Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה רציני? :shock:

הצלחתי להניע את הרכב שהמתג גם בשמאל וגם בימין.

עוד גילויים מהיום:

יש עוד מתג מצד ימין של מערכת המיזוג המפוארת - מישהו יודע למה הוא משמש?

הצופר - אין צורך להוריד יד מההגה ולחפש את הכפתור מתחת לדשבורד - אפשר לקחת את ידית האיתות ולדחוף אותה פנימה. ממש כמו ברנו אקספרס :roll:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

• תגובות 116
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה רציני? :shock:

הצלחתי להניע את הרכב שהמתג גם בשמאל וגם בימין.

יכול ליהיות שמישהו ביטל אותו באיזה שלו כי הו עשה לו בעיות או משהו כזה.

יש הרבה כאלה אצלי באסקורט ואף אחד לא מחובר:roll:.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
בעולם האספנים, ל-Nos יש משמעות אחרת לגמרי...

New Old Stock...

בקרוב באונו :wink:

חחח היא לא צריכה nos היא מספיק מהירה !

שיפוץ נעים עידן, אם תרצה עזרה , בכיף :)

תבוא למפגש עם האסקורט או הלאנטיס ?

Suzuki Jimny

פורסם

עזוב אותך ממפגשים!

ניקוי האוטו הושלם!

:beerchug:

היום הגעתי אל השלב הסופי בדרך לניקויו המוחלט של הרכב.

בבוקר רוקנתי את הבגאז', טיטאתי אותו (המון המון עלי "אספנות"), פירקתי את הבקליות וניקיתי אותם מזוהמה (הבקליות האלה יוחלפו עם הזמן...)

שפכתי דלי של מים עם סבון כלים והתחלתי לקרצף - המון שומן ולכלוך וגם קילופי צבע שגילו צבע חרדלי נוסף.

פתחתי את שני פקקי הניקוז שבתא המטען (המצאה גאונית!) עמדתי על הרכב כדי לתת לו שיפוע (98 קילוגרמים בריאים

8) ) עברתי עם מגבת, והעמדתי את החלק האחורי בשמש כך שהיא מייבשת את הבגאז'.

התוצאה - ניקיון מבריק מתחיל עם (אלי) פיניש!

לאחר שעה בשמש שהכל יובש והיה ניתן לטגן חביתה על הפח -

החזרתי את החפצים לבגאז'.

עברתי למושבים

פירקתי אותם כדי לראות אם לא נשארו מים מהפעם האחרונה שניקיתי מתחתיהם. לא היו הרבה מים, אבל היה מין ג'יפה כזו שהוצאתי ביד חזקה ובזרוע חתוכה.

הריפודים שבאו עם הרכב היו ממש בלווים, ועברו שריפה כלשהי - החלטתי להסיר אותם כדי לתת לשכבה היותר "בריאה" מתחת את הכבוד. אז

התחלתי בהסרה...

הסרתי אותם וראיתי שיש עוד שכבה של ריפוד - אני ממשש אותה קצת, מעביר נגיעה (למרות שעם האצבעות המשוייפות שלי, השרופות, שידעו כ"כ הרבה מסיר שומנים ביומיים האחרונים אני כבר לא מרגיש במה אני נוגע) - וקולט!

ריפוד מקורי! ואפילו במצב סביר!

בלי לבזבז זמן אני עולה הביתה, לוקח סכין יפנית "בתולה" שלא עבודה מימיה -

ועל מכסה המנוע החשוף אני מתחיל בניתוח סקאיי פתוח למושב. ניסיתי לברר האם גם במושב ולא רק במשענת יש ריפוד מקורי - והתבדתתי. אבל זה גם טוב, אני מסתכל על חצי הכוס המלאה.

יש עוד המון דברים לסדר ברכב, אבל אני מסתכל על פרק הזמן הקצר שעברתי ואני רואה שעשיתי חלק לא מבוטל בתהליך המייגע של החזרת הרכב למקוריותו.

אשמח לשמוע תגובות.

IMAG0212.JPG

IMAG0213.JPG

IMAG0214.JPG

IMAG0215.JPG

IMAG0218.JPG

IMAG0216.JPG

עברתי לכתובת חדשה

פורסם

יש לך סכין יפנית סגולה? ;)

וברצינות, אתה יודע שאני מעריך את מה שאתה עושה (כמה אמרת, 15 שעות מאז שהאוטו אצלך?).

וגם איפה הפנסים שלך נעלמו?

האוטו מתפרק.

משכנתא זה קל

פורסם

מה המצב של החוטים של החשמל?

הכל רקוב מחובר ומגושר? או שזה ברמה סבירה?

לאח שלי בחיפוש' היתה "צמת" חשמל בעובי 2 צול, אני לא מגזים, משהו שקשה לחבוק עם שתי ידיים, וגם די מגעיל נוזלי ודביק :wink:

יום אחד בדרך הביתה הוא שם לב שיש אור מיתחתיו... הוא לא ממש שם לב, אחרי כמה שניות הוא גם מריח את הריח השרוף...

הוא התחיל לתלוש חוטים, עד שזה הפסיק ונסע הביתה, ניתק מצבר ולמחרת היתלבשנו על הצמה...

אחרי שדילנו אותה משלל חוטי חשמל "ביתי", חוטי טלפון, סתם חוטי חשמל מעפנים, נישארה צמה עם איזה 10 חוטים, בקושי...

אחי סלל את כל החוטים שניראו לו יותר מידי שרופים. וזהו, מער' חשמל במכוניות האילו יכולות לעשות את ההבדל בין נסיעה כיפית, לתקלות שאתה לא מבין מאיפה הן באות, ממיפגש נעים ביום שישי למדורת ל"ג בעומר באמצע איילון...

אני הייתי עושה את זה בדחיפות עליונה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
יותר גרוע, אני על 96. :shock:

אני משוגע אני, לא רואה בעיניים.

חשבתי על 71...

משה :wink:.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
מה המצב של החוטים של החשמל? הכל רקוב מחובר ומגושר? או שזה ברמה סבירה?
בעקרון, כל החוטים מסודרים, ויש נגישות להכל.

מה שטוב גם שאין הרבה מערכות חשמל:

• הצופר עובד (יש לי לחצן על ידית האיתות ומתחת לדשבורד)
  • מערכת המגבים עובדת (ומצב המגבים אפילו יותר טוב מביפנומטית שיש לי - שנולדה 30 שנה מאוחר יותר)

ו...זהו בערך.

כמובן שיש את הרדיאטור חימום אבל אני מוותר עליו, כל הכיף זה לנסוע עם מעיל עבה במיוחד בחורף או לפתוח את החלון המשולש ולתפוס את הקורה בקיץ...:-P

הבעיה שמרבית בתי המנורות שרופים - ואין לי מושג איך להחליף אותן...

התקלות שיש לי במערכת הנורות:

1) אורות

קדמיים לא עובדים (כך בהתאם גם האורות שאמורים להדלק מאחור)

2) פנסי איתות

מקדימה:

כידוע - הבית (בצד של הנוסע) כולו חלוד והוא יוחלף. לכן כרגע רק באיתות בצד של הנהג עובד.

בשעת הדלקת האורות שני הפנסים הכתומים דלקו - לכן אין בעיה עם החלק הקדמי

מאחורה:

אין איתות בכלל - אוי אברוך!

3) אורות בלם

אור ברקס - רק בצד של הנוסע.

אור רוורס

אבד בחיפושים, אם מישהו ראה שמע או מצא או אפילו לקח בטעות הביתה אור רוורס של אסקורט 71', נא ליצור איתי קשר, אני לא אפנה למשטרה רק תחזירו אותו.

:wink:

עברתי לכתובת חדשה

פורסם
אור רוורס

אבד בחיפושים, אם מישהו ראה שמע או מצא או אפילו לקח בטעות הביתה אור רוורס של אסקורט 71', נא ליצור איתי קשר, אני לא אפנה למשטרה רק תחזירו אותו.

:wink:

אור רוורס הופיע באסקורט למיטב זכרוני רק ב-73 או 74 (לפחות ב-74 שהיתה לאמא שלי כבר היה אור רוורס וב-69 שקדמה לה בטוח שלא היה) וגם זה נראה לי שרק בשל הוראות התקינה של משרד התחבורה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

סיפור נחמד, ומלא תהפוכות...החשד האישי שלי לגבי המתג המסתורי הוא...הזרקת נטרו ישירות לצילנדר

זה מסביר גם את הפירפור בסיבובים...

ראיתי אחת נטושה בי-ם אבל הבעייה שבגילי המופלג קשה לי להיזכר היכן...אז אם ירצה השם והמפכ"ל בסיבוב הבא לאיתור מציאות אני אחפש עבורך-ישר כוח-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...