Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 116
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין לך מה לכעוס ולהתעצבן. אני חיכיתי שנתיים כדי שהמנטה שלי תהפוך לאספנות (וזה לא מנע ממני להשקיע בה כסף) בשביל להעביר בעלות. אני עדיין בקשר עם הבעלים הקודמים, בחור צעיר ומאוד נחמד (בעל חנות מאוד מוכרות ברמת השרון שנקראת "גיפה").

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

למה יוסי, שקנה את האוטו מהשוטר הזה, כבר אז לא העביר את הבעלות? אולי כבר אז הייתה לו בעיה כלשהיא (כגון עיקול או משהו), שמנעה ממנו לעשות את זה? -תזהר עם להתחיל להשקיע, לפני שאתה בטוח ב-100% שתוכל להעביר את האוטו על שמך!

(לא שיש לי יותר מדי זכות דיבור- אני חושב, שכרגע עברתי אלפיה במוסך עבור האוטו שלא שלי, רק כדי שאוכל לעשות לו העברת בעלות:-P:?:screwy: )

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
למה יוסי, שקנה את האוטו מהשוטר הזה, כבר אז לא העביר את הבעלות? אולי כבר אז הייתה לו בעיה כלשהיא (כגון עיקול או משהו), שמנעה ממנו לעשות את זה? -תזהר עם להתחיל להשקיע, לפני שאתה בטוח ב-100% שתוכל להעביר את האוטו על שמך!

(לא שיש לי יותר מדי זכות דיבור- אני חושב, שכרגע עברתי אלפיה במוסך עבור האוטו שלא שלי, רק כדי שאוכל לעשות לו העברת בעלות:-P:?:screwy: )

כפי שציינתי מקודם, ישנה חסימה בגלל שבתקופה שבה הרכב היה אצל השוטר, הוא גם לא עבר טסט, וכידוע שאחרי תקופה מסויימת ישנה חסימה ואי אפשר להעביר בעלות, שלושה חודשים אם אני לא טועה.

איציק (בשבילך נקרא לו "יוסי" :-P), גם חשב שהוא יוכל להעמיד את הרכב לטסט תוך זמן קצר, אבל משיקולים שלו הוא הפסיק את הפרוייקט - איבד את הלהט כפי שנאמר במקורות המקראים :wink:.

בכל מקרה - ניסיתי לתפוס אותו כל השישי-שבת ולא יצא לי (לא צריך להסביר איזה מחשבות כבר עלו לי בראש...:x), אבל - כמה דק' אחרי שיצאה השבת, בחרתי לי זמן להזיז את הרכב ממקומו לסיבוב היומי - ושחזרתי הסתכלתי על צג הפלאפון: 7 שיחות שלא נענו(!).

התקשרתי אליו, והוא אמר שהוא גם ניסה לתפוס את הבעלים, והביא לי את הכתובת שלו - הוא גר מרחק בלוקים ספורים ממני, שום דבר שיפנומטית 1600 עם High gear high speed high performance... (שוב פעם נסחפתי :oops:) לא תוכל להגיע אליו.

שוטר+התנתקות... יקח לי קצת זמן להעביר בעלות, אבל אני יודע שהיא תעבור.

וגם במידה ויש איזשהם עיקולים על הרכב...הוא יפורק לגורמים, החלקים שלו ילכו לאחסנה יבשה ברמלה ויחכו לימים טובים יותר באסקורט אחרת... (אל תשימו לב אלי יש המון זמן לחשוב בשבת שכזו, וזה השעה המאוחרת, המזגן המקולקל משולב ועם זכרונות משוויכה...:mm_blush:)

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

היום השלישי לשיקום האסקורט.

ביום שישי לא הצלחתי להפטר מכל הג'יפה שהייתה מתחת למושבים, אז היום בבוקר לקחתי מסיר שומנים, סקוצ'ברייד, מברשת עם שיער גס (שלא הפסיק לקלל אותי) ויצאתי לעבודה.

תחילה הסרתי את המושבים, ולאחר מכן גיליתי שאת השטיחים הסגולים אפשר להסיר :beerchug:

הסרתי גם אותם הנחתי על המושבים שכבר השתזפו בשמש, ועברתי לחלק הקדמי, קיפלתי מושבים והתחלתי במלאכת הקרצוף.

כזכור, ככה עזבתי את הרכב ביום שישי, לאחר שהתייאשתי.

הנה התוצאה לאחר קרצוף:

:idea: :idea: :idea: ילדים יקרים - שימו לב טוב טוב להוראות שעל מכשירי הניקוי! :idea: :idea: :idea:

לא נעים לקרצף כשהיידים צורבות כי החומר נכנס לך לנקבוביות של הגוף ולחתכים בידיים (עדות לימים קודמים של שיפוץ).

:nono:

קראו את ההוראות ועבדו עם כפפות!

גם הג'אנטים והקאפות לא היו במצב מי יודע מה - אז קצת מסיר שומנים ולעבודה (את הקאפות לא ניתן היה לצלם כי הם החזירו את אור השמש מרוב ניקיון)

עלה לי בראש - אולי עוד כמה בקבוקים של מסיר שומנים

ואני אחזיר לרכב את הצבע החרדלי שלו...:rolleyes:

IMAG0214.JPG

IMAG0215.JPG

IMAG0217.JPG

IMAG0218.JPG

IMAG0219.JPG

IMAG0220.JPG

עברתי לכתובת חדשה

פורסם

למה התמונות נראות ככה? או ששוב שתיתי יותר מידי :roll:

אני צריך להזמין אותך אלי, אתה, הכפפות והחומר הזה שלך... תעשה חגיגה כזו אצלי במרצ' :wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לרכב יש כינוי חדש: פונץ'.

תותית זה פאסה, שחשבתי שהרכב הוא אדום-דהוי מטבעו.

אבל עם הצבע האדום והשילוב הצהוב - פונץ' יהלום אותה.

בסיום העבודה ולפני הדווארה היומית.

ולחוויות מן הדווארה: הרכב הניע (בנגיעה ראשונה כמובן), אני מפנה את ההגה ימינה כדי לצאת מהחנייה ו...ו...פרפרתי! :shock: "משה רבנו!" (התחליף היהודי לג'יסזט קרייס...) אני חושב לעצמי... זה פאקינג 1100, גם אם אני אמרח את הכביש בכמה שכבות של שמן לא הייתי מעלה בדעתי את זה!

התחלתי להתסובב עם הרכב ברחובות הריקים של הצהרים, כדי לחלץ עצמות.

באחת מהפניות אני רואה צינור מפוצץ עם שילוב של חול ומים... :twisted:

עצרתי בעצור בתמימות של תינוק :roll:, מכניס לראשון... חצי גז וקלאץ' מורם - העגלה מפרפרת! הפחתי חיים בנבלה! :shock:

עשיתי סיבוב חוזר, רק בשביל לחצות את ים סוף, אני מגיע בהילוך שלישי על סל"ד רגוע (אבל רועש) מוריד לשני - ונותן גז. מיימני ומשמאלי קמים להם קירות של מים, נמוכים אבל גם שווים משהו - פונץ' עברה טבילת אש ראשונה הודות לעיריית חולון.

חזרתי לרחוב, החניתי אותה, ודפקתי על המכסה מנוע... "עשית את זה".

והם עוד מעיזים לקרוא לי "משוגע"...

משוגע מי שנוסע ברכב שמנתק אותו מהכביש ומחווית הנהיגה...

IMAG0222.JPG

IMAG0221.JPG

עברתי לכתובת חדשה

פורסם

תבוא אלי עם שפכטל פחחים ותעשה נפלאות ברכב (יש לי כמה דברים לא רצינים...), אל תשכח את המתנה שאתה חייב לי.

אחרי שתקיים את זה- אני אבוא למרצדס שלך... או לא! :twisted:

:-P

עברתי לכתובת חדשה

פורסם
למה התמונות נראות ככה? או ששוב שתיתי יותר מידי :roll:

גילי

גילי.

האדים של החומרי ניקוי עשו לו סמטוכה:wink: .

עידן.

חיפשתי היום ברמלה פינות לפגושים של הסובארו, מישהו שם ראה את האסקורט ואמר שיש לו המון חלקים בשבילנו.

אם תרצה מיקום מדוייק אז בה"פ.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

עידן.

חיפשתי היום ברמלה פינות לפגושים של הסובארו, מישהו שם ראה את האסקורט ואמר שיש לו המון חלקים בשבילנו.

אם תרצה מיקום מדוייק אז בה"פ.

משה.

וואלה משה, תודה.

רמלה ורח' המסגר זה המעוז שלי בכל מה שקשור לתיקון האסקורט :wink:

כפי שציינתי - אני מחפש בעיקר חלקי פנים כי יש המון עבודה על הבפנים:

הנה סתם לדוגמא:

• כל המנגנונים שקשורים לדלתות (נעילה+חלונות) אני רוצה להחליף כי הם בסוף חייהם.
  • ידיות פנימיות (חלק שבורות, חלקן חסרות, וחלק לא מקוריות), הגעתי למסקנה שאם אני מפרק את כל הדלתות אני מרכיב דלת אחת שלמה ומקורית :wink:
  • הרכב זקוק לשטיח חדש כי השטיח הסגול מורכב בעיקר מטלאים שעומדים לסיים את חייהם.
  • ציפוי דיפונים שיעשה בסיום השלמת חלקי הדלתות.
  • מדף - לא אכפת לי שלא יהיה מקורי אפילו סתם חתיכת עץ שאני אצפה אותה עם איזה בד שחור, אבל נורא מפריע לי שהוא חסר שם.

כמו כן יש עבודה על מערכת החשמל - לא שיש המון חשמל אבל אני רוצה לסדר את מה שיש קודם (נורות, חיווט, ועוד)

ובשאיפה לימים הבאים: מושבים מקוריים (אחורי+קדמי), מה שמביא אותי לנקודה שאני מחפש איזה אסקורט זרוקה עם מושבים... לפחות אחוריים.

נ.ב,

האדים לא הפריעו לי בכלל, אבל ציפי שביט שנותנת ראסיות לקרנפים וורודים שהתרוצצו במושב האחורי ועשו לי בלאגן שלם ולא נתנו לי לעבוד דווקא כן הפריעו! חוליגנים!

:bad-word:

נ.ב.ב

מתי אתה בא לאסוף אותי לצלם את הסובארו?

עברתי לכתובת חדשה

פורסם

:bad-word:

נ.ב.ב

מתי אתה בא לאסוף אותי לצלם את הסובארו?

אנ י מקוה שתוך יומיים אני מסיים את השלב המכאני.

ואז אני אבוא אליך לראות את האסקורט ולהיצטלם עם הסובארו.

משה.

Moshe Azulay

פורסם

שיקום הדשבורד (או יותר נכון - ניקויו)

לוח השעונים הוסר עד כמה שניתן הקונסולה התחתית הוסרה גם היא (בהתחלה זה די מגניב להתניע את הרכב ממושב הנוסע ולשחק עם הצו'ק... :-P ). וגם גילתי שיש למי מקום למצית

:beerchug:

אבל אני לא מעשן, ובמקום השל המצית תתלה ריחנית...:-D

לפני

אחרי

יש לכם המלצה במה לצפות אותו? (או יותר עדיף - בעלי מקצוע שיעשו עבודה טובה ואם אפשר גם זולה..)

גיליתי מתג ימינה-שמאלה מתחת לאיפה שפעם היה המדף - יש למישהו מושג מה השימוש שלו?

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=39056&stc=1

ואני עדיין אשמח אם מישהו יסביר לי איך מפרקים את הידיות של הפתיחה והחלונות.

תודה.

IMAG0225.JPG

IMAG0226.JPG

IMAG0227.JPG

עברתי לכתובת חדשה

פורסם

גיליתי מתג ימינה-שמאלה מתחת לאיפה שפעם היה המדף - יש למישהו מושג מה השימוש שלו?

תודה.

בדרך כלל נגד גנבים. עכשיו כולם יודעים מה הפטנט שלך לשמור על האסקורט:wink:.

משה.

Moshe Azulay

• תוכן חדש...