Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מאוד תלוי בחברה ובעיסקה שמציעים על הרכב, ישנם חברות שמקבלים רכב ומשלמים רק על ההטבה כלומר מיסים על 1299 ש"ח, וישנם מקומות שמורידים יותר מ 3500 ש"ח בברוטו על הרכב וזאת לפני המיסים על ההטבה, בנוסף צריך לקחת בחשבון שברוב (לא בכולם) אתה יכול לבחור רכב ממספר סוגים מצומצם ובטח לא רכב יותר מידי מהנה לנסיעה

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כדאיות רכב ליסינג זה חישוב מורכב - ולא תמיד כל העלויות ידועות. (בעיקר עלויות ההחזקה של רכב פרטי - האופציה הנגדית לליסינג)

אוגי - אכן בלקיחת רכב ליסינג יש כל מיני גורמי תיווך שחייבים להרוויח (חברת הליסינג, עובדי חברת הליסינג וכו') אבל לפעמים זה בכל זאת כדאי כי:

1. מקום העבודה לא תמיד מרוויח מהעובדה שלקחת ליסינג. במיוחד אם אתה נוסע הרבה ק"מ והדלק כלול בלי הגבלה.

2. אם אתה נהג צעיר או חדש או עם עבר תאונתי בעייתי אתה חוסך כסף על ביטוח מקיף יקר מאוד - בליסינג העלות לא תלויה במאפייני הנהג.

3. בחלק מהחברות השתתפות עצמית ראשונה בשנה על חשבון הבית - מי שעושה תאונה בשנה בממוצע נהנה מזה.

4. לקיחת רכב חברה מהווה מקלט מס לא קטן: משלמים מס רק על 1290 שקל ולא על העלות האמיתית שיותר קרובה ל-3000 - כלומר חסכון של כ-850 שקל נטו כל חודש (נניח מס שולי+ב"ל של 50%) רק על חשבון מס הכנסה!!!

כמובן שזה מתקזז עם התקורה של גורמי התיווך וכו' - בשורה התחתונה רכב ליסינג כן יוצא משתלם להרבה אנשים (נניח נהג צעיר שנוסע 20K בשנה, או מישהו שאין לו 120K פנויים והלוואה תהיה יקרה מדי בגלל שהוא לא אהוב על הבנק, וכו')

אני אישית כרגע מחזיק רכב ליסינג (מזדה3) אבל שוקל להיפטר ממנה לטובת קניית רכב ספורטיבי למרות שמבחינת עלות הרכב שאני מחפש (קליאו ספורט) יצא יקר יותר (לא מאוד משמעותית, אבל זה לפי מחירי דלק של עכשיו...:? ).

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
מהנדס תוכנה = שם מנופח לתוכניתן.

לי רשום מהנדס תוכנה (בכיר!) בכרטיס ביקור של קומברס. אין לי תואר ובטח לא של מהנדס.

דווקא דיברתי על software engineer

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

Writing "Senior" on your card and contract is a way to make feel important and to make forget asking for more money.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לאון - בפעם האחרונה שבדקתי - software engineer זה מהנדס תוכנה.

Nitch - אל תדאג: 1. אני מרגיש מספיק חשוב, 2 אני אבקש העלאה בסוף השנה בכל מקרה, 3. כל הרעיון היה להראות שהתואר "מהנדס תוכנה בכיר" הינו בולשיט ומצוץ מהאצבע.

will - אתה שוכח פרט "שולי" קטן: רוב מקבלי הרכב משלמים את עלות הליסינג (ומפסידים תנאים סוציאלים על אותו סכום), מה שמייקר את העניין מאוד.

20K זה בטח לא נקודת השוויון, 30K, אולי.

• תוכן חדש...