Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המטרה בסופו של דבר היא להוציא מכל הסלט המאוס הזה של שיפורי רכב בארץ את אותם אנשים שלפי דעתי צריכים לקבל מעמד של אמנים (ממש כמו שדי.ג'יי. טוב בארץ זוכה להערכה) ולהבליט אותם על רקע המצב ה"בררתי" (מלשון בררה מנוקד כפתח פתח) בשוק המטוריקה הישראלי.

ככה אני מסכם את שרשור ה"סטיגמות" על שיפורי רכב ויזואלים, טכניים וכאלו שנועדו למען נוחות המשתמש. קצת מגלאמוני מצידי ולכן אני מבקש סליחה מראש.

ועכשיו לקשר של אותו ציטוט לבקשה שלי מחברי הפורום. כעורך מגזין סטייל המופץ באזור חיפה, הקריות והצפון חשבתי לנסות לקדם את סצנת המוטוריקה המשופרת בארץ וזאת כהשראה מעלעול בדפיו של מגזין FHM הבריטי והנוצץ. כאשר דיברתי עם מנהל החברה שמחזיקה את המגזין בו אני עובד על הרעיון הוא אוטמטית התקיל אותי בבעיה, שבמקרה הטוב גובלת בסנוביזם טהור ובמקרה הרע פשוט גובלת בבורות שחורה, שכל נושא שיפורי הרכב רחוק שנות אור מכל דבר שקשור ל"סטייל" על כל צדדיו.

אחרי ויכוח שכלל שילובים של המושגים "עורך", "כל-יכול", "מילה שלי זו מילה" ו"אלוהים", הצלחתי לגרום לו להסתכל על התמונה באור קצת שונה וכעת מוטלת עליי חובת ההוכחה. אני מעוניין להיפגש עם בעלי רכבים משופרים המעוניים לחשוף את שיפורי הרכב שלהם באופן ויזואלי (תמונות ומלל) על גבי המגזין החדש שלנו בתקווה להשיג פינה חודשית שתחדש מדי סיבובו של ירח בשלל תמונות, אנשים ובעיקר רכבים על שיפוריהם. שהמטרה היא להציג את הנושא באור הכי "סטיילסטי" ואיכותי שאפשר.

כמובן שעזרת הפורום תלווה את כל התהליך בבחירת הרכבים במטרה לדלג על ""שיפורים"" ולבחור בשיפורים מלאי טיונינג ונשמה.

אשמח לקבל תגובות, הצעות ושאלות.

פורסם

אני חושב שהרעיון מדהים ובמידה ויעשה כמו שצריך, בטוב טעם ובאמת יקפיד לסנן את כל הג'יפה למיניהם יתרום מאוד לדעת הקהל, המשטרה וכמובן המדינה. כמו כן יעזור לפתח את הנושא בצורה מקצועית. אני אשמח לעזור בכל מה שאני יכול. צור קשר בפרטי אם אתה מעוניין...

פורסם

מבחינת בסיס, לומר סתם כך ששיפורים קשורים לסטייל זה אכן נשמע צולע. עם זאת בסופו של דבר שיפורים קשורים לאינדיבידואליות, מציאת/הצעת פיתרון וכיוון (ניתן להשוות למציאת נישה וטיפוחה), שאיפה, הצהרה ויחוד...אלמנטים שבהחלט קשורים לסטייל (כמובן שניתן למצוא עוד אלמנטים). כמו כן התגובה של הציבור לסטייל מסויים לא פעם תהיה זהה לתגובה של שיפור פרט מסויים ברכב.

השאלה הגדולה היא איך ובאיזה אופן תעביר את התכנים הללו ואחרים וזאת מבלי לפגוע במהות ו"הוזלת" השיפורים...ולא פחות חשוב מכך מבלי לפגוע/להעליב את ציבור הקוראים שמן הסתם חלקם נכללים בגדר המשפרים (לטוב ולרע).

פורסם

אם חשקה נפשך לפגוש מכוניות משופרות ובעליהן כדאי לך להכנס לפורום משפרי הרכב הישראלי:

www.max-tuning.com

וספציפית, לתוך המועדון הסגור.

חלק מהרכבים שבמועדון הופיעו בעיתונות הרכב המקומית, וחלק מעדיפים להמנע מפרסום כלשהו.

אם תפתח שם הודעה בעניין תקבל שלל הצעות (למרבה הצער תצטרך לנפות את כל ההונדות עם המדפים), וגם יוכלו לתת לך קישורים להררי תמונות שמהן תוכל לבחור לך מושא מתאים.

פורסם

השיפור הוויזואלי היחיד שעשיתי היה מדבקה קוסטום של הסמלון שלי.אם זה עוזר...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
קיצור ל- Pimp My Ride אם הבנתי נכון.

שי :wink:

אממממ...במקרה ובאמת מדובר ב"סרסר את הנסיעה שלי" (סתם... סתם... הומור של עורכים :roll:) אז לא לכך התכוון המשורר אבל בהחלט בכיוון. המטרה היא לא לשפר רכבים על גבי העיתון אלא פשוט להציג רכבים משופרים שמעוניינים לקבל חשיפה ופרסום.

השאלה הגדולה היא איך ובאיזה אופן תעביר את התכנים הללו ואחרים וזאת מבלי לפגוע במהות ו"הוזלת" השיפורים...ולא פחות חשוב מכך מבלי לפגוע/להעליב את ציבור הקוראים שמן הסתם חלקם נכללים בגדר המשפרים (לטוב ולרע).
אני מין הסתם אצטרך הרבה עזרה של הפורום המצויין הזה, אני כעיקרון מבין ברכב ושיפוריו בערך כמו שאני מבין באנטומיה של אברי המין הנשי משמע אני באמת אוהב את נושא המוטוריקה והרכב אבל לא כגניקולוג. מקווה שהבנתם את ההשוואה :grin:. בכל אופן אני מבטיח לכם שאני אשתדל להעזר ככל שניתן בפורום במטרה להביא את שלמות מעל דפי העיתון.

אגב בחרתי במילה "סטייל" מהסיבה הפשוטה שלמגזין קוראים "סטייל ליסט" הוא מופץ חינם באלפי עותקים בעיקר באזור חיפה והקריות והוא עוסק בחומרים שלא כל עיתון ומגזין אחר רוצים ו/או יכולים לעסוק. אני בטוח שנוכל ליצור משהו מספיק איכותי שיעמיד מדי חודש רכב על נהגו עם שיפורים שונים מעולם המטוריקה והסאונד.

השיפור הוויזואלי היחיד שעשיתי היה מדבקה קוסטום של הסמלון שלי.אם זה עוזר...
התחלה טובה. אבל ... אמממ... איך נאמר זאת זה קצת לא מספיק ...אבל בכל זאת אני אהבתי את ההצעה :mm_yeah:.

חוץ מזה אני מקווה להמשיך ולקבל עוד תגובות, תודה לכולכם !

פורסם
רוצה ליראות את הלנסר עם מערכת תאורה מהסרט היום השלישי?
אני מניח שאתה מתכוון למערכת ההיי-טקית של"עזיז,אור!!!"-וזה היה מהסרט "האלמנט החמישי"...

ולבם:זה מה שהתקציב איפשר.עוד במסגרת התקציב:הגבהת משענת-היד ע"י ספוג קשיח וכיסוי עם בנדנה בעיצוב גולגלות,גולגולת עם תאורת אולטרה בעיניים מקדימה ופנסים כחולים מהממים.אבל הכי בולט היה הסמלון שלי,תשאל את מיצובישי רולס-הוא ראה אותו באופן אישי וצילם...ביחד עם כל המשופרות שהיו שם.מדובר על מפגש ותחרות הסאונד בכפר סבא.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...