Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קוראים לי אורן ויש לי בעיה יש לי רנו אקספרס 1.8 המוכר לכולנו.

ולפעמים שאני מדליק את המנוע הוא לא מתניע ואני צריך לדחוף את האוטו ורק אז הוא יוכל להיטען , מדוע ???

תודה רבה מראש לעונים :smile:

פורסם

יש סטרטר? אין סטרטר, אז יש קליק לפחות? איך המצבר?

תנסה לתת פרטים רבים ככל האפשר.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

רנו אקספרס 1.8 המוכרת לכולנו?

אתה בטח מתכוון לרנו אקספר RSI שיש לך ומוכרת לכולנו..

אחרת אני קצת מתקשה להבין מה כל כך מוכר באקספרס 1.8.

או שאתה מתכוון לאקספר דיזל - ואז שווה לציין את זה - או שאתה מתכוון לאקספרס 1.4, או שיש לי חור בהשכלה - ויוצרה גם אקספרס 1.8 מנוע בנזין ויובאה לארץ - ואז אני מתנצל מראש על הבורות

בכל מקרה, עוד פרטים יעזרו לענות לך

רון

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אוקיי לי דווקא יש היסטוריה ארוכהת טווח עם רנו שמעתי על המון מנועים מוזרים ברנו

אבל על אקספרס 1.8 ליטל עוד לא!

אולי יש לך רנו אקספרס 1.9 ליטר דיזל או 1.4 בנזין שבה יש מנוע אנרג'י או מנוע רנו אחר .

אז תן לנו קצת יותר פרטים וככה אולי נוכל לעזור.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

סביר להניח שהוא מדבר על דיזל, ואף אחד לא ספר לו על חימום מוקדם ו/או שמצתי הלהט שמבצעים את החימום המוקדם הגיעו לסוף דרכם.

הסבר קצר על חימום מוקדם:

מכיוון שבמנועי דיזל אין מצתים רגילים והמערובת נדלקת כתוצאה מהחום והדחיסה שנוצרים יש צורך לחמם את הבוכנות לפני התנעת המנוע - פעולה הנקראת חימום מוקדם ומוצעת ע"י מצתים מיוחדים (ולא זולים) הנקראים מצתי להט.

כמניעים רכב דיזל מסובבים את המפתח בסוויץ' עד שנדלקת נורה עם ציור של סליל - כשהנורה כבית מצתי הלהט סיימו את פעולתם וניתן להניע את הרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...