאנו למדוד FUN של שני כלים ולנסות להעביר לכם את זה בתכבה. אז נכון היא קצת שונה מההשוואות הרציניות, היא לא קורקטית ולא כלום. כיף נטו. חבר'ה, נסחפתם לרצינות יתרה כאן. לא קראתם את הכתבה המלאה (קיים סיכון סביר שאתם עוד עלולים להנות ממנה)...

זה ששפט כאן מקצועיות על זה שגב"ב אמר WRC ולא WRX לדעתי פיספס משהו - בקטע של האנשים שמדברים יש המחשה עד כמה העולם של המכוניות זר לרוכבי האופנועים ולכן הטעות "כביכול" של גב"ב בהגדרת המכונית נכנסה לוידאו. ט.שביט, אתה הרי מכיר את הגב"ב הכי טוב ואתה יודע מה דעתו על "כופסאות הפח".

אנשים, תקראו את הכתבה ותבינו בדיוק במה מדובר, לפני שאתם יוצאים בהצהרות על ההשוואות...

אממממ

אני לא רוצה לעליב אף אחד כאן - וכל ידידיי האופנוענים יודעים שאני חצי צוחק שאני שואל....

מה??

app-leather-suit.jpg

אתם חושבים שאתם נראים טוב בזה? מינימום טירמנייטור 2 כאן.

מה איכפת לי אם תעקוף אותי ב 250 קמ"ש. מה איכפת לי אם תיקח אותי ב 400 מטר ב37 מכוניות. מה איכפת לי ווילי וסטופי והשכבות....... כשהדבר היחיד שעובר לי במוח שאני רואה אותכם בכביש זה , שאתם מזכירים לי תמיד ........

Village_People_-_Front.jpg

:lol:

תנו לי רכב עם 4 גלגלים , כמה דלתות, מזגן ורדיו anytime - לי זה הכי טוב

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

תוספת קטנה לגבי המזגן, כמו שאמר MAD MAX, שימו על עצמכם חליפת עור שכזו ביום של 40 מעלות בדרום, בזמן שאנחנו מתפננים במזגן של האימפרזה ואז תבינו למה המזגן הוזכר 3 פעמים. אין לי דרך טובה יותר להסביר לכם את העניין מלבד זה שתקראו את הכתבה...

פורסם

אתה טועה... חליפת עור היא לא להגנה... חליפת עור מסמנת עד כמה אנחנו אנשים סוציאליסטים ומיתחשבים באנשי זק"א...

אנחנו לא רוצים לטרטר אותם ולתת להם לאסוף אותנו מכל מני מקומות בכביש... להפריע לתנועה וכו'...

הכל מרוכז במקום אחד. פשוט להרים ולהכניס לפח...

כמו שקית גדולה...

:?

בקשר להשוואה, היה שם גם קטנוע, את שוכחים?!

המטרה היתה לבדוק מה יותר שווה, וכל אחד נתן את התגובות שלו... אהבתי את ההשוואה של אלי כשהוא דיבר על זה שהוא עם גבס ורואה אופנוען מרוסק...

אחד הדברים שפחית על 4 גלגלים נותנת היא הרשת הביטחון...

אולי בסיבובים היא עדיפה (אולי), אבל עדיין, מכל דו"ג שרכבתי עליו עד היום נהנתי... אם זו הרוח, אם זו תחושת החופש, תחושת החיבור לכלי, ה"אני יושב עליו ולא מכונס בתוכו"...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני מבין שכולם פה גאונים גדולים שלא מבינים איך ולמה אופנוע מאיץ כמו שהוא מאיץ...

בדיק בגלל זה העליתי לפול גז מאמר בנושא.

אתם מוזמנים לקרוא, ומי שבין משהו שגם יגיב עליו :-)

כולכם מוזמנים להיכנס...

העברות משקל, תאוצה ובלימה, ומה שביניהן...

http://www.fullgaz.co.il/forums/sho...42088#post42088

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אין מידה להשוות בין השניים, כל אחד מוצא את ההנאה שלו באחד משניהם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מוצא את ההנאה שלי בשניהם...:-)

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
אני מבין שכולם פה גאונים גדולים שלא מבינים איך ולמה אופנוע מאיץ כמו שהוא מאיץ...

בדיק בגלל זה העליתי לפול גז מאמר בנושא.

אתם מוזמנים לקרוא, ומי שבין משהו שגם יגיב עליו :-)

כולכם מוזמנים להיכנס...

העברות משקל, תאוצה ובלימה, ומה שביניהן...

http://www.fullgaz.co.il/forums/sho...42088#post42088

רק תיקון קטן (באמת קטן :wink: ),התאוצה של מכוניות הדראג הבכירות היא כחצי שניה ל-100.

http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleID=912&SubjectID=141

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

חכו רגע לפני שאתם מקללים את ניר בן ארי ואת מערכת 'הגה' תבינו משהו אחד,הרעיון שלהם היה לרחת שלושה כלים (היה גם ימהאאה T-MAX)וליבדוק מי יותר מהנה?

לבסוף שהאסתי ניצחה בהשוואה של ההנאה(בגלל שלא כולם וולנטינו רוסי)הם העמידו אותה עם ה-R1 (שהיא משופרת)לקו הזינוק שכמובן שה-R1 ינצח,סתם שתדעו זה רק איזה סירטון מגוחך שהם שמו באתר שלם אין לו שום קשר לתוצאות המבחן.

בקיצור הם שיתפו פעולה עם 'מוטו' ולקחו שלושה כלים ורצו לירואת מי יותר מהנה זה הכל!

my sweet home

www.sharks.co.il

• תוכן חדש...