Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי פירקתי והרכבתי בלי בעיות, היום החלפתי גומיה בDL השני, ואני לא מצליח להלביש את הקרדן כשהגולות במקומן! כאילו שהם גדלו! מה יכולה להיות הטעות? שעה שלמה ניסיתי, ואין לי מושג מה קורה. הלבשתי הכל כמו שפירקתי, רק בזה הבעיה.

פורסם

אין שום סיבה שזה יקרה.

ניסית לפרק הכל ולהתחיל מהתחלה שנית ?

אולי הרכבת את הכלוב הפוך ?

אולי ה"כוכב" הפנימי הפוך ? (סביר להניח שכאן הבעיה)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

דבר ראשון נראה שהכוכב הפנימי סימטרי, ובכלל, באמת ניסיתי להפוך למרות שידעתי שכך הוצאתי, והיה אותו הדבר. וזה גם אומר שניסיתי מהתחלה.

ידוע לך שיש הבדל באמת בכיוון הכוכב? כי בצד אחד יש מגרעת מזערית, מעין שקע כאילו בשביל ראש קליפס האבטחה(למרות שברור שזה לא בשביל זה) לא יודע אם זה משנה, אבל נדמה לי שהמגרעת היתה לכיוון הקרדן.

פורסם
דבר ראשון נראה שהכוכב הפנימי סימטרי, ובכלל, באמת ניסיתי להפוך למרות שידעתי שכך הוצאתי, והיה אותו הדבר. וזה גם אומר שניסיתי מהתחלה.

ידוע לך שיש הבדל באמת בכיוון הכוכב? כי בצד אחד יש מגרעת מזערית, מעין שקע כאילו בשביל ראש קליפס האבטחה(למרות שברור שזה לא בשביל זה) לא יודע אם זה משנה, אבל נדמה לי שהמגרעת היתה לכיוון הקרדן.

רגע, זה אותו הקרדן או שהבאת אחד אחר מהרכב השני ?

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הייתי צריך לשפץ את הצריה בDL השני, אז קניתי משופץ ב-185ש"ח, והייתי צריך לתת תמורתו את הישן. החלפתי את הגולות והכלוב של האחד שנתתי עם אלו הבעייתיים, ושלום על ישראל, וגם על המכוניות!

לא יודע איך להסביר את זה, אבל ניסיתי אותם שוב ושוב, ועל אותו קרדן, רק סט אחד נכנס, ואחד לא. הסט שלא, היה זה שהיה בפנים במקור! כנראה היו משופצים מוזרים..

תודה על עזרתכם, החלפתי גומיות, החלפתי צריות למשופצים כהמלצת איציק, היה מעניין ומועיל.

פורסם

כנראה שבאמת הסט שלא נכנס לך אכן היה משופץ לשעבר (במשופצים בד"כ שמים גולות טיפה יותר גדולות בשביל "לסתום" חופשים שנוצרים כתוצאה מבלאי).

סוף טוב הכל טוב... וכמו שאמרתי מהתחלה, ציריות זה עסק חרא - צריך להיות מאוד משוכנעים שהעסק ניתן להצלה לפני שמתחילים להתעסק בXXX הזה... לפעמים עדיף לקנות מראש משופץ ולהרכיב בראש שקט.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מה שכן, למרות שעבר עלי יום עבודה קשה, אני מרוצה שבאמת אני נפלתי על זה, ולא הבאתי למכונאי, כי אז ייתכן מאד שלא הייתי מאמין לו לכל הבעיות שהוא היה טוען על זה, וגם היה יוצא יקר, וסתם הייתי חושב ומדבר רע על המכונאי שאצלו הייתי עושה. אבל אתה צודק, וכמה פעמים באמצע חשבתי לעצמי שאני יותר לא עושה צריות.. אז טוב שאתה אומר זאת, אז אני מרוצה יותר שהחלפתי, כך הם בשיפוץ יקבלו גולות גדולות יותר, כמו שהם מעדיפים, ואני באמת לא הייתי צריך להילחם עם גולות כאילה. הגולות הגדולות יותר האלה, באמת אפשר להכניס אותם עם מכת פטיש כמו שהומלץ פה? או שבאמת עם הגדולים האלה צריך מכונה? איזה טוב שעבדתי על 2 במקביל, עם בעיות שמשלימות אחד את השני!

• תוכן חדש...