Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרתי כבר שאין שום דבר אישי בדברי בנצי:) פשוט אין דברים מושלמים ובסופו של דבר צריך להיתפשר על איזה שהיא נקודה.

Zoom-Zoom...

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אמרתי כבר שאין שום דבר אישי בדברי בנצי:) פשוט אין דברים מושלמים ובסופו של דבר צריך להיתפשר על איזה שהיא נקודה.
בשביל זה יש מכוניות כמו פולו , אמינות יותר טובה מצרפתית, אך לא יפנית (כך שמעתי)

מצד שני, נוחות טובה (אמנם לא כמו של פיג'ו לסוגיהן אבל טובה) , ואיכות בניה לתפארת אירופה ורחוקה ממכוניות כמו דיהטסו סיריון וקליאו.

ב60 אלף הייתי הולך על פולו מסביבות 2002, אם אתה מתעקש על האגף הצרפתי, אז דווקא ה206 יותר מוצלחת מהקליאו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בשביל זה יש מכוניות כמו פולו , אמינות יותר טובה מצרפתית, אך לא יפנית (כך שמעתי)

מצד שני, נוחות טובה (אמנם לא כמו של פיג'ו לסוגיהן אבל טובה) , ואיכות בניה לתפארת אירופה ורחוקה ממכוניות כמו דיהטסו סיריון וקליאו.

ב60 אלף הייתי הולך על פולו מסביבות 2002, אם אתה מתעקש על האגף הצרפתי, אז דווקא ה206 יותר מוצלחת מהקליאו.

הפולו אכן אמינה אבל איכות ייצור???

הדשבורד לפני מתיחת הפנים הוא נוראי, הפלסטיק נוטה להישבר (ולא רק במוניות)ואז הכפתורים פשוט נבלעים אל תוך הדשבורד... (אבל אמרת 2002 וזה כבר יותר יפה :))

בלי שום קשר פולקסווגן יודעים לעשות דשבורד יפה אך החומרים שלו די מאפנים ברוב המכוניות של הקונצרן יש פלסטיק שמצופה במעין ניילון כזה ואם המקום מועד לחיכוך אז הוא פשוט מתחיל להתקלף ומאבד את הברק ומה שרואים זה חתיכות מקולפות בגוון כהה יותר, כך היה באיזור מחזיקי הכוסות בגולף בטולדו לדוגמא החומר אמנם יותר פלסטיקי אבל זה גם מה שיבטיח עמידותו לאורך זמן... כמו כן ראיתי מספר פעמים שבדלת הנהג ליד הידית הבד ממש מתחיל להיקרע - ראיתי את זה בהרבה גולפים MK4...

haters will hate

פורסם
ב60 אלף הייתי הולך על יאריס...

לך תמצא אחת... :-D ועוד בתחום המחירים הזה.

בנצי, קצת הגזמת עם הדשבורד, נכון שלפני מתיחת הפנים הוא לא מוצלח (קונסולה מרכזית),

אבל אם אתה עוצר את הסדק באיבו, אז אין שום בעיה . (כמו אצלי למשל)

ושוב, המלצתי על 2002, כאשר מתיחת הפנים בוצעה ב2000, שם מדובר על החומרים של הגולף 4.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קבלו תוספת נחמדה מעותקת מפורום רכב של YNET וכפי שזה ניראה זה אותו בחור רושם:

''כבר כמעט החלטתי על היאריס החדשה.

התחלתי לקרוא בפורום ונראה שהסיריון היא לא פחות טובה. האם נכון?

אני מחפשת רכב אמין וחסכוני , העיקר שלא יראה מוסך (בניגוד לקליאו B שכל שני וחמישי איזה רכיב חשמלי אחר היה מתקלקל...) .

האם ההבדל במחיר גדול?''

הפחדנו אותו עם השרשור ;)

Zoom-Zoom...

פורסם
אבל כמובן שסירון יותר אמינה וחיסכונית מפולו;)

אם לוקחים את הגרסא הכי נמוכה של הפולו - מנוע 1000 , אני חושב ששתי המכוניות חסכוניות באותה מידה. גם ה1400 יודע לעשות 1:14 במשולב במקרה הגרוע.

בכל מקרה, אם היו לי 60 אלף ש"ח להוציא על רכב (קטן,לא ספורטיבי) , אני חושב שהייתי מחפש קצת יותר מסיריון וקליאו.

הייתי מסתכל על רכבים כמו סקודה פאביה (50 אלף לשנת 2002) , פולו ואולי אפילו איביזה.

הייתי גם מנסה לתפוס עם קצת מזל איזו יאריס , או אפילו פיאסטה החדשה מהשכרה.

לא הייתי מסתכל על רכבים כמו פונטו, או קוריאניות למיניהן לצורך העניין, וגם לא על סיריון וקליאו,

אלו רכבים לתקציבים דחוקים יחסית (אם היה לי חצי מהסכום, הייתי מסתכל על קליאו וסיריון)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

"הסיריון אבל בהתחשב בדרישותי - הסיריון היא המכונית, קטנוע על 4, עלויות אחזקה נמוכות, צריכת דלק סופר נמוכה, פשטות. יש את הגרסא המאובזרת יותר שנותנת גם 4 ח"ח, נ"מ וניקלים גם על הדלתות והידיות והמראות בצבע הרכב...."

בנצי אתה אומר בדיוק מה שניסיתי להסביר לך שהסריון אוטו בסיסי ואמין ביותר לתחבורה בסיסית ולמי שמוכן להתפשר בשביל אמינות ללא רבב - זה האוטו, אבל הוא מתפשר בכל שאר הדברים.

פורסם
את הפיאסטה החדשה מהשכרה לא הייתי קונה.

מהסיבה הפשוטה שהיא נמכרה פה שנה אחת בלבד, השוק שלה על הפנים ולמכור אחת כזו יהיה סרט רע

אני לא קונה רכב בשביל למכור, אחרת אני בעצם סוחר לא?

יצא לי להיפגש עם אחת כזאת, ומדובר ברכב חמוד ביותר.

נ.ב. יש 2003 ו 2004. נמכרו כאן במשך שנתיים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
"הסיריון אבל בהתחשב בדרישותי - הסיריון היא המכונית, קטנוע על 4, עלויות אחזקה נמוכות, צריכת דלק סופר נמוכה, פשטות. יש את הגרסא המאובזרת יותר שנותנת גם 4 ח"ח, נ"מ וניקלים גם על הדלתות והידיות והמראות בצבע הרכב...."

בנצי אתה אומר בדיוק מה שניסיתי להסביר לך שהסריון אוטו בסיסי ואמין ביותר לתחבורה בסיסית ולמי שמוכן להתפשר בשביל אמינות ללא רבב - זה האוטו, אבל הוא מתפשר בכל שאר הדברים.

חבר שלי פותח את הדלתות מבפנים ע"י משיכה בחוט שבתוך הדלת כי הפלסטיקה התפוררה ממזמן.

ללא ספק איכות לשמה...

ואני לא מדבר על שאר הדברים, הדוגמא הזאת הספיקה.

רכב שנת 2001 אני שב ואומר. והפלסטיקה של הידיות הוחלפה כבר פעם אחת אחרי תום האחריות, וזה לא מנע ממנה להתפרק שוב.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

והקליאו לא פשוטה, הקליאו לא בסיסית?????? נשבע לך שאם הייתי קונה רכב בגלל איכות ומקריאה הייתי חושב שהקליאו מיוצרת בגרמניה, 5 מושבים מפנקים, כמובן שמעור נאפה איכותי, דיפונים מעץ, חימום למושבים האחוריים בקרת אקלים....

מה יש בקליאו שאין בסיריון?

ומה יש בסיריון שאין בקליאו?

ואתה אומר מוכן להתפשר בשביל אמינות... כמה אתה כבר מתפשר? זה נשמע שהסיריון אמינה וזהו- זה לא נכון,הרכב יותר חסכוני, הוא נוח גם ל5 ח'ברה צעירים (אני לא מדמיין אותי עם עוד 4 דודים אבל לא תהיה בעיה אולי בנסיעה מאוד ארוכה) הוא מאוד זריז בעיר, המושב עם הזמן מאבד את התמיכה הצדית אבל ב1.3 המושבים שופרו ואיכות הבד מעולה (אם כבר נגנסים לקטנות).

אני אישית בתקציב הזה של 60 לא הייתי קונה אף אחת מהשתיים גם בגלל שהסיריון 1.3 היא אוטומטית (אם הייתי משיג ידנית הייתי חוטף) ואני לא לוקח קשה שום תקלה ב60 הייתי קונה E30 קבריולט ואם כבר סופר מיני ולא ספורטיבית האוויאו של שברולט מכונית חביבה שבילתה במחציתי מספר ימים במסלול של ת"א חיפה (עשיתי זאת עם גטס והגטס פשוט לא זזה)

ואם ספורטיבית אז יש לי בלב מקום מיוחד ל106GTI וזין על האמינות...

ולקינוח:

ציטוט מירחון רכב בדרא"פ שעשה מבחן לסיריון 1.3:

The Daihatsu Sirion is the perfect vehicle for those who demand quality and performance without bulk and size and who demand a vehicle which accelerates, cruises and corners like a much bigger vehicle.

It poses a serious threat to similar exclusive but bigger-engined (and higher priced!) vehicles such as the VW New Beetle and DaimlerChrysler's A-Class (160)

The Daihatshu Sirion is highly recommended.

הכותרת הייתה : פוקט-רוקט...

031.jpg

033.jpg

haters will hate

פורסם
חבר שלי פותח את הדלתות מבפנים ע"י משיכה בחוט שבתוך הדלת כי הפלסטיקה התפוררה ממזמן.

ללא ספק איכות לשמה...

ואני לא מדבר על שאר הדברים, הדוגמא הזאת הספיקה.

רכב שנת 2001 אני שב ואומר. והפלסטיקה של הידיות הוחלפה כבר פעם אחת אחרי תום האחריות, וזה לא מנע ממנה להתפרק שוב.

אתה מדבר על קליאו נכון?!

haters will hate

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...