Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

X Plane תקרא את הפורום.

כל יומיים יש פה דיון על חוסר הספורט המוטורי בארץ, ועל האיסורים על התחרויות.

בגלל זה בדיוק אין מסלולים "חוקיים" בארץ, בגלל זה גם יהיה לך מאוד קשה,אף בלתי אפשרי להתחיל קריירה של נהג מירוצים.

לכן בוא נסכם את הדיון.

אתה יכול לעשות קורס נהיגה מתקדמת וכן הלאה, זה יישפר את הנהיגה שלך.

להתחיל קריירה של נהג מירוצים זה כמע בלתי אפשרי בארך, לכן תוותר על הרעיון או תעבור לחו"ל.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איפה בחו"ל? כי אמא שלי מאנגליה במקור. אז יש לי דרכון אירופאי אז אני יכול לעבוד שם ולחיות שם. אז איפה בדיוק? ואיך מתחילים?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אממ אחת המדינות הטובות היא גרמניה, הם נושמים כאן ספורט מוטורי אבל גם אנגליה עצמה היא לא אופציה רעה (אך יקרה הרבה יותר)

חוץ מזה, בשביל להפוך לנהג מירוצים אתה צריך להשקיע יותר כסף ממה שאתה מדמיין לעצמך, ולעבור לחו"ל אולי נראה לך פשוט, אבל זה הרבה יותר מסובך!

אתה תאבד את: החברים, המשפחה, השפה וכו'...

אגב ההורים שלך יצתרכו למצוא עבודה וכו'... תתחשב...

בקיצור, אם נהיה רציניים לרגע.

בארץ הקודש(???) אתה יכול מקסימום לקחת כמה קורסי נהיגה - לראות שם מה אתה שווה, לא להיות ערס עם עונדא שעושה פתיחות ברמזורים וזהו בערך!

ממה שהבנתי חוק הספורט המוטורי יגיע אלינו רק עוד כשנה (לא?)

ועד שיקום כאן מסלול זה עוד כשנה שנתיים, עד אז אתה (ואני, וכולנו) נתבגר מעט ונצבור קצת ניסיון וכו'...

בנתיים אתה יכול לנסות קארטינג - אגב גם שומאכר התחיל מקארטינג...

אם תהיה טוב שם - יש טעם לעבור הלאה...

רק אל תשכח שמסלול מירוצים =X

וכביש = Y

והם ממש לא הולכים ביחד, בכביש תהיה בנאדם, במסלול תהיה ספורטאי!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אממ אחת המדינות הטובות היא גרמניה, הם נושמים כאן ספורט מוטורי אבל גם אנגליה עצמה היא לא אופציה רעה (אך יקרה הרבה יותר)

חוץ מזה, בשביל להפוך לנהג מירוצים אתה צריך להשקיע יותר כסף ממה שאתה מדמיין לעצמך, ולעבור לחו"ל אולי נראה לך פשוט, אבל זה הרבה יותר מסובך!

אתה תאבד את: החברים, המשפחה, השפה וכו'...

אגב ההורים שלך יצתרכו למצוא עבודה וכו'... תתחשב...

בקיצור, אם נהיה רציניים לרגע.

בארץ הקודש(???) אתה יכול מקסימום לקחת כמה קורסי נהיגה - לראות שם מה אתה שווה, לא להיות ערס עם עונדא שעושה פתיחות ברמזורים וזהו בערך!

ממה שהבנתי חוק הספורט המוטורי יגיע אלינו רק עוד כשנה (לא?)

ועד שיקום כאן מסלול זה עוד כשנה שנתיים, עד אז אתה (ואני, וכולנו) נתבגר מעט ונצבור קצת ניסיון וכו'...

בנתיים אתה יכול לנסות קארטינג - אגב גם שומאכר התחיל מקארטינג...

אם תהיה טוב שם - יש טעם לעבור הלאה...

רק אל תשכח שמסלול מירוצים =X

וכביש = Y

והם ממש לא הולכים ביחד, בכביש תהיה בנאדם, במסלול תהיה ספורטאי!

מה ז'תומרת קארטינג? זה אפשרי להתחיל משם? איך???

hagggg55 כתב:

פורסם
אתה נוהג על קארט, לוקח קורס של כמה שעות מקבל רישיון, נוהג על קארט בלי הגבלת מהירות!

ואז מתחיל לנהוג, זה עוזר, כמו שאמרו כל הנהגים הגדולים התחילו בקארטינג.

אוקיי אז אני משתפר אבל מי ידע?

איך אני עושה את המעבר מקארטינג למירוצים אמיתיים?

hagggg55 כתב:

פורסם

השאלה מה מעניין אותך, מירוצי כביש (פורמולה) או ראלי או רייסים...

מירוצי כביש באמת די אבוד פה בארץ בנתיים... אבל הראלי מתפתח!

חפש שרשורים על המירוצים/אימונים בשנה האחרונה...

בשביל להיות נהג ראלי, צריך לקחת כמה קורסים וללמוד טוב טוב את העניין לפני שמתחילים כדי שלא תמצא את עצמך על איזה עץ או למטה אחרי נפילה של כמה מטרים טובים!

אם אתה באמת רציני, ויש לך קצת כסף, חפש ביה"ס לנהיגת ראלי באירופה (אנגליה אם לא איכפת לך הגה ימני) סע לשם, תעשה קורס של 3-4 ימים (באנגלית חשוב!!! לא בעברית) בעלות משוערת של 8000-10000 ש"ח (אם אני לא טועה פה, יכול להיות יותר או פחות)

אפשר גם לקרוא מאמרים בדרך (ישנם כמה טובים שפורסמו פה בפורום ואפשר גם לחפש בגוגל)

אחרי שעשית את כל זה והחלטת כבר שהמוח שלך שרוף, אתה צריך 40,000 ש"ח כדי לצאת לדרך...

בסכום הזה עם עזרה של אנשים טובים אתה יכול להגיע לרכב טוב למדי, משהו כמו 106 או AX עם מתלים מקצועיים (פיזו ספורט) אביזרי בטיחות נדרשים (כלוב מושבים וכל ה"חרטא")

אם משהו פה רוצה אני יכול לכתוב פירוט של עלויות בניית רכב, רק תבקשו כי זה קצת עבודה.

אם יש לך קצת יותר כסף, 85,000 ש"ח אתה תמיד יכול ללכת על האימפרזה של יובל, מוכנה למירוצים בצורה מקוצעית טיפה משופשפת אבל מוחזקת ברמה גבוהה ביותר, אבל לדעתי זה כבר לאנשים עם יותר נסיון בנהיגה, ויותר ממון לאחזקה.

אחרי שהרכב ישנו הוא עולה בסביבות ה2000 ש"ח לחודש, זה כולל נסיעה אחת או שתיים כל חודש ועלויות תיקונים.

זה שעוד לא נגמר לך המלווה זה לא אומר כלום!!! כמה שתתחיל קודם יהיה יותר טוב!!!

אני את הקורס הראשון שלי עשיתי שבועיים אחרי שנגמר המלווה, את השני חודשיים אחרכך, וכן הלאה, אם היה משהו שמוכן לבוא איתי לקורס, הייתי הולך חודש קודם!

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
אוקיי אז אני משתפר אבל מי ידע?

איך אני עושה את המעבר מקארטינג למירוצים אמיתיים?

על איזה מירוצים אתה מדבר?

קודם תתחיל ותקבע זמנים טובים אחרי זה תשאל שאלות לגבי ההמשך... זה סתם טחינת מים...

אם תנהג טוב בקארט אז תלך תתחרה בליגות קארטינג שקיימות ואם תצליח אז כבר משם תדע לאן להמשיך...

• אחראי פורום
פורסם

אין פה נוסחה מדויקת! אתה מתחיל בקטן כדי לראות אם יש לך מושג בכלל, או

קואורדינציה לשלוט בכלי לא איטי (כמו קארט ב-70-80 קמ"ש...). לא כל מי

שרוצה - יכול.

זה ספורט קשה מאוד , גם פיזית וגם מנטאלית. כמו כולם , מתחילים מלמטה,

אם תהיה מספיק טוב אז כבר תדע איך עוברים שלב.

לאט לאט , אם תראה שאתה מתחבר, קח קורסים בנהיגה מתקדמת, תראה איך

זה לנהוג במסלול סגור ברכב אמיתי. ושלא יהיה לך ברור שכל מי שילך במסלול שצריך - יצליח.

צריך זריזות, המון ידע ותרגול...

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
השאלה מה מעניין אותך, מירוצי כביש (פורמולה) או ראלי או רייסים...

מירוצי כביש באמת די אבוד פה בארץ בנתיים... אבל הראלי מתפתח!

חפש שרשורים על המירוצים/אימונים בשנה האחרונה...

בשביל להיות נהג ראלי, צריך לקחת כמה קורסים וללמוד טוב טוב את העניין לפני שמתחילים כדי שלא תמצא את עצמך על איזה עץ או למטה אחרי נפילה של כמה מטרים טובים!

אם אתה באמת רציני, ויש לך קצת כסף, חפש ביה"ס לנהיגת ראלי באירופה (אנגליה אם לא איכפת לך הגה ימני) סע לשם, תעשה קורס של 3-4 ימים (באנגלית חשוב!!! לא בעברית) בעלות משוערת של 8000-10000 ש"ח (אם אני לא טועה פה, יכול להיות יותר או פחות)

אפשר גם לקרוא מאמרים בדרך (ישנם כמה טובים שפורסמו פה בפורום ואפשר גם לחפש בגוגל)

אחרי שעשית את כל זה והחלטת כבר שהמוח שלך שרוף, אתה צריך 40,000 ש"ח כדי לצאת לדרך...

בסכום הזה עם עזרה של אנשים טובים אתה יכול להגיע לרכב טוב למדי, משהו כמו 106 או AX עם מתלים מקצועיים (פיזו ספורט) אביזרי בטיחות נדרשים (כלוב מושבים וכל ה"חרטא")

אם משהו פה רוצה אני יכול לכתוב פירוט של עלויות בניית רכב, רק תבקשו כי זה קצת עבודה.

אם יש לך קצת יותר כסף, 85,000 ש"ח אתה תמיד יכול ללכת על האימפרזה של יובל, מוכנה למירוצים בצורה מקוצעית טיפה משופשפת אבל מוחזקת ברמה גבוהה ביותר, אבל לדעתי זה כבר לאנשים עם יותר נסיון בנהיגה, ויותר ממון לאחזקה.

אחרי שהרכב ישנו הוא עולה בסביבות ה2000 ש"ח לחודש, זה כולל נסיעה אחת או שתיים כל חודש ועלויות תיקונים.

זה שעוד לא נגמר לך המלווה זה לא אומר כלום!!! כמה שתתחיל קודם יהיה יותר טוב!!!

אני את הקורס הראשון שלי עשיתי שבועיים אחרי שנגמר המלווה, את השני חודשיים אחרכך, וכן הלאה, אם היה משהו שמוכן לבוא איתי לקורס, הייתי הולך חודש קודם!

בברכה נדב

אני דווקא כן חשבתי על פורמולה... באסה...

וואו איזה עלויות! יש אפשרות להשיג ספונסר לכזה דבר???

האימפרזה של מי????

תודה

hagggg55 כתב:

פורסם

אתה מדבר כאילו כבר הכל מוכן אצלך ואתה רק צריך לבחור מה לעשות!

תתחיל לנהוג, לקחת קורסים, לקרוא מאמרים,כתבות וכד' ולהתעניין ולדבר עם האנשים הנכונים.

זה שתפציץ פה אלפי שאלות לא יעזור לך.צריך להתקדם שלב שלב ולא ישר לקפוץ לשלבים המאוחרים.

פורסם
אתה מדבר כאילו כבר הכל מוכן אצלך ואתה רק צריך לבחור מה לעשות!

תתחיל לנהוג, לקחת קורסים, לקרוא מאמרים,כתבות וכד' ולהתעניין ולדבר עם האנשים הנכונים.

זה שתפציץ פה אלפי שאלות לא יעזור לך.צריך להתקדם שלב שלב ולא ישר לקפוץ לשלבים המאוחרים.

לא קופץ שלבים... אני שואל שאלות להבין את כל השלבים שכרוכים בעניין

hagggg55 כתב:

פורסם

כמו שאמרו. בארץ יש רק ראלי. וגם זה על רגל אחת.

בשביל לנסות כביש, תצטרך להתחיל בקארטינג, לאחר שתעבור קורס ותתחיל להציג זמנים טובים של ממש (הכל כסף כסף כסף, קורס - 300 ש"ח, כל מקצה של 10 דקות - 40 ש"ח~, כל תחרות - 180 ש"ח~, כלי בטיחות משלך - 1000 שקל~). תוכל להירשם לתחרויות ולראות איך אתה מתמודד בתחרות. אם תצליח להתקדם יפה, ותמצא את הקארטינג ותרצה להרגיש כביש תעשה קורסים לנהיגה מתקדמת (קורס ראשוני ובסיסי - 800 ש"ח, קורסים מתקדמים יותר - 2500-3000 ש"ח), אם תרגיש שאתה משתפר עם יכולות השליטה שלך על הרכב אחרי הקורסים, ותצליח להביא את זה לכביש, סע לחו"ל, אירופה. עבור שם קורסים בנהיגת מסלול ונהיגת מרוצים (הוצאה של כ-20,000 ש"ח בלי הוצאות). אם תרצה להתחרות אחרי כל זה, דבר איתי.

אתה חולם וורוד.

ניר.

משכנתא זה קל

פורסם

למה לדכא את הילד...

טוב, קורסים על פורמולה, בזה אני לא ממש מבין. קורס ראלי כמו שרשמתי עולה הרבה פחות מ20,000, ולדעתי אין חובה לקחת קורסים בסיסיים לפני!

האימפרזה של יובל, יובל מלמד מוכר אימפרזה שהייתה אצלו כמה זמן ושמשה לקורסים, יש מודעה במכירת רכב (בהיסטוריה כבר נראה לי)

ספונסרים לדברים הללו, לא ממש לא נראה לי כרגע... אבל אפשר לנסוע ולהנות!

בברכה נדב

נ.ב. תשקול להצתרף לקורס המרשלים... תכיר את עולם הראלי ותראה שהוא מעניין מאוד :twisted:

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תוכן חדש...