Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הורכבה בקליט שבורה של מאזדה שהייתה לי זרוקה במחסן על האסקורט, אולי זו תגובה כימית או שאולי בגלל שהבקליט בת פחות משלוש שנים, היא הקיאה אותה מתוכה.:wink:

הנה התמונה של מכסה המנוע לאחר הניסיון להורדת הצבע (אגב, ככל הנראה הרכב עבר תאונה כי בכנף ימין אין צבע בכלל - מה שמחזק את החשד כי רק בגלל התאונה נצבע הרכב מחדש.

ותמונה של סוכך שמש בשביל החולה עם ההגה.

IMAG0295.JPG

IMAG0296.JPG

IMAG0297.JPG

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

• תגובות 116
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה עשית לאוטו? ונדליסט!

אחר כך אתה בוכה שאין מכוניות במצב סביר בשביל לאספן. ;).

אהבתי את המכסה מנוע ה"אותנטי" בשני צבעים ומדבקה.

משכנתא זה קל

פורסם

אתה עושה שטויות.

לא מורידים צבע ישן אם יש לו אחיזה טובה בשכבות מתחתיו ובפח. אם אתה רוצה לעשות פחחות וצבע, קודם מיישרים את הפח, אח"כ, ממלאים בחומר מילוי גס ועדין, וצובעים בצבעי ביקורת ויסוד. לאורך כל הדרך מחליקים ברמות עולות של עדינות עד לשלב שזה חלק לגמרי. בשלב זה מרססים את הצבע הסופי.

מה שאתה עושה מיותר, וחוץ מכאבי שרירים ופרקים, לא ישיג דבר. אם אתה רוצה לעשות פחחות וצבע לבד, אני יכול להשאיל לך ספר בנושא שיתן לך את היסודות.

נמרוד

פורסם
אתה עושה שטויות.

לא מורידים צבע ישן אם יש לו אחיזה טובה בשכבות מתחתיו ובפח. אם אתה רוצה לעשות פחחות וצבע, קודם מיישרים את הפח, אח"כ, ממלאים בחומר מילוי גס ועדין, וצובעים בצבעי ביקורת ויסוד. לאורך כל הדרך מחליקים ברמות עולות של עדינות עד לשלב שזה חלק לגמרי. בשלב זה מרססים את הצבע הסופי.

מה שאתה עושה מיותר, וחוץ מכאבי שרירים ופרקים, לא ישיג דבר. אם אתה רוצה לעשות פחחות וצבע לבד, אני יכול להשאיל לך ספר בנושא שיתן לך את היסודות.

נמרוד

"כי נאמר כבר הכל, אין לי מה להוסיף לזה"...

סובי? אחרי הנאום שלי בפרטי אתה עדיין דוגל בלהסיר את כל הצבע?

חבל, באמת חבל... גם על הידיים שלך, גם על הזמן, וגם על הנזקים שאולי תעשה...

אתה יכול בטעות ליצור שריטות על הצבע, הכל יראה טוב ויפה, אבל עוד איזה חצי שנה תתפתח חלודה...

חבל... בקיצור, תסיר צבע רופף, תשייף ותכין לצבע... אם אני אוכל לבוא, אני יעזור לך עם זה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

שים לב שהרכב נצבע כבר בעבר לפחות פעמיים, בצבע צהוב-חרדל (כנראה אחרי תאונה) ולאחר מכן בצבע אדום.

הגירודים שאתה עושה על הבודי זה ממש לזרוק בומרנג לכיוון של החלודה ולחכות שהחלודה תחזיר לך את הבומרנג לראש...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

כמה הבהרות -

1 - לצבע האדום, ישנה אחיזה רופפת. משמע שכל מפגש עם מים מסתיים בכתמים אדומים על האדמה. הוא היה "נופל" במוקדם או במאוחר. זה רק עניין של זמן. הצבע האדום אומנם נצבע בידי מישהו מקצועי יחסית, אבל איכות הצבע הייתה נמוכה מאוד.

בכל אופן, לא הייתה לי שום כוונה להסיר את הצבע הצהוב מהרכב, רק את האדום. (למעט הכנף בצד הנוסע - מתחת לצבע האדום מסתתר צבע חרדלי במצב סביר - וזאת על פי ניסיונות שעשיתי בחלקים שונים ברכב)

היום הלכתי לחנות של של כלי עבודה, קניתי זוג תרסיסי צבע אדומים, והתחלתי לרסס בנדיבות על הכנפיים ומכסה המנוע, שיהיה לביינתים שכבת מגן כלשהי. דווקא יצא לא רע יחסית לפעם ראשונה. גם ספריי W40 הצטרף לעגלת הקניות לאחר שהקודם נלחץ ע"י מנעול ההגה ורוקן אותו למוות.

צבע החרדל הוא צבע המקור של הרכב הוא פשוט דהה עם השנים, הרכב נצבע פעם אחת כאשר הפך לאדום.

תמשיכו להגיב, אני מעריך את זה.

תודה.

עברתי לכתובת חדשה

פורסם

ספריי 10W40 ??? (זה שמן מנוע, הוא מגיע גם בתרסיס?)

אולי WD40 ?

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

עידן בצילום שלך רואים שתגי מתכת שממוסמרים לשילדה בתא המנוע היו צבועים בצבע צהוב (מתחת לאדום). האם אתה סבור שהאוטו יצא ככה מהמפעל ? כמובן שלא. הרכב, אם כך, נצבע לפחות פעמיים.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
אתה עושה שטויות.

נמרוד

עידן אני נוטה להסכים עם נמרוד.

תלווה ממנו את הספר תלמד תאורטית את העבודה גש לחנות לכלי עבודה יש מברשת פלדה שמתחברת למברגה. ככה שזה ימנע ממך להשתמש בכימיקלים ששורפים לך את הידיים. תנקה את הרכב זה מתאים גם לניקוי חלודה. תמרח שכבת צבע יסוד. תסתום את החורים בפח מגולוון תצטרך בשביל זה להשיג גם רתכת.אתה לא חייב לפי הסדר שכתבתי. לך לפי הספר אני יודע שהספר מבין טוב יותר ממני בפחחות.

בהצלחה:

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

ארנון,

זה אומנם לא נראה בעין בלתי מזויינת אבל מתחת לתג המתכת ישנה פלדה בצבע חרדלי...

מה עוד, שיש רווח מזערי בין התג לאמבטיית המנוע.

תבוא אני אראה לך...:wink:

עברתי לכתובת חדשה

פורסם

אתמול ריססיתי wd40 על חיבורי הידיות וחיכית לנס.

הנס הגיע כחצי שעה מאוחר יותר, עם 2 סוכר וכמה ערגליות בצד...:wink:

היום בבוקר חזרתי לידיות, ניסיתי לשלוף בעדינות אבל לא הלך.

בדלת שמאחורי הנהג שום מנגנון לא עובד, ויש שם ידית אחת לפתיחה (שלא עובדת כמובן) ואם להוסיף חטא על פשע - היא חלודה מאוד מבפנים, מה שמעלה אצלי את הרצון להחליף אותה בדלת אחרת -אפילו בצבע לא תואם.

עם הדלת הזו הלכתי "כאסח" ושברתי את הידית ביחד עם הדיפון כדי לגלות מה מסתתר מאחורי חתיכת העץ המקוללת והרקובה הזו (אני מסתמך על זה שיש לי את הדיפון בצד השני שממנו אכין שני דוגמאות חדשות).

לאחר כמות נוספת של wd40 וכוח הצלחתי לשלוף את מה שנותן מהידית. וכעת הדלת ערומה. שימנתי את מנגנון הנעילה של הדלת ועכשיו הוא פועל באופן חלק.

אותו סיפור גם בדלת השנייה, רק ששם ידית הפתיחה לא פועל ופתיחת החלון דווקא כן עובדת.

wd40 ללא רחמנות בחיבורים, קצת מכות עם פטיש ומברג (זהירות על הדיפון...) וידית הנעילה יוצאת במלואה.

ידית החלון לעומת זאת הייתה שבורה עוד ממקודם והעדפתי לא לקחת שבויים, ריסקתי אותה עד העצם תוך זהירות על הדיפון, וביינתים רק המוט נשאר. מחר אני אנסה להוציא מה שנשאר ממנה. ביינתים ריססתי בנדיבות יתר את הגג"שים שנותרו חשופים ומחכים לידיות חדשות. הנה מה שנשאר מהדלת בסוף יום עבודה.

הנה מכסה המנוע לאחר הצביעה מאתמול.

העדפתי לרכז את מרבית החומר על הכנפיים ולא על המכסה מנוע שכן במכסה מנוע ישנו צבע כלשהו ובכנפיים אין.

וסתם תמונה...

אגב - האסקורט היא בהמת משא! הבגאז' שלי מפוצץ בחלקים, ברגים, שאריות וכל מיני דברים שהגיעו לשם ועדיין תמיד יש מקום לדחוף עוד משהו! זה לא אנושי!

IMAG0 94.JPG

IMAG0298.JPG

IMAG0299.JPG

IMAG0300.JPG

IMAG0301.JPG

עברתי לכתובת חדשה

פורסם
הלכתי "כאסח" ושברתי...
אני קורא את השטאנץ של המשפט הזה יותר מדיי בשירשור הזה.

בקצב הזה יהיו לך יותר חלקי-חילוף שבורים לאסקורט, מאשר אסקורט שלמה ונוסעת... :roll:

:wink: ...Eeeeasy boy

:twisted: חולה~הגה :twisted:

• תוכן חדש...