Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

כידוע, ברשותי פיאט אונו 1993, מנוע 1400 סמ"ק, דגם 70S, מזגן מקורי, ומנוע מקורי שעבר 110250 ק"מ.

לאחר שקט מוחלט של כ- 3 חודשים מהבעיות הבאות, הבעיות חזרו ומופיעות לעיתים רחוקות.

א. נתחיל מזה שלא משנה האם המנוע קר או חם- אי אפשר להניע בשום אופן ללא גז. ואם כבר יניע- המנוע יתכבה מיד ברוב המקרים.

ב. לעיתים רחוקות, לא משנה על איזו מהירות ועל איזה הילוך אני נוסע, פיתאום ללא התראה מוקדמת האוטו מקרטע קצת, מפסיק ואח"כ נוסע כרגיל.

ג. מידי פעם, בנסיעה במהירות נמוכה בלבד כדוגמת תימרוני חנייה המנוע פשוט מתכבה ומסרב להניע עד שאני מרים בלם יד ולוחץ על הגז. אח"כ צריך לחמם את המנוע קצת או להפעיל צ'וק (למרות שהמנוע חם!) ואם לא המנוע יתכבה שוב.

ד. אחרי התנעת בוקר ראשונית, שהמנוע כבר טיפה התחמם אני מכבה את הצ'וק אבל מרגיש כאילו הוא ממשיך לעבוד למרות שנורת הצ'וק בלוח השעונים כבתה. ההגשה נובעת מטורים גבוהים מהמנוע. הטורים יורדים כעבור כמה דקות לאחר כיבוי הצ'וק.

חשוב לציין שלפני כמה ימים נסעתי כ- 50 ק"מ בכבישים בין עירוניים שמד הדלק היה על האפס ונורת הדלק דלקה. אני יודע שזה לא טוב אבל לא היה לי כסף באותה נסיעה כדי לתדלק.

* הקרבורטור שופץ ב- 25.04.2005.

* טיפול 10K מלא בוצע לרכב ב- 29.06.2005.

לאור הנתנים הנ"ל מה יכולה להיות הבעיה?

תודה מראש.

פורסם
שלום רב

כידוע, ברשותי פיאט אונו 1993, מנוע 1400 סמ"ק, דגם 70S, מזגן מקורי, ומנוע מקורי שעבר 110250 ק"מ.

לאחר שקט מוחלט של כ- 3 חודשים מהבעיות הבאות, הבעיות חזרו ומופיעות לעיתים רחוקות.

א. נתחיל מזה שלא משנה האם המנוע קר או חם- אי אפשר להניע בשום אופן ללא גז. ואם כבר יניע- המנוע יתכבה מיד ברוב המקרים.[במנוע קר יש להניע עם צוק חלקי , ולשחררו בהקדם האפשרי!]ב. לעיתים רחוקות, לא משנה על איזו מהירות ועל איזה הילוך אני נוסע, פיתאום ללא התראה מוקדמת האוטו מקרטע קצת, מפסיק ואח"כ נוסע כרגיל.( נסעת עד סוף הדלק שכחת?!!)

ג. מידי פעם, בנסיעה במהירות נמוכה בלבד כדוגמת תימרוני חנייה המנוע פשוט מתכבה ומסרב להניע עד שאני מרים בלם יד ולוחץ על הגז. אח"כ צריך לחמם את המנוע קצת או להפעיל צ'וק (למרות שהמנוע חם!) ואם לא המנוע יתכבה שוב.( סימפטומים של יניקת לכלוך , מדלק מזוהם שמצטבר מקרקעית טנק הדלק)

ד. אחרי התנעת בוקר ראשונית, שהמנוע כבר טיפה התחמם אני מכבה את הצ'וק אבל מרגיש כאילו הוא ממשיך לעבוד למרות שנורת הצ'וק בלוח השעונים כבתה. ההגשה נובעת מטורים גבוהים מהמנוע. הטורים יורדים כעבור כמה דקות לאחר כיבוי הצ'וק.( יש לשמן כבל צוק, יתכן והכבל הפנימי לא חוזר למקומו!)

חשוב לציין שלפני כמה ימים נסעתי כ- 50 ק"מ בכבישים בין עירוניים שמד הדלק היה על האפס ונורת הדלק דלקה. אני יודע שזה לא טוב אבל לא היה לי כסף באותה נסיעה כדי לתדלק.( את זה תגיד במשפט, שאני אערוך לך!)

* הקרבורטור שופץ ב- 25.04.2005.

* טיפול 10K מלא בוצע לרכב ב- 29.06.2005.

לאור הנתנים הנ"ל מה יכולה להיות הבעיה?

תודה מראש.

יש לציין שאתה יודע לתת עצות טובות לאחרים, אך אתה בעצמך מזלזל בעצות אלו!

במקרה הצורך אני קיים בשביל לתת לך שרות!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה תודה על התגובה המהירה. אז אתה אומר שבעצם כל הבעיות נובעות בגלל שנסעתי בלי דלק וכל הלכלוך במיכל הדלק נכנס למנוע?

אם כן, האם הזמן יעשה את שלו, הלכלוך יעלם והאוטו יחזור לנסוע כמו שצריך?

פורסם
צביקה תודה על התגובה המהירה. אז אתה אומר שבעצם כל הבעיות נובעות בגלל שנסעתי בלי דלק וכל הלכלוך במיכל הדלק נכנס למנוע? ] לקרבורטור לא למנוע]

אם כן, האם הזמן יעשה את שלו, הלכלוך יעלם והאוטו יחזור לנסוע כמו שצריך?

עם הרבה מזל .... כן!

בברכה

צביקה

פורסם

OK.. תודה על התשובה.

ובאותו נושא: איך זה יכול להיות שהצלחתי לנסוע 50 ק"מ (!) בלי שהאוטו ייתקע? מד הדלק היה על האפס כל הנסיעה, הנורה דלקה רצוף כל הדרך ואפילו לקראת סוף הנסיעה מד הדלק ירד קצת אפילו לפני האפס. האוטו הזה נוסע על אויר??

פורסם
OK.. תודה על התשובה.

ובאותו נושא: איך זה יכול להיות שהצלחתי לנסוע 50 ק"מ (!) בלי שהאוטו ייתקע? מד הדלק היה על האפס כל הנסיעה, הנורה דלקה רצוף כל הדרך ואפילו לקראת סוף הנסיעה מד הדלק ירד קצת אפילו לפני האפס. האוטו הזה נוסע על אויר??

לעולם, אבל לעולם, לא לסמוך על מד הדלק, יש לו תמיד נטייה לזייף, או להראות יותר ממה שקיים באמת,או להראות יותר!

בברכה

צביקה

פורסם
OK.. תודה על התשובה.

הצלחת לנסוע אבל סתמת לו ת'נשמה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שוב אותו דיון שחוזר ל עצמו לגבי הדלק, אני חייב לציין שהיו כמה אנשים כאן גם מהמקצועיים שטענו שאין כלום בטענת הלכלוך בתחתי המיכל אבל את זה אני ממש לא יודע, רק אוכל לומר שפעם כשגנבו לי את הארנק בכנרת נסעתי כל הדרך מהבקעה על נורה דלוקה, משהו כמו כ-80-60 ק"מ עם הנורה דלוקה, ולא הראה שום בעיות... האם בטוח שזה נובע מהלכלוך בתחתית?

...Carpe Diem

• תוכן חדש...