Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני האמת ניסיתי את הנ"ל רק על ריהוט בייתי והתוצאות לא היו טובות, אז ככה שלא שקלתי לנסות ברכב אבל אני אנסה...

מה לגבי השטיחים האפורים (מתחת לשחורים)? והגג? כי על הריפוד של הגג יש לי מלא חום וכל פעם שאני נוגע בו אז כל הספוג של הגג נמחץ כזה ומאבד צורה.

בנתיים אצלי שמתי גופיות, וזה האמת נראה סבבה (עם כל הכבוד לאפור, הכחול של הגופיות יותר יפה), אני אנסה לצרף תמונות.

*הבעיה שהבד שלהם לא ניתן לניקוי, וגם יוצר חשמל סטטי :(

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם

אני ממליץ על משהוא של חברה עם שם יומרני קצת-"the treatment",בקבוק ריסוס כמו זה של ספריי לחלונות,התכשיר עצמו נקרא שמפו לריפוד(אני מצטער,אני אפילו לא הולך לנסות לכתוב אופולסטרי באנגלית)והוא מ-ע-ו-ל-ה.הוא הוריד לי לכלוך בצורה מושלמת גם מהפלסטיקים,כולל לכלוך שלא ידעתי שיש לי.כל זה ללא שום נזק לצבע או לפלסטיק עצמו.החיסרון היחיד-צריך להשתמש במברשת ללכלוך היותר קשה,והיא לא באה עם התכשיר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

סבבה.

היום קניתי כזה בדיוק לאחר שקראתי את השירשור, קניתי מאייס.

חיסלתי מיכל שלם על כל הריפודים\שטיחים\בגאג.

הבעייה היא שזה מוציא את כל האבק והחול שיש על המושבים,כעיקרון לא רואים את זה אבל לאחר השימוש בתרסיס,הכל יוצא החוצה ובגלל זה כל הרכב התמלא לי חול ואבק ,כל הפלסטיקים...הכל, נאלצתי לעבוד שעתיים לנקות אח"כ את כל הרכב מבפנים.

אבל בסוף יצא פצצה.

• תוכן חדש...