Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משקל וגובה

aliku
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמר הבנו שיש לך סיוטים מהגרוטאה הקודמת... תנסה להתגבר על זה...

ושלד, אלא אם כן אתה עובד בשיטת אוכל ומחרבן, קצת קשה לי לחשוב איך אתה מצליח לדחוף 4 או 5 בגטים ברצף...

פורסם

לכבוד שמר,

חברי הפורום,

הנדון: מיקום טבעת נחושת בפקק ניקוז השמן.

מיקמתי מספר טבעות נחושת (או בשמן המקצועי - שייבות), אך נתקלתי בקשיים חמורים כאשר לא השתמשתי בחומרי סיכה שונים. האם אתם ממליצים על שימוש בחומרים סינטטיים בלבד?

בברכה,

אלעד

עריכה: בגטים אני לא טוחן. השיא האישי בענייני פיצה הינו 9 משולשים של פיצה משפחתית(8 חתיכות נדמה לי - הכי גדולה בקיצור). וכמובן שעדויות שאני טוחן כמו קרנף לא חסרות.

ברוב המקרים אני מוצא את עצמי מתיישב לשולחן לאכול, ועוזב אותו בערך רבע שעה אחרי שכולם מסיימים. :)

ומה אני אוכל? הכל. תרתי משמע.(ועכשיו בכלל יותר גרוע - המדריך בחדר כושר נתן הוראה ל-104 גרם חלבון ביום)

פורסם
אני:

בן 18 ודרכמה, שוקל 62, 4 אחוז שומן בגוף(נבדק יום שישי האחרון), 188-189 ס"מ. זה רזה!

מומלץ בהחלט:

להגיע למוסך "אדמונד עשה לי טוב", חלקים תחליפיים ועבודה ברמה טובה, וכמובן המחיר!

דיאגנוזה היום עולה כ-400 שקל וצילום של האיזור התקול+הערכת מחיר לעבודה עוד 150-200 שקל.

אני:

בן 17 עוד שבועיים, שוקל 60 וגרגר אורז, 4.5% שומן (מלפני שבועיים), 1.80. זה גם רזה!

מה גם שעד לפני 3 חודשים עוד הייתי 56 וחצי ק"ג על 1.78. זה עוד יותר רזה!

בנוגע לחלק השני,

זה כולל גם בדיקה רקטומלית?

ואם כן יש אפשרות להחלפה למשומש משופר?

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

לפי ממצאי חיפוש ב-EBAY נמצאו שייבות HIGH FLOW למנקזי השמן ה"כבדים" אשר צריכים לנקז שמן כל מספר ימים, להערכתי כולל פירוק והרכבה במוסך מורשה הדבר יעלה כ-400 שקלים(אם אתה מביא את השוקו לבית קפה).

אז ככה:

ביום שישי נשקלתי בחדר כושר - על בגדים ועם הרבה אוכל בקיבה שקלתי כ-64 קילו, בקיצור תוריד מזה בערך 3 קילו...(אצלי ההפרשים לפני ואחרי ארוחה זה שלושה קילו בערך...)

אחוז השומן שנמדד לי ע"פ 189/188 ס"מ הוא 4.5 אחוז אך למעשה זה קצת יותר נמוך עקב המשקל שנמדד, BMI 17 וקצת...

בקיצור, אני רזה מכל כיוון שתסתכלו עליי...

לפני כשנה שקלתי בערך אותו דבר כמוך, אולי טיפה פחות, והייתי בערך בגובה מטר שמונים וקצת....

טוב דיי אני לא עושה יותר תחרות "מי יותר רזה", זה פשוט מגוחך.

ואדון גרטורבו, אם אתה לא מתאמן בחדר כושר, הייתי מציע לך להתחיל. עם נתונים כמו שלך אתה מאוד מזכיר לי את עצמי לפני שנה, ואם אתה עוקב אחרי הת'רדים כאן אתה תדע שהייתה לי פריצת דיסק באוקטובר.

תתחיל להתאמן(אם אתה לא עושה זאת כבר עכשיו). אמנם הפריצה שלי היא תוצאה של הרבה מאוד פאקים, נתחיל משרירי גב חלשים, גמישות יתר במפרקים(יש כזה דבר), אי קיום של שרירים מסויימים באיזור הגב(גורם לתופעות מוזרות, שיראו כדוחות למספר אנשים, אנסה לצלם בהקדם), אבל אני מניח שזה יכול לקרות לכל אחד(ואני מכיר כמה כאלה).

לידע כללי: 4 אחוז שומן זה חצי מהמינימום, וה-BMI המינימלי לטווח הגיל שלנו(צעירים פלוס מינוס) הוא 19 אם אני לא טועה...

בברכה,

אלעד

פורסם

אני מאבחן בעיה של מרכז כובד גבוה, זה בהחלט ישבש לך את האחיזה בסיבובים.

נסה לפתוח את הרגליים וללכת בפישוק, גם ינמיך לך קצת את מרכז הכובד וגם ייתן את האפקט של קאמבר שלילי ויגביר את היציבות שלך.

מוטי.

פורסם

מוטי אכן מרכז הכובד גבוה.

אך המלצותיך אינן סבירות מכיוון שמספר הסיבובים מנעילה לנעילה יגדל, כמו כן רדיוס הסיבוב יגדל בצורה ניכרת - דבר אשר לא יאפשר לי לעשות פניות U TURN בצורה נורמלית.

כמו כן אני מאמין כי דפנות הצמיגים יקרסו ואני אפגין כישורי פניה הדומים לדאצ'יה לוגן.

בברכה,

מנהל מח' כוח אדם של "קהילת הישראלים שאפשר להגיד עליהם שיש להם שילדה מטורפת מבלי לעשות להם צילום רנטגן"

פורסם

הכל עניין של גיאומטריה, במיתלי עצמות רגליים כמו שלך ניתן לאבחן בבירור את עקומת הקאמבר ולכוון לך ה-Toe.. למעשה את כל עשרת ה-Toes שאתה מצוייד בהם.

עקומת הקאמבר משמעותה שהזווית משתנה עם כמות הלחץ המופעל ולכן אין סיבה שרדיוס הסיבוב שלך בפניית פרסה ייגדל, מדובר במהירות נמוכה בד"כ ולפיכך כמו הלחץ המופעלת על ברכי המיתלה נמוכה, מה שאומר שזווית הקאמבר שלך תהיה קרובה לאפס...

בסה"כ אני חושב שמדובר בפשרה טובה, אתה מקבל את הזווית מתי שאתה הכי זקוק לה.

לגבי קריסת הדופן ביחס לסוליה, לחברת נייקי הפתרונים :idea:.

מוטי.

פורסם

מוטי.

נדמה לי שהורדת הגג וחיזוקי שילדה באיזור הכרס יפתרו את הבעייה.

כמו כן יש לשקול מעבר לצמיגים רחבים יותר , ולא של אופניו של ל. ארמסטרונג...

פורסם
בן 14 וגובה 1.81? :shock: סחטיין עליך!

אם משקלך מעל 81.9 קילוגרם יש לך עודף משקל קטן. לא משהו שריצה קצרה בבוקר/בערב לא תסדר...

מישהו יודע איך אפשר בערך לדעת מה הגובה הסופי שלי יהיה? כרגע אני בן 17.5 גובה 1.75(:| ) ושוקל 58

יש השערות פיזיולוגיות

הגובה בו היית בגיל 3

תכפיל ב2

זהו פחות או יותר הגובה הסופי שלך.

או שזה הגובה בגיל 2 כפול 2... :)

עבר זמן מאז המכללה...

אני מעריך שמדובר בגובה בגיל 2!

פורסם
ואדון גרטורבו, אם אתה לא מתאמן בחדר כושר, הייתי מציע לך להתחיל. עם נתונים כמו שלך אתה מאוד מזכיר לי את עצמי לפני שנה, ואם אתה עוקב אחרי הת'רדים כאן אתה תדע שהייתה לי פריצת דיסק באוקטובר.

תתחיל להתאמן(אם אתה לא עושה זאת כבר עכשיו). אמנם הפריצה שלי היא תוצאה של הרבה מאוד פאקים, נתחיל משרירי גב חלשים, גמישות יתר במפרקים(יש כזה דבר), אי קיום של שרירים מסויימים באיזור הגב(גורם לתופעות מוזרות, שיראו כדוחות למספר אנשים, אנסה לצלם בהקדם), אבל אני מניח שזה יכול לקרות לכל אחד(ואני מכיר כמה כאלה).

לידע כללי: 4 אחוז שומן זה חצי מהמינימום, וה-BMI המינימלי לטווח הגיל שלנו(צעירים פלוס מינוס) הוא 19 אם אני לא טועה...

בברכה,

אלעד

עד לפני שבוע וחצי התאמנתי בצורה מאוד אינטנסבית.

3 אימוני ריצה בשבוע (2 של 5-7 ק"מ ואחת של 8 עד 10).

אימון שחיה יומי (לפעמים פחות).

ומשקולות (גם כן 2-3 בשבוע).

אני עושה כעת מנוחה קצרה מכיוון שהיה לי גיבוש לפני שבוע - בעוד מס' ימים אחזור להתאמן, לא באותה אינטנסיביות.

בכל מקרה הBMI שלי כיום עומד על משהו כמו 19.5 או יותר.

אחוזי שומן - כמה שאני לא אוכל (וברור שמנסה לאכול מאוזן עד כמה שאפשר), לא מצליח להעלות אותם.

נו יש תשובה לגבי רקטום משופר?

גזי הפליטה שלי לא נפלטים מהר מספיק.

תגידו, גרעפסים שווים לצלצולים במנוע - אם כן אני בבעיה....

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

• תוכן חדש...