Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי שטות וניסתי לעבור מן מדרכה כזאת משולשת... (ניסיון לצייר לכם - \|_____|/ משהו כזה.. יש את זה תמיד בין שני כבישים)

אז ממש ניסתי לחתוך את זה.. כי הייתי בנתיב נגדי כי יצאנו מאזור של מועדון, אז במקום לעשות היקוף.. עברתי דרך זה, כי לא היה אף תנועה בכביש..

קיצר הרגשתי שקיבלתי מכה די חזקה בתחתית האוטו..ואני מזה פוחד שהשאסי נפגע..

פורסם

זהו שזה לא היה בדיוק "גירוד".. אני ועוד כמה חבר'ה הרגשנו שזו הייתה מכה די רצינית..

אני לא יודע עד כמה זה באמת יכול להיות משמעותי..

פורסם

פעם קרה לי שעליתי על מעבר פרות בגולן עם אימפרזה עמוסה מדי - המכה עיקמה את הצנרת של הפליטה, אבל ממש לא נגעה בשאסי... (וזה באמת היתה מכה רצינית)

...Carpe Diem

פורסם

אני נחתתי פעם על איזו אבן, והריצפה באוטו (איפה שרגלים של הנוסע) עלתה...

אחרי שקפצנו על זה, זה ירד למטה חזרה.... מעולם לא הטריד אותי, וגם לא את הקונה של האוטו...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

היכן התרחשה המכה?

אם מדובר בקדמת הרכב, יתכן מאוד שמדובר סה"כ בוו הגרירה.

כנהג על רכב זהה, אני יכול להעיד שמס' פעמים קרה לי ש'פגעתי' במדרכה במהירות אפסית, היה רעש והרגשה שנתקעתי חזיתית בסמיטריילר, ובסוף הסתבר שסה"כ וו הגרירה השתפשף במדרכה.

יום טוב,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם
היכן התרחשה המכה?

אם מדובר בקדמת הרכב, יתכן מאוד שמדובר סה"כ בוו הגרירה.

כנהג על רכב זהה, אני יכול להעיד שמס' פעמים קרה לי ש'פגעתי' במדרכה במהירות אפסית, היה רעש והרגשה שנתקעתי חזיתית בסמיטריילר, ובסוף הסתבר שסה"כ וו הגרירה השתפשף במדרכה.

יום טוב,

שחף בן צבי.

יכול להיות שזה באמת הוו גרירה,

מה שכן קורה לי הרבה שאפילו שאני יורד ממדרכה נמוכה קורה לעיתים רחוקות שהוא מקבל מכה..

יכול להיות שיש שם משהו שהוא די נמוך...

וחסר לי קצת אויר בגלגל הימני הקדמי.. יכול להיות גם בגלל זה..?

פורסם
יכול להיות שזה באמת הוו גרירה,

מה שכן קורה לי הרבה שאפילו שאני יורד ממדרכה נמוכה קורה לעיתים רחוקות שהוא מקבל מכה..

יכול להיות שיש שם משהו שהוא די נמוך...

וחסר לי קצת אויר בגלגל הימני הקדמי.. יכול להיות גם בגלל זה..?

הכל יתכן, אם כי אני מתקשה להאמין שחוסר אויר בגלגל יכול לגרום לירידה משמעותית בגובה המרכב.

בכל אופן, נסה לגשת למוסך כלשהו, שרק יעיף מבט קצרצר וזהו.

ערב טוב,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

נתחיל מזה שקודם כל תמלא לחץ אוויר מתאים בכל הגלגלים באוטו, בלי קשר למכה שהרכב קיבל כי זה דבר בטיחותי ולא כדי לגרור את זה סתם במשך הרבה זמן.

בקשר למכה אני יתן למשכילים ממני לענות לך.

בברכה,

אבי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...