Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בטוח שזה בסוף שווה כי מכס+ מע"מ יוצא 35% ועוד משלוח מינימום 150 $ מארה"ב.

הכל תלוי אבל מה אתה רוצה בכלל להביא מחו"ל ?

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

לא מומלץ, מהסיבות הבאות:

1) משלוח יקר.

2) מכס גם על עלות המשלוח.

3) העדר אחריות בארץ.

ועוד לא דברתי על מה שיקרה אם הגיע דגם לא מתאים/ניזוק בדרך וכיוצ"ב...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תחלאס, מה אני צריך את הכאבי ראש האלה?, בטוח שבסופו של דבר רק יהיו לי יותר בעיות...

נצטרך להשלים עם מחירי המציאה של הארץ...

תודה חברה

פורסם

שמע זה לא תמיד נכון ... בגלל זה שאלתי מה אתה רוצה להביא אם זה דברים ממש יקרים עדיף להביא כבר מחו"ל אבל אם זה מערכת עד 5K ככה אז תקנה כבר בארץ.

פורסם

זה שמעלי צודק...

אם אתה רוצה לקנות משהו יוקרתי ורציני אז כבר שווה לייבא מחו"ל..

אבל אם זה משהו לא ברמה ולא כלכך יקר אז כבר עדיף לקנות בארץ...

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

ככל שהמוצר יוקרתי יותר, יותר משתלם להביאו מחו"ל, כולל מכס.

סתם דוגמא - סאב של רוקפורד T2 עולה בחול גג 700$ ובארץ הוא יימכר ב 6000-7000 ש"ח במקרה הטוב.

אגב, ברוב המקרים, לא רק במוצרים היקרים, גם אם משלמים מכס (מה שבדרך כלל לא קורה!) עדיין יותר משתלם מהמחירים בארץ.

העניין הוא אחר: מישהו ראה פעם איך מעבירים חבילות בדואר? אני מתכוון לחוסר הזהירות של עובדי הדואר והמכס... עדיף שלא תראו איך זורקים לכם באוויר את הקומפוננט שעלה לכם 500$....

וכמובן מה שנאמר בעניין האחריות חלפים וכו' נכון בהחלט ויש לקחת זאת בחשבון...

הכי טוב לבקש מחבר שישלח בחבילה רגילה, שעליה לא יהיה מפורט סוג המוצר והמחיר.

שימו לב שמחיר המשלוח נכנס לחישוב המכס! (35%).

under construction..

פורסם

זה לא קורה רק במקרה שחבר מביא לך משהו מחו"ל אבל אם אתה רוצה להביא לארץ סאב לדוגמא דרך אתר אז זה חייב לעבור במכס.

פורסם

תשמע לי אחי לקנות מחו"ל לפי דעתי לא שווה [מהסיבות שהחברים פה אמרו ] אבל הכי טוב לפי דעתי עם יש לך חבר או קרוב שטס תן לו מספר דגם ומזומן והוא יביא לך ועם הוא חכם גם לא תשלמו על זה מכס בשדה בארץ

הכול יהיה בסדר

• תוכן חדש...