Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בשעה טוב ומוצלחת....אין קליאו!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה,

אחרי הגרוטאה בילתה כמעט שבוע במוסך, ועברה "בדיקות מריפות" והתקלה "תוקנה", היא נתקעה שוב, 24 שעות אחרי שיצאה מהמוסך, הפעם כבתה ב100 קמ"ש קצת אחרי גלילות :bad-word:

כאן כבר התחילו להישרף הפיוזים לכולם, והוחלט שהרכב יוחלף ולא יחזור לידינו (להזכירכם, חברת ליסינג). זה לא היה קל, הרבה צעקות, צרחות וכמעט מכות, הלכו בין החברה לאופרייט ליס.

בינתיים אין תחזית לרכב הבא ואנחנו נוסעים בלנטיס חלופית.

אני מאוד מאוד מאוד מקווה שהחברת הליסינג לא תפליץ פתאום איזה טענה שאנחנו חייבים להשאר עם הרכב, אבל המצב בכללי נראה טוב.

בכל מקרה אני הגעתי למספר מסקנות שהם אינן סופיות, ויכול להיות שיישתנו:

1. או שרנו היא מכונית לא אמינה, או שזה הרכב הזה ספציפית.

2. או שלרנו בכללי אמינות מפוקפקת והרכב הזה פשוט חולה בסארס

3. ברוך שפטרנו מעונשו זה!

גיא.

פורסם

אני מבין שהתקלה המשמעותית הייתה תקלה חוזרת - כיבוי הרכב. אם כך - אולי זו בעייה נקודתית, כזו הקשורה להתקנה מקומית, נניח? (מצטער אם אני לא בכיוון, לא עקבתי אחרי כל הדיונים בנושא). אני מקווה שאתה מבין שזה לא אומר שכל מכוניות רנו הן לא אמינות, או כל הקליאואים לא אמינות, וכולי וכולי...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גיא.

אני מבין שאתה נסער...

אבל בוא תנסה להסביר לי את המסקנות שהגעת אליהן...

מסקנות זה דבר שאמור להיות חד משמעי, לא?

:-)

פורסם

גיא, כבר אמרתי לך.

אם מחזירים לך את הרכב -

בפעם הבאה בוא אליהם עם מפתחות.

כאשר הם ישאלו איפה הרכב תגיד להם שבפעם האחרונה ראית אותו מחובר לקטר של הרכבת בדרך לת"א, ושהם מוזמנים לחפש מה שנשאר ממנו.

חוץ מזה, אפשר לבדוק אם הרכב הוא אמפיבי? לא?

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
אני מבין שהתקלה המשמעותית הייתה תקלה חוזרת - כיבוי הרכב. אם כך - אולי זו בעייה נקודתית, כזו הקשורה להתקנה מקומית, נניח? (מצטער אם אני לא בכיוון, לא עקבתי אחרי כל הדיונים בנושא). אני מקווה שאתה מבין שזה לא אומר שכל מכוניות רנו הן לא אמינות, או כל הקליאואים לא אמינות, וכולי וכולי...

רוני

לו רק הייתה התקנה מקומית. הרכב היה בלי קודם ובלי אזעקה. הדבר היחיד שהותקן היא דיבורית של סלקום, שנבדקה ע"י המוסכים ולא יצרה שום בעייה.

הרכב גם הגיע עם מערכת שהותקנה ע"י רנו.... וזה היה אחד הדברים הראשונים שבדקו במוסכים (בזמנים שהם היו אופטימיים).

בפעמים האחרונות (11 במספר סה"כ) הם כבר היו רגילים אליו, אפילו לא שאלו מה התקלה, ישר חיברו אותו למחשב.

"חיישן הצתה"

"חיישן גיר"

"קויל"

אלו היו 3 התשובות הפופולריות. :roll:

פורסם

בעבר הלא רחוק היתה ברשותי rsi

די נהנתי ממנה ולדעתי הרכב מאוד מפנק ונוח

הבעיה היחידה שלא היה מקום מתחת למכסה לכלום

מלבד זה הרנו פנטסטית .

כמובן שהיום אני חובב פיג'ו :p 204 cc :p וראלי 106 :p

תענוג מושלם מפיג'ו

פיזוcc 204 שנת 69

פורסם

גיא.

אני מבין שאתה נסער...

אבל בוא תנסה להסביר לי את המסקנות שהגעת אליהן...

מסקנות זה דבר שאמור להיות חד משמעי, לא?

אתה צודק לגמרי.

יצאתי אהבל....

תודה לאל שיש את הדיסלקציה להשען עליה, אבל אני לא כ"כ יודע עד כמה היא

תעזור לי עכשיו.

:lol:

פורסם
מזל"ט

אני חושב שצריך לחוגג את זה באיזה ארוחה במקדולנס בשישי :wink:

מוקדם מדי לחגוג.

כשיגיע אוטו אחר במקום, אז נחגוג.

בינתיים נהנה מהספק שהיא לא תחזור.

פורסם
גיא, כבר אמרתי לך.

אם מחזירים לך את הרכב -

בפעם הבאה בוא אליהם עם מפתחות.

כאשר הם ישאלו איפה הרכב תגיד להם שבפעם האחרונה ראית אותו מחובר לקטר של הרכבת בדרך לת"א, ושהם מוזמנים לחפש מה שנשאר ממנו.

חוץ מזה, אפשר לבדוק אם הרכב הוא אמפיבי? לא?

סבבה! נשמע לא רע הקטע של הרכבת! רק שיש בעיה: כדי לחבר קליאו לפרונט של רכבת, מן הסתם צריך לבוא לרכבת בהפתעה. כלומר לתזמן הגעה של רכבת ואז לקפוץ עם האוטו ולברוח ממנו. אבל אז אתה מסתכן שהידית של הדלת תישבר לך בדיוק בזמן הגרוע הזה כי זה אוטו צרפתי!!! :lol:

מתן, שאכל חרא בצבא עם שתי מגאנים. :mad:

:puzzled:
פורסם

רוני

המכונית מצויינת - איכות ייצור, תיכנון וגימור ברמה "א.א.".

הבעיה נעוצה אצל המתקינים / הדלק הישראלי / הכבישים המחורבנים / אי שימוש במים ירוקים (או שלא).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

זו כנראה בעיה של רנו.

בכללי הן מכוניות טובות, ואחרי 3 רנו 19 במשפחה, אני חייב לציין שהאמינות שלהן ממש בסדר.

אבל......

זו לא הפעם הראשונה שאני שומע על רנו קליאו שניתנת להגדרה כ- "LEMON" (יש מונח לזה בעברית?)

או שמדובר בפאקים בייצור, או שקרסו לא ממש מצליחים לסדר בעיות מסוימות בקליאואים, דבר שנותן סימפטומים של לימון אמיתי.

מסקנה -

:roll: אין.

איתן

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

• תוכן חדש...