Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מוסטנג 1970

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים עם ליאור לגבי ההגדרה, מה עוד, שמנוע 6 טורי נראה לי "קצת" חלש לאוטו הזה, ככה ש"חייתי" הוא ממש לא... תקנו אותי, אם אני טועה, אבל זה אותו מנוע 3300 כמו שלי?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא.מנוע ה 3.3 הופיע רק בשנת 74.

למוסטנג גרנדה יש מנוע גרמני בנפח 2.8,שלא היה הצלחה גדולה.

המנוע הזה הופיע גם בפורד ברונקו.

מנוע ה6 טורי של פורד היה בנפח 4.1.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

המוסטאנג הזאת היא בושה וחרפה ולא ממש ראויה לשם...

ובטח שלא 45 אלף שקל...

מוטאנג פאסטבק זה אחת המכוניות היותר יפות שייצרו בזמנו (למרות שאישית לי יש העדפות אחרות).

אבל בארץ המכוניות האלה נדירות ונמכרות במחירים מטורפים ולא הגיוניים בעליל ומציאות נטושות אין או נשארו מעטות מאוד ולכן נשאר רק להביא מחו"ל וזה סיוט שלא כתוב בספרים!

ולכן נשאר עם התמונות :|

3729.JPG

63_3.JPG

פורסם

אה וליאור.......................

מעניין מה עלה בגורלה של הקאמרו..............:-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
לפני כ-3 שנים הייתה לי כזו (כן, אני מודה קובי, גם לי היה פורד...ועוד יהיה בעתיד.. ;-) ), צהובה, שנת 1971, במצב לא רע, עם אותו מנוע... מכרתי אותה בזמנו ב-כ-7000 ש"ח, עד כמה שזכור לי.. הגרנדה היא לדעתי "לא חלב ולא בשר", כלומר היא לא הפאסט-בק סטייל המאך 1 ולא המוסטאנג הקלאסיות... אגב, בשל כך, גם בעולם, ערכן האספני והכספי לא משהו...

אגב, הסיבה שמכרתי אותה, יחד עם הקמארו 1971 שתראו בתמונה למטה, היא שבעל אותה חלקה במושב בה איחסנתי 4 מכוניות (מימין לפורד עמדה אולדסמוביל ישנה ופיירבירד 74..) נפטר ונתקעתי עם בעיית אחסון לא קלה... (חוץ מהן היו לי עוד כמה..) אחרת, אני מניח, רובן עוד היו ברשותי..

ליאור.

car1.jpg

car2.jpg

לדעתי הרכב שהוא מוכר בנוסף לחלקים הוא אותו רכב שמכרת ליאור .

אני כמעט בטוח , ראיתי את הרכב המדובר הוא נראה בול ככה ( צהוב עם חצאיות בצדדים ).

דיברתי איתו עליה לפני חודשיים בערך הוא רצה 20K ( על הרכב הצהוב כמובן ).

פורסם
אה וליאור.......................

מעניין מה עלה בגורלה של הקאמרו..............:-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P

יש לי השערה , נראה לי שהיא נמצאת אצל איזה בחור במגשימים ,יש לו אחת אדומה באותה השנה (71), הוא פירק אותה לגורמים לשיפוץ ולא שיפץ , הוא רצה למכור אותה מפורקת ללא גיר ומנוע ,

יש לו עוד אחת בצבע אפור עכבר משופצת יפייפיה , והוא כרגע משפץ אחת בשנתון 68, או 69 ,דגם נדיר בארץ.

פורסם
דרך אגב...

זה ידוע שגלגלי בלון יותר טובים לפתיחות והאצות...

אז למה לזלזל....

חלילה וחס אני לא מזלזל , מאז ומתמיד הערצתי את המוסטנג , ובכלל את מכוניות השרירים האמריקאיות (את הפונטיאק gto במיוחד )

יש בהן ייחודיות מעוררת התפעלות והערצה

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
יש לי השערה , נראה לי שהיא נמצאת אצל איזה בחור במגשימים ,יש לו אחת אדומה באותה השנה (71), הוא פירק אותה לגורמים לשיפוץ ולא שיפץ , הוא רצה למכור אותה מפורקת ללא גיר ומנוע ,

יש לו עוד אחת בצבע אפור עכבר משופצת יפייפיה , והוא כרגע משפץ אחת בשנתון 68, או 69 ,דגם נדיר בארץ.

דווקא מי שפירק אותה זה ליאור...

פורסם

חברה, כולכם משחקים בקקה!

המוסטנג שאני מפנטז עליה באה עם מהירות סופית של 760 קמ"ש מהמפעל!

2270 כ"ס, מהמפעל!

וחסר לכם שלא תפנו לה את הנתיב השמאלי :wink:

mus.jpg

mus2.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש לו שם מנוע 302 כלומר 5000סמ"ק

למנוע 302 יש מלא שיפורים.. והוא נוסע נחמד אפילו רק עם שיפור של מערכת דלק..

תעשה את החושבים לבד...

טוב, היום הפורד רנצרו נבדק מקרוב תוך מתן דגש למנוע ולרשיונות.

מסתבר שאין שם מנוע 5 ליטר, יש שם 5.4 ליטר.

האם זה מנוע שונה או אותו מנוע בנפח שונה?

אם זה מנוע שונה, האם הוא יותר טוב מה 5 ליטר או פחות טוב.

תודה מראש

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דודי צודק...

אבל יש איזה מנוע נדוש שנקרא... 306... אבל אני בספק שהוא על הרכב הזה כי הוא בא בסוף שנות ה70...

בכל מיקרה... נשמח לתמונות...

• תוכן חדש...