Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

קליאו RN , 1.4 שנת 95.

כבר שנה אני מסתובב עם הקומבינה שסידרו לי עקב בעיה במתגי המזגן , והגיע הזמן לסדר את העניין באופן מקצועי.

ע"מ לחסוך במילים צירפתי תמונות שיתנו הסבר יותר טוב לבעיה:

התמונה הראשונה מראה את המצב המקורי שאמור להפעיל את המזגן והמאוורר.

התמונה השנייה מראה את הקומבינה שנעשתה , ושבה הוסיפו מתג שמפעיל את המאוורר במקום המתג המקורי {למתג החלופי אין בורר מהירויות והוא מפעיל את הוונטה בעוצמה מירבית בלבד , מה שפוגע בפעולת הקירור , ובנוסף המתג החלופי לא עומד תחת העומס ומתקלקל מהר מאוד}.

בקיצר , אני מחפש בעל מקצוע באיזור נתניה שיפתור לי את הבעיה.

{חוץ מהאחים טסלר}

תודה

מקורי.jpg

Copy of Picture 140.jpg

GOT סחוג?

פורסם
אהלן

קליאו RN , 1.4 שנת 95.

כבר שנה אני מסתובב עם הקומבינה שסידרו לי עקב בעיה במתגי המזגן , והגיע הזמן לסדר את העניין באופן מקצועי.

ע"מ לחסוך במילים צירפתי תמונות שיתנו הסבר יותר טוב לבעיה:

התמונה הראשונה מראה את המצב המקורי שאמור להפעיל את המזגן והמאוורר.

התמונה השנייה מראה את הקומבינה שנעשתה , ושבה הוסיפו מתג שמפעיל את המאוורר במקום המתג המקורי {למתג החלופי אין בורר מהירויות והוא מפעיל את הוונטה בעוצמה מירבית בלבד , מה שפוגע בפעולת הקירור , ובנוסף המתג החלופי לא עומד תחת העומס ומתקלקל מהר מאוד}.

בקיצר , אני מחפש בעל מקצוע באיזור נתניה שיפתור לי את הבעיה.

{חוץ מהאחים טסלר}

תודה

"מפעיל את הוונטה בעוצמה מירבית בלבד ,מה שפוגע בפעולת הקירור."

לא נכון,לא פוגע.

קח לך אישה ובנה לה בית,לא טעות.קח לך מפסק 16 A ,בעל שלושה מצבים(כמו במזגן ביתי)

קדח חור 8 מ"מ.חבר את חוט הזרם הקבוע לאמצע המפסק,חוט שחור לצד אחד,חוט אדום לצד שני.

את המפסק אפשר לקנות בכל חנות חומרי חשמל,בערך 20 ש"ח,

כל חשמלאי יכול להתקין לך,בפחות מחצי שעה.

ע"י כך תחסוך כסף רב,המפסק לא יתקלקל,ותקבל שתי מהיריות בוונטה.

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...