Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רעיון שיכול להיות יעיל, עבור נהגים אשר מועדים לפורענות, ועלולים לסכן את הציבור.

כך יוכלו לעקוב אחריהם וכך יש להם עילה לשלילת רישיון אם הם נוהגים בצורה פרועה המסכנת אזרחים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יכול ממש לעזור בכך שאתה יודע במודע שיש עליך "מעקב" תמיד יודעים איך אתה מתנהג בכביש.

וזה פשוט יכול לרסן נהגים פרועים ולא תהיה להם ברירה והם יתרגלו ליסוע כמו בני אדם ובצורה נורמלית.

לדעתי הדבר הזה צריך להכנס לצבא ולעוד חברות אשר נותנים רכבים לעובדים שלהם והם משתוללים עם האוטו.

I feel LEGACY

פורסם

ומה הלאה מה יקרה אם אתה מאיץ במהירות או עף לך כדור לכביש, משהו בלם בפתאומיות וגם אתה נאלצת לבצע כך ואחר כך איזה מטורף השאיר את האוטו באמצע הכביש ונאלצת לסטות ימינה ובגלל הכביש הרטוב הסתחררת, איך אתה מתרץ את כול זה בנסיעה שאמורה להיות רגועה, נסיעה של כ15 דקות מהעבודה הביתה? מי יאמין לך?

עדיין כאן ועדיין שולט

פורסם

חביבי מי שנוסע זהיר אז יודעים שהוא נוסע זהיר ולא יבואו אליו בטענות.

דבר שני אם ירצו לדעת אם בן אדם עושה שטויות אז ידעו בלי הדוגמאות שהבאת.

I feel LEGACY

פורסם
חביבי מי שנוסע זהיר אז יודעים שהוא נוסע זהיר ולא יבואו אליו בטענות.

דבר שני אם ירצו לדעת אם בן אדם עושה שטויות אז ידעו בלי הדוגמאות שהבאת.

פעם בבית ספר לימדו אותי: פרט, נמק והסבר.

איך יודעים אם מישהו נוסע זהיר או לא?

לא הבנתי למה התכוונת במשפט השני שלך

עדיין כאן ועדיין שולט

פורסם

תקרא את הכתבה כתוב שם במפורש שעל חריגה בודדת לא יידלקו המנורות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני ביכלל בעד קולר אלקטרוני...

החברה שאני עובד בה אמורה לדעת מתי אני הולך לים, אם אני משדל קטינים ביער, בועל עיזים, ועוד בזמני הפנוי!!!

לדעתי יש כאן חדירה לפרטיות...

חברות שמתקינות את המכשיר עלולות להיסתבך בתביעה...

אני אסביר, יש רכבים שניתנים לעובד כהטבה ויש רכבי "ליסיינג"...

הרכב הזה הוא חלק מהמשכורת של העובד, ממש כמו המשכורת עצמה...

נניח שאני קונה בכסף של המשכורת שלי סוכריות כדי לפתות קטינים? מה אז? ישימו לי מעקב על חשבון הבנק שלי?! על כרטיס האשראי?! לאן נגיע?!

לא מספיק שחוק הפרטיות הוא חוק שנטול שיניים בארץ, הוא גם מסורס בכל הבחינות!!!

אני אתן דוגמא:

כמנהל רשת בישראל אני יכול לגשת לכל מיסמך, תיבת דוא"ל או משאב אחר... מתוקף תפקידי!

יש מדינות, כמו גרמניה למשל, שלמנהל הרשת אסור לגשת לדברים כאילו, דבר שעלול לעלות לו במקום עבודתו!!!

לפני כל שיחזור של חומר שהוא לא "בבעלותו" של מנהל הרשת הוא חייב לחתום על מיסמך שהוא לא יעתיק או יקרא את החומר...

אבל בארץ "זוועת חלב ודבש" זה לא ככה... כאן, במדינת השב"כ, אין לאף אחד פרטיות, ו"האח הגדול" תמיד צופה בך...

סתם דעה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...