Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לhu ב 1400- 1500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזדה323.

כתבת בתחילת התר'ד שאלה.

אם אני אקנה מכשיר עם 3 יציאות וקרוס פנימי זה ישפר לי את הסאונד ברכב?

מה זאת אומרת? איך זה מחובר עכשיו אצלך?על איזה רכיבים מדובר?

מה אתה מחפש,איזה סאונד?

ונראה לי שהתבלבלת בין אקולייזר פנימי לקרוס פנימי,או שאתה מדבר על שליטה על סאב ויתוכים?

לפני שאתה קונה משהו ב1500 ש"ח חוצמלהתקדם מבחינת HU,אולי תנסה לפתור את הבעיה של הסאונד,מה אתה צריך בדיוק?.

אם תוכל לפרט את הפרטים שכתבתי אולי יהיה אפשר לפתור לך את הבעיה,אני יכול להצביע לך על מגוון מכשירים מומלצים,אך לא הבנתי בדיוק מה אתה מחפש.?

כי אם זה רק שליטה על סאב,ואתה ממש מבסוט מהפנל שלך ,אז אין סיבה להחליף מכשיר בשביל זה,או לפחות לא "לשחרר" 1500 ש"ח רק על שליטה על סאב...

יש עוד אופציות זולות יותר ואיכותיות יותר.

כמו למשל EPIC CENTER של אודיוקונטרול יתן לך הגבר סיגנל ,ושליטה על חיתוכים,LEVEL,בוסט ושליטה מרחוק בפחות מ1500 ש"ח.

רק תפרט מה אתה מחפש...

under construction..

פורסם

או קיי תראה כנראה שלא הבנת אצלי באוטו עכשיו שומעים מדהים ויפה בשביל כמה ששילמתי.

אבל אתה יודע אייך זה בחיים אתה תמיד רוצה להתקדם האלה אתה תמיד תרצה שישעמו יותר יפה אז חשבתי שפנל עם קרוס וחיתוכים + שליטה על סאב יעזור לי להתקדם עוד צעד כדיי לשפר את הסאונד ברכב כלומר לקבל מקסימום מהמינימום ששלמתי.

ואם אתה רוצה לדעת מה מחובר אצלי באוטו אז ככה מחובר סאב רוקפורד p1 ,קומפננט של ליטינג אודיו בולט + אטימה בדלתות, ומגבר אוריון 4004.

אני התכוונתי האם שיהיה לי פנל בעל שליטה על סאב וקרוס פנימי בעל חיתוכים ושטויות האם אז ישעמו יותר יפה.

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

קודם כל אם אתה רוצה לשמוע טוב תחליף את האוריון בJBL

סתאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם (לפני שהאנשים עם הקלשונים יבואו)

לפי מה שאתה אומר סביר מאוד להניח שכן יהיה שיפור היות ואני זוכר שלאוריון יש קרוס מ-א-ו-ד בעייתי (או שאין לו קרוס בכלל?) ולכן אני מניח שקרוס טוב יותר ישפר את איכות החיתוך ואת האופציה למקם את החיתוך טוב יותר

פורסם

תאמין לי עתיד שמי שיודע להשתמש בקרוס של האוריון זה שטויות ובאמת אני אומר כי חבר אחד שלי ניסה לכוון לי את המגבר לא הצליח ושמעו זוועה ,עד שהלכתי לחיים מסאונדר ברחובות וכיוון לי ממש במקצעוניות את המגבר.

ככה שמי שיודע להשתמש בו זה אמור להיות משחק ילדים האוריון דיי מסובך יחסית לכל המגברים האחרים שעד היום ראיתי.

פורסם

שום דבר הוא לא בגדר מסובך...

פשוט יש נטייה לאנשים בארץ להתעסק עם דברים שהם לא מכירים.

המגברים של דיירקטד מעולים,ולא מסובכים ואין בעיה לכוון אותם.

פשוט צריך לדעת מה עושים.

אני לא כלכך מבין מה אתה בדיוק רוצה לשפר ברכב שלך,ואיך HU של 1400 ש"ח יעזור לך.

אם אתה מחפש יותר אופציות שליטה על תדרים וחיתוכים ובעקרון מה שאתה צריך זה שליטה על סאב ,אז כן,זה יתן לך את האופציה הזאתי.

אבל אני עד עכשיו משתמש בHU עם יציאה אחת,בלי תצוגות,בלי קרוס,בלי אקולייזר,בלי טריקים בלי שטיקים.

פשוט האקולייזר החיצוני שלי עושה את הכל.

שמעתי השבוע מערכת עם 4 מגברים ,2 סטים של קומפוננט ו2 סאבים שיושבים על HU של נקמיצ'י עם יציאה אחת, מחובר לפרוססור ושומעים פשוט מדהים.

הHU אפילו לא MP3 ,

לכן,אני לא כל כך מבין מה הבעיה אצלך,אפשר לכוון את הסאב והרמקולים גם בלי HU "מדהים" ,זה לא שב1400 ש"ח אתה תמצא HU עם קרוס אקטיבי 4 WAY ,אקולייזר גרפי 30BAND ,שלוש יציאות למגברים ,יציאה אופטית למעבד,ו 2 כניסות AUX,...

אם זה לצורך השדרוג,תחליף HU,אם זה רק לצורך כיוון ,תחסוך את הכסף.

כבר אמרתי לך ,אתה יכול לחבר EQ חיצוני שגם פועל כקרוס ולחלק את היציאות בין קדמיים אחוריים וסאב ,כולל שליטה על סאב,וזה לא יעלה לך יותר מ800 ש"ח.

under construction..

פורסם

green monster ידידי היקר

קודם כל אל תשכח שאת הפנל שלי אני מוכר כעת ומה שאני יצטרך להוסיף יהיה בערך 800 שקל ככה שעדיף כבר לרכוש פנל.

לפי דעתי אקוליזר זה לא אסטתי ברכב ובמיחוד שההורים שלי מגבילים אותי (אם זה היה אוטו שלי היתה בניה בתא המטען).

אני יעדיף שהכל יהיה בתוך הפנל ולא בחתיכות, ואני כמעט בטוח שפנל שלוש יציאות ישפר לי את הסאונד בצורה משעמותית, לדוגמא יש שיר שאני רוצה לשמוע עם יותר באס אז במקום להגביר גם את הבאס בקומפננט ובסאב אני מגביר רק את הסאב ולא נוגע בקומפננט.

פורסם

יש לך רק טעות אחת. השליטה דרך הרדיו היא בקפיצות.

ואילו קרוס יחסית פשוט כמו ה X6 של לאנזר. יתן לך כיוון הרבה מדוייק, וגם שליטה נפרדת בבס.

והוא עולה כ 400 שקל.!!

והגודל שלו זה בערך 20 ס"מ על 20 ס"מ

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

זה קרוס ששולט על הסאב עם שלט ליד הנהג.

והוא מכוון את כל היציאות.

הוא מקבל 2/3 כניסות, ומוציא 3 יציאות

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כמו שכבר אמרתי.

בפאנל לא תהיה לך שליטה על סאב מבחינת חזק יותר או פחות (BOOST).

יהיה לך שליטה על חיתוכים,תדרים ואולי אפילו פאזה.

אבל זה שלמכשיר יש 3 יציאות למגברים לא אומר שזה ישפר לך את הסאונד,כי גם אם אתה שם 2 מפצלים לRCA עדיין יש רק נפילת" מתח של 10-15% שזה לא משנה כי אנחנו נכוון בהתאם.

אם אתה רוצה שליטה על סאב ,שכאשר יש "שיר עם באס חזק,ואתה רוצה להגביר",אז תתקין קרוס לסאב,כמו שגם סאונדמן אמר לך,וכמו שאני אמרתי לך כבר לפני זה.

יהיה לך אפשרות לחיתוך,תהייה לך שליטה על הסאב מקדימה,ולא כל שניה דרך התפריט של הפאנל.

וזה יעלה לך אולי איזה 400 ש"ח.

under construction..

• תוכן חדש...