Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

יש לי שאלה שמתרידה אותי המון זמן, עניין ירידת הערך של הרכבים. הרי ברגע שהרכב יוצא מהחברה הוא ישר מאבד 10% מערכו. אז מדוע לקנות רכב חדש?

לאחרונה סתם מתוך התעניינות התחלתי לעקוב אחרי מכירות של רכבי סובארו מדגמי STI וWRX ויאריס TS (סתם דגמים שמושכים את צומת ליבי). הבחנתי שלא קשה למצוא רכב שמור משנת 04-03 בעל ק"מ נמוך שמטופל עדיין בחברה במצב של חדש. פגשתי המון צעירים שקונים את הרכבים הנ"ל ולא מצליחים להחזיקם בגלל בעייות תקציב ונאלצים למכורם.

אז אני שואל שוב... מה רע להיות בעלים הגאה של רכב ספורטיבי שנקנה מיד ראשונה ולא מחברה ישר מהמעפל?

ובינינו אני בטוח שזה לא בגלל הריח של החדש :wink:.

תודה מראש L.A

פורסם

תפריד בין TS לבין STI (למרות הדמיון הלינגואלי).

במקרה הראשון, לא הייתי מהסס לקנות רכב משומש, אם כי לאור אובדן הערך המינורי, והסכום הנמוך הנדרש לרכישה מלכתחילה, אני באמת לא מבין את ההגיון של החסכון בקניית יד שניה - אתה לא חוסך סכום גדול. מצד שני, האוטו אמין, ללא קפריזות מיוחדות (שם לא צריך לחכות שהטורבו יתקרר) ואני לא חושב שאפשר ליפול ברכישת יד שניה.

במקרה השני, מדובר במכונית שיעודה הינו התעללות בלבד. אין פה שאלה של "האם התעללו בה" (אם כי ניתן להעלות על הדעת מקרה בו מישהו יקנה אותה, בלי לדעת מה הוא מקבל, וימכור אותה מהר מאוד עם קילומטראז' נמוך), אלא רק "איך התעללו בה". הבלאי עצום, החלקים (גם המתכלים) יקרים מאוד וכל שנת אחריות שווה המון כסף. מצד שני, אובדן הערך אדיר, כך שלפחות מבחינה כלכלית יש כאן הגיון חלקי כלשהו.

אגב, גם אנשים שמחליפים מכוניות מהר מדי היו מדאיגים אותי - נגיד שאין להם בעיה של כסף, האם הם באמת שמרו על האוטו כמו אחד שיחזיק אותו שלוש שנים, או שזה מקרה של "תשתמש וזרוק"?

בוא נגיד דבר כזה:

אז דינה של היאריס ככל מכונית אחרת, ואלא אם מדובר ב10K חסכון לפחות, אני לא רואה סיבה טובה לקנות אחת משומשת משנתון גבוה. אתה מפסיד אפשרויות מימון, אולי את הצבע שאתה רוצה, וזמן אחריות.

אימפרזה STI משומשת, הייתי מחפש אחת שנת '05 שמכרו אותה כי לא ידעו מה לעשות איתה.

תמיד יש כאלו וזה תמיד משתלם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הכוונה שלי הייתה לכל רכב ספורטיבי אבל אני בעיקר עושה את המעקב אחר שני הדגמים הנ"ל.

אתה רוצה להגיד לי שהבלאי יהייה כולכך עצום לדוגמא STI שנת 04 שהבעלים שלה יודע איך להתייחס לרכב אבל גם אוהב להנות מנהיגה בסופ"שים הרי בשביל זה הרכב נקנה?

פורסם

ברור שבמצב של בעלים אחראי, שיודע מה הוא עושה (גם אם הוא לא נהג מדהים), המכונית תחזיק הרבה מאוד שנים (כמו שGT שטופלה כראוי תחזיק).

אבל תן אותה לערס מצוי לשבוע, ומשהו ישתבש כבר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...