Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פילטר מזגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה שאני יודע זה חלק ממערכת אטומה ולא ניתן לפרק אותו סתם כך..וגם ככה בד"כ אין כאלו בחנויות חלקי רכב,זה בד"כ אצל כאלו שמתעסקים במיזוג אוויר,בכל מקרה זה בסביבות ה 200 ש"ח כולל עבודה.

under construction..

פורסם

נגיד ואני מחליף פילטר למזגן... הריח שיוצא לי מהמזגן יעלם? יש ריח מעפן כזה... שאני שם תרסיס זה עוזר לכמה ימים לכל היותר ואז זה חוזר... ברמת העיקרון הריח לא חזק... אבל עדיין... אני בקטע של שלמות...

פורסם

חיפשתי אצלי בפזו' 106 את הפילטר מזגן ולא מצאתי אותו

מישהוא יודע איפה הוא נימצא ?

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
עד כמה שאני יודע זה חלק ממערכת אטומה ולא ניתן לפרק אותו סתם כך..וגם ככה בד"כ אין כאלו בחנויות חלקי רכב,זה בד"כ אצל כאלו שמתעסקים במיזוג אוויר,בכל מקרה זה בסביבות ה 200 ש"ח כולל עבודה.

עבדו עליך בעיניים במחיר(אלא אם יש לך משהו באמת מיוחד) ואתה לא מבין,שום מערכת סגורה, הפילטר מסנן אויר מבחוץ מזה סגור ומה נעליים?.

הריח שיש לך היוצא מהמזגן הוא בגלל החיידקים שנמצאים בצנרת. פעם היו פתרונות לזה בפורום,בצע חיפוש

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
יש למישהו מושג איפה נמצא הפילטר מזגן בלאנטיס? וכמה עולה?

פילטר המזגן במזדה שלי (626 ,שהבנתי שהוא כמו ב 323 ) נמצא מאחורי תא הכפפות למטה, עם דוחפים את הראש למטה (באזור של הרגלים של הנוסע ליד הנהג ) ניתן לראות מכסה בצורת H עים בורג פרפרי סוגר אותו -שם נמצא הפילטר. מאוד פשוט להחילף אותו והמחיר שלו לתחליפי הוא בסביבות 100 שח.

השינוי בספיקת האוויר הוא משמעותי אים הפילטר ישן.

פורסם

הפילטר גם יכול להימצא תחת הפלסטיק שיושב בו המנוע של המגבים.

כלומר בחלק העליו של קיר האש שמפריד בין חלל המנוע לתא הנוסעים.

מפרקים בזהירות את הפלסטיקים השחורים שיש שם- ושם ממוקם הפילטר.

פילטר תחליפי בצ'מפיון עולה משהו כמו 60 שח.... מפה ועד 200... מפה ועד שזה סגור בתוך המערכת...

מעבר לזה- הריח הרע ניתן לטיפול ע"י ניקוי העובש שכניראה שיש התעלות המיזוג,

ניקוי ניקוז המעבה וכו'...

פורסם

green monster כתב:

אני חושב שהוא התכוון לפילטר שנמצא בתוך מערכת הקירור, המייבש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מזתומרת על איזה פילטר התכוונתי? אתה רוצה להגיד לי שיש כמה פילטרים? אם כן כמה יש לי בלאנטיס היכן הם נמצאים ואיך מטפלים בהם?

• תוכן חדש...