Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם לגלאי של אזעקה יש בלאי ?

או שהוא עובד או לא עובד?

למה אני שואל, פעם באזעקה שלי אם הייתי נותן מכה קטנה על החלון אז הגלאי ישר היה מגלה ומפעיל את האזעקה, עם הזמן דברים השתנו ונאלצתי להגביר את הרגישות של הגלאי הזה ממש עד הסוף (יש בורג קטן לכיוון).

כרגע הרגישות שלו עד הסוף ב MAX ועדיין לא מגלה מכות על החלון, רק אם אני מכה ממש ליידו(לייד הגלאי) אז הנורה שלו נדלקת (מראה שהוא עובד).

האם המצב תקין או שצריך להחליף גלאי?

משהו יוכל לומר לי מה השם של הגלאי הזה שאם נותנים מכה על החלון אז הוא מפעיל את האזעקה.

תודה.

פורסם

לגלאי של אזעקה אין בלאי.

בכל מקרה אסור!!!! לכוון אותו עד למקסימום, תגובת הכיוון לא כפי שהיא נראית בבורג פוטנטיומטר הכיוון, לא יותר מ80% מהמהלך הכללי ולא פחות מ 20%

מה שכן, בגלאים מסויימים טמפ' בתוך חלל הרכב (כשהוא חונה בקיץ מגיע למעל 70 מעלות) כך שהטמפ' משפיעה על גלאים מסויימים בחוסר רגישות ולהפך.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

גם אצלי יש את התופעה הזאת.

מכה על החלון לא מפעילה את הגלאי.

גם אני כיוונתי רגישות עד הסוף וזה לא עזר.

דרך אגב, הגלאי עובד תקין מבחינת גילוי נפח, אבל מכה על החלון משום מה כבר לא מגלה.

בלי קשר, בקרוב מאוד תוחלף המערכת ,ככל הנראה במחשב מיגון של BOSCH, כמו בקורולות.

האזעקה מסוג FLASH LINE

שנת ייצור 96.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם במגברים, גם בחיישנים, כיוון מינימום ומקסימום, איננו מינימום ואיננו מקסימום, זה טווח, שגורם יותר ל"בלבול" מאשר לכיוון.

כאמור יש לכוון במהלך שבין 20-80 אחוזים מהמהלך הכללי.

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...