Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מקווה שזו לא שאלה שטוית

אבל אני מנסה להבין משהו ספציפי לרכב שלי (אימפרזה 95)

כעיקרון ניקתי את מיכל העיבוי היה ממש מסריח

ישנו רק צינור אחד מחובר מלמעלה לניקוז עודפים מהדיאטור

האם כאשר המערכת מבצעת סירקולציה של מים אנו מקבלים עירבוב יחד עם המים שיש במיכל עיבוי?

או שבעצם תפקידו של מיכל העיבוי כשמו כן הוא לתת מעבר לאדים חמים ועודפים

אני לא מתכוון להטעות אף אחד רק מעלה שאלה כי אני חושב שזה משתנה מרכב לרכב יחסית

שמתי לב שיש רכבים שצריך לעשות ניקוז אויר בצורה מסויימת ואילו אצלי מספיק 5 דקות על טורי סרק והמערכת מבצעת לבד ניקוז אויר

תודה רבה לכל המשיבים

פורסם

תפקידו של מיכל העיבוי כשמו כן הוא לתת מעבר לאדים חמים ועודפים.

וגם כאשר חסר מים ברדיאטור אז המים במיכל העיבוי זורמים לתוך הרדיאטור וממלאים את החוסר,לכן אם חסר במיכל העיבוי,יש למלא עד לקו המקסימום .

פורסם

בגלל מבנה המערכת באימפרזה אין צורך בניקוז אויר, כמה דקות בסרק או בנסיעה מעבירים את כל האויר בצורת בועות למיכל עיבוי/איסוף/התפשטות. (אחח סובארו)

תקשיב, שבמערכת חסר מים המים נשאבים מהמיכל לרדיאטור.

עקב חימום יתר נפח המים עולה--> הלחץ עולה והמים הולכים למיכל (גם ברתיחה)

זתומרת המיכל הזה הוא "ספר" כזה.

אכן במקרה שדל שאיבה של מים המים מתערבבים עם מי הרדיאטור ומכאן יש לשים הן ברדיאטור והן במיכל העיבוי מים (נוזל קירור כמובן)

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תוכן חדש...