Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר מעלה כמה תמונות, את החומר הזה אפשר להשיג רק במקום אחד לפי מיטב ידיעתי, חנות חלפי רכב בצומת קריית אתא, בטוח גם בעוד מקומות יש אבל זה דורש חיפוש.

החומר הזה הרבה, הרבה, יותר טוב מווקס ופוליש, עושה עבודה הרבה יותר טובה , קשה להאמין עד שמנסים, אפילו אם מערבבים קצת עם מים ששוטפים את הרכב, הרכב יוצא מבריק בצורה שלא תאמן.

לא פלסטלינה ולא ווקסים ,ולא נעליים , די להוציא מאות שקלים על חומרים שונים, זה עולה בין 30-35 שקל ומספיק ל - 6 - 5 פעמים כל הרכב אבל כל הרכב כולל תא מנוע.

הבקבוק דיי גדול ורחב ויש בו מלא חומר.

פורסם

בבקשה, מתיזים , מחכים דקה ואז עם מטלית לחה מנקים,לא צריך לשפשף ולא כלום,רק להתיז ולנגב.

נותן תוצאות יותר טובות מפוליש ווקס.

אני מוכן להתערב עם כל אחד פה, שהתוצאות של התרסיס הזה ,יותר טובות מפוליש ווקס ולא משנה איזה.

אני כל שנה הייתי נוהג לעשות פוליש עם מכונה ווקס כל חודש-חודשיים, תלוי...

אחרי שניסתי את החומר הזה , ניסתי אותו על דלת מאחורי נהג, התזתי ,חיכתי דקה ואז שיפשפתי עם מטלית את הדלת, יצא דלת כ"כ לבנה ומבריקה כשכל שאר הרכב היה צהוב!!! פשוט צהוב מגעיל, אח"כ עברתי באותה צורה על כל הרכב בפדנטיות,לקח לי יותר משעה אבל אחרי שבוע-שבועיים ששטפתי שוב את הרכב , הוא כבר לא היה צהוב,אלה לבן בוהק והשימוש בחומר הזה לקח לי בדיוק 10 דקות היות ולא הייתי צריך לשפשף כי הגיפה יצאה כבר בטיפול הראשוני. כל מה שנותר לי זה להתיז ולנגב והרכב חזר לצבע המקורי שלו.

IMG_0665.jpg

IMG_0666.jpg

IMG_0667.jpg

IMG_0668.jpg

פורסם

השירשור הזה נראה כמו פירסומת אחת גדולה לחומר הזה.

גם אני מכיר חומר בסגנון, החומר שבבעלותי יש לו חסרון אחד: הוא מריח כמו כלב מת. לכן אני לא משתמש בו בתוך הרכב אלא רק חיצוני כי אז לא מריחים את הריח.

בספריי שאני משתמש בו צריך: את הספריי, מטלית ניקוי, מטלית הברקה.

משפריצים (לא להתקמצן), נותנים לחומר לאסוף את כל הג'יפה, מנקים את הספריי עם המטלית, ואז מבריקים טוב טוב עם המטלית הברקה עד שהפח נראה כמו אחרי ווקס.

פוליש החומר הזה לא עושה, אבל הוא תחליף טוב לשטיפה רגילה, ולווקס למי שעושה כל שבועיים או חודש.

לעצלנים בלבד.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

לחומר הזה אין ריח של כלב מת וגם לא של שום חיה מתה, יש לו ריח של חומר חזק של תרסיס לניקוי חלונות(כחול כזה), אותו ריח, רק הרבה יותר חזק.

מכירים את זה שציפור מחרבנת לכם על הגג או על החלון, שפריץ אחד עם הדבר הזה ועם חתיכת בד זה יורד כמו כלום.

זו לא פירסומת ולא בטיח, אם אתה רוצה לזרוק מאות שקלים בשנה על פוליש ווקס,אם זה עושה לך טוב על הלב אז בבקשה, כידוע, פראיירים לא מתים.

פורסם

מכירים את זה שציפור מחרבנת לכם על הגג או על החלון, שפריץ אחד עם הדבר הזה ועם חתיכת בד זה יורד כמו כלום.

זו לא פירסומת ולא בטיח, אם אתה רוצה לזרוק מאות שקלים בשנה על פוליש ווקס,אם זה עושה לך טוב על הלב אז בבקשה, כידוע, פראיירים לא מתים.

מה הקשר בין יכולת הניקיון של החומר הזה, טוב ככל שיהיה לבין כושר ההגנה על הצבע שנותן הוקס? נראה לי שאתה משווה בין תפוזים לתפוחים. נו באמת, אתה חושב שמיליוני נהגים בכל העולם היו מוכנים לשלם הרבה כסף ולעבוד קשה למרוח וקסים אם היה חומר פלא שכזה?

פורסם

אתם יודעים מה, תמשיכו לקנות ווקסים ולעשות פלסטלינות ב 350 שקל ,תעזבו אותי באמאשלכם.

שבת שלום.

פורסם
אתם יודעים מה, תמשיכו לקנות ווקסים ולעשות פלסטלינות ב 350 שקל ,תעזבו אותי באמאשלכם.

שבת שלום.

אכן תשובה למופת.

כל אחד יעשה מה שבראש שלו וכל אחד יכתוב את הדעות שלו לטוב או לרע , לטובת החומר או נגדו.

יפה שהמלצת על חומר מסויים , יותר נכון היית אובססיבי כלפיו .

ולידע כללי , פוליש ולאחר מכן ווקס ייתן תוצאה הרבה יותר טובה מהחומר הזול שפרסמת פה.

פוליש מוריד שכבת צבע וחושף את החדשה תחתיה , ווקס מגן על השכבת צבע .

פורסם

LiranAr וכל השאר,אם פוליש מוריד צבע,הרי יש מצב שלאחר כמות מכובדת של פוליש על רכב,בעצם מגיעים לפח ולא יישאר צבע?

סליחה אם השאלה טיפשית משהו...

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

פוליש לא עושים על הרכב כל שבוע , פוליש עושים אחד לשנה בדרך כלל אם הצבע דהוי משהו.

אני אישית עשיתי לרכבי פעמיים פוליש בזמן שהוא היה אצלי 3 שנים + , צבע הרכב מורכב מהרבה שכבות צבע ולכן עם עושים פוליש בעדינות , מורידים שכבה מאד דקה של צבע ולכן לא גורמים נזק....

לעומת זאת , ווקס מאד מומלץ לעשות לעיתים קרובות כמו פעם בשלושה חודשים , אני הייתי מקפיד

לעשות פעם בשבועיים עד שלושה שבועות , ווקס שומר על צבע הרכב בצורה מדהימה עד שאנשים

חושבים שעשית צבע לרכב שלך ו"שאין מצב שרכב שנת 95 נראה ככה"

• 7 שנים מאוחר יותר...
פורסם

איפה משיגים את החומר הזה אתה זוכר את שם החנות ? אני יש לי סובארו 94 תכלת יפיפיה עשיתי לה לפני יומיים פלסטלינה וווקס וחבר שלי אמר שהפלסלינה מורידה את הלקה של הצבע

פורסם

subi פה אחד החופרים, בחיי. החומר הוא degreaser שזה אומר ממיס שומנים. פשוטו כמשמעו. הוא אמור לנקות את הרכב שלך, לא להחליק את הלכה שלו (מה שעושה פוליש) והוא לא מספק שכבת הגנה (מה שעושה ווקס).

אין פסול להשתמש בממיס שומנים ואח"כ לעשות פוליש ועל זה לעשות ווקס (או ישיר לעשות ווקס) אבל להגיד שאין צורך בשאר הדברים זה פשוט שטות.

לפותח השרשור, אם מדובר בניקוי הרכב + פלסטלינה על כל הרכב + פוליש מכונה + ווקס אז זה שעות של עבודה (אם לדוגמה זה יעשה אצל דיטיילר רציני). לי אישית זה נראה זול. אם הוא קורא לסתם ווקס כ-"פוליש ווקס" אז זה בולשיט. פוליש מכונה זה עניין של כמה שעות טובות (חפש ותראה ביוטוב).

לגבי השריטות והסימנים של קקי הציפורים על הרכב - יש צורך בלבחון אותם אחד אחד. ישנה אפשרות של שיוף עם נייר מים עדין + פוליש מכונה וזה יצא (חפש ביוטוב wetsanding) אבל זה תלוי בעובי הלכה שנשארה לך על הרכב.

המלצה שלי, אם כבר אתה תוציא 350-400 ש"ח, תגש לדיטיילר מקצועי שיעריך לך את הנזק בצורה טובה ויתן לך מושג על האופציות שיש בפניך.

• תוכן חדש...