Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקבל סדר גודל.

כמה צריכים לעלות 4 ג'אניטם 17 יפים

כלומר מגנזיום

או כמו שהבנתי בעצם..... סגסוגת יפה

סדר גודל בערך למשהו סביר

פורסם

בין 300 ל-8000(עריכה:או יותר לחישוק מגנזיום אמיתי או לכל המוגזמים לסוגיהם) ליחידה.

כל מה שנמצא בחלק הזול של הסקלה הוא סיכון בטיחותי שיהרוג את ההתנהגות של הרכב או אותך לחלוטין בגלל המשקל המטורף שלהם ואיכות יציקה נמוכה.

חוקים בסיסיים, קח את החישוק הקל ביותר מבחינת משקל ותיצמד לחברות הידועות: BBS,Borbet,Axis,Kosei וכו'

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם
בין 300 ל-8000

חוקים בסיסיים, קח את החישוק הקל ביותר מבחינת משקל ותיצמד לחברות הידועות: BBS,Borbet,Axis,Kosei וכו'

וכמה יעלה אחד כזה.... עוד פעם לא מהמוגזמים... מהסבירים. מהזולים אך שיהיה בטיחותי ויפה

פורסם

אני לא מכיר שיטות ביתיות.

דרך מדויקת ונכונה תהיה באמצעות תצלומים מקרוסקופיים ותצלומי חתך, אבל מי לעזאזל יעשה את זה?

מסתמכים על ניסיון שנצבר מהעבר כלפי מותגים ,ונמנעים מכל דבר מחברה עלומת שם.

כשאתה קונה מהחברות הגדולות והמוכרות אתה לא משלם רק על המדבקה אלא גם על העובדה שלחברות הללו יש דבר שנקרא תקציב פיתוח, הן מבזבזות מיליונים בשביל לפתח טכנולוגיות יציקה חדשות כדי ליצור יחס חוזק\משקל טוב הרבה יותר מכל מותג ג'נרי וקטן שממוקם באיזו סדנת יזע בסין.

פורסם

זה כמו שאני ילך לחנות מוצרי חשמל ויעדיף לקחת סוני על פוני,

באחד מן הימים אני ירצה לקנות חישוקים למאזדה שלי אז אייך (בלי לרוקן את כל הכסף מהבנק) אני יכול לבחור חישוקים טובים?

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם
זה כמו שאני ילך לחנות מוצרי חשמל ויעדיף לקחת סוני על פוני,

באחד מן הימים אני ירצה לקנות חישוקים למאזדה שלי אז אייך (בלי לרוקן את כל הכסף מהבנק) אני יכול לבחור חישוקים טובים?

בקש המלצה או תסתכל על הנתונים היבשים,חישוק קל הוא חישוק טוב(לדוגמה חישוק 8*17 במשקל 9 ק"ג הוא חישוק עם נתונים איכותיים).

זה מה שאני עושה.

ישנן עשרות אם לא מאות חברות כיום ולא נראה לי שקיים אדם או אתר שיכיר את כולן ויוכל לחוות עליהן את דעתו בצורה אוביקטיבית.

בהמון פורומי רכב גדולים בחו"ל ישנם פורומים שמוקדשים רק לנושא הזה,רוב הסיכויים שמישהו שאל כבר לפניך אז כל מה שאתה צריך לעשות זה חיפוש.

ושוב,בניגוד לסוני מול פוני, ההבדל הוא יותר מהמדבקה.

פורסם
תחפש PIT STOP או היפרצמיג , תתקשר לאחד מהם ותשאל !

אני לא מבין מה הבעיה

אני לא מבין בתחום..... ואין לי מושג בעליל לכמה זה צריך לעלות

בתור פורום יעוץ רכב שמשתתפים בו אנשים מביני עניין אני שואל כמה בערך זה צריך לעלות לדעתכם.

בלי שתיהיו איזה מוכר שידחוף לי זבל סיקר או סתם משו לא טוב

אז אני שואל מי שלא רוצה\יודע שלא יענה

אבל מה זה ה- "לך ותשאל"

אני שואל בשביל מה יש פורום

פורסם
בין 300 ל-8000(עריכה:או יותר לחישוק מגנזיום אמיתי או לכל המוגזמים לסוגיהם) ליחידה.

כל מה שנמצא בחלק הזול של הסקלה הוא סיכון בטיחותי שיהרוג את ההתנהגות של הרכב או אותך לחלוטין בגלל המשקל המטורף שלהם ואיכות יציקה נמוכה.

תזובה מקיפה ונכונה.

מה עד אתה צריך לדעת?

ואפילו הפנו אותך למקום שאתה יכול לברר יותר ברצינות..

תסתכל על זה ככה, לפחות לא נעלו לך הפנו אותך לחיפוש.

אור.

פורסם

בין 300 ל 8000 זהו לא סדר גודל

אז אני לא מדבר על הזבל ב300 ולא על הלוקסוס ב8000

אלה משו בינוני.

כמו שכונית אפשר לקנות ב500 שקל ואפשר גם ב5 מיליון,זה גם נכון

אז ביחס לזה כמה יעלו לי גנ'טים, סבירים לא מתפרקים ולא מזהב!

בוא נגיד שאם היה מדובר במכונית הייתי אומר מזדה 3. לא הכי טוב ולא הכי רע...ממוצע!

אז אותו דבר רק בג'נטים..... כמה זה צריך לעלות

למה מס' של חנות לא יעזור לי כי אין לי ידע להבחין בינהם

בגלל זה אני רוצה סדר גודל!!!!!!!!!!

• תוכן חדש...