Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גי'פ עירוני עד 250,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המלצות לרכב בסגנון ביואיק רנדוו, איסוזו רודיאו.

דרישות:

נוחות

איבזור, פינוק, פאר

התנהגות

סדר גודל של עלות עד 250-280 אלף ש"ח

פורסם

חד משמעית סובארו אאוטבק 3.0 ליטר. שם בכיס הקטן את הרנדוו/רודיאו/רקסטון/סורנטו. נוח ומאובזר, מנוע אדיר. התנהגות כביש מדהימה. אם רוצים משהו יותר מפנק וגדול אפשר ללכת על הטריילבלייזר שהוא חזק לא פחות, מאובזר אף יותר אבל פחות טוב בכביש. שניהם עולים בערך 280000.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הרנדוו כלל אינו רכב"ש. האיסוזו אינו מיוצר יותר. שניהם אינם עונים על דרישותיך.

אבל אם נוחות ואבזור הם בראש מעיניך, רד מנושא רכב הכביש-שטח. בתקציב הזה תוכל לרכוש רכבי כביש מאוד מאובזרים ומפנקים, ואפילו בעלי התנהגות כביש טובה. מטבע הדברים רכב שטח יהיה נוח פחות מרכב כביש.

הצעתו של SRONIS היא נכונה, תוך שילוב נכון של מינון שטח עם כביש, אבזור, נוחות ואף התנהגות כביש גבוהה.

אתה יודע מה, אולי במחשבה שנייה הרנדוו יכול להיות אופציה טובה, אם 7 מקומות נחוצים לך.

פורסם

לאנדקרוזר-עם הרבה פוזה, למרות 2000 לאנד קרוזרים חדשים שעלו בשנה שעברה על הכביש (וכבר מתחילים לצאת מהאף).

פחות נוח, בטוח ומאובזר מהאאוטבק. שלא לדבר על יכולות כביש נחותות.

יש לו יתרון בשטח (אך שם הוא יבלה פרק קצר מאוד מחייו, וגם זה בעצימות נמוכה).

פורסם

אני לא יודע מה אתכם, אבל לי לנד קרוזר פשוט לא עושה את זה יותר.. היא איבדה את הטאץ' של ברגע שהשריצו אותה על הכביש, אני רואה פשוט המון כאלה..

לעומת זאת, הטרייל בלייזר כמו שרוני אמר, עושה לי את זה ובגדול! היא לא דבר רגיל בכביש, רכב עם נוכחות, במיוחד בגרסה הארוכה, ועם אבזור פנים מעולה...

טוב... זה מה שאני חושב..

יאללה ביי ובהצלחה!:-D

פורסם
פחות נוח...
נסעת על האוטו שאתה יודע?? הלנד קרוזר החדש הרבה, אבל הרבה יותר נוח מג'יפים עירוניים של לפני מס' שנים.

ולפותח השרשור: הרכב חייב להיות חדש, או יד שנייה גם בא בחשבון? אם אני לא טועה כבר שאלת שאלה דומה לפני מס' חודשים נכון?

פורסם

הרכב חייב להיות חדש.

מכוניות בסגנון לאנד קרוזר, או או פגרו, לא באות בחשבון בעיקר בגלל שיש הרבה מאוד על הכבישים.

יכולת השטח כמעט ואינה נחוצה בכלל, והיא נחוצה רק בגלל הישיבה הגבוהה יחסית והפוזה.

פורסם

תוכל לשקול את הסובארו פורסטר טורבו החדש (2006), שהוא מאוד חזק (מנוע 2500 סמ"ק טורבו, מפיק 230 כ"ס. מאיץ מ0-ל100 ב7 שנ'. המידע מאתר סובארו ארה"ב) אפילו יותר מגרסאות מסוימות של הפורשה קאיין. הוא גם מאוד מפואר ולטעמי יפה, אם כי אין לו צורה של רכב גבוה.

לג'יפ יש את הצ'רוקי החדש, אם כי אין לי מושג לגבי מחירו או טיבו.

יש גם אאוטלנדר טורבו, אם כי הוא ידני. אך יש לו ביצועים נאים.

פורסם

טוב די צימצמת אפשרויות. הרנדוו עונה על הדרישות למעט התנהגות. אפשר להוסיף לרשימה גם לנד רובר פרילנדר.

פורסם

אמרתי שהרנדוו יכול להתאים, אך יש לו 7 מושבים שעליהם משלמים בדרכים שונות (למשל, התנהגות) והשאלה אם הם נחוצים. אם לא, חבל.

אני חושב שהפרילנדר נחות מהאאוטלנדר והפורסטר בנושא הנוחות וההתנהגות. אם כי הוא עונה לשם לנד-רובר, ויש לזה קסם מסוים.

פורסם

אינני בקיא במחירים-

אבל טויוטה לנד-קרוזר.

אמנם מישהו אמר שזה כבר לא עושה לו את זה כי יש הרבה.... אבל זה שיש הרבה זה אומר משהו!

מדובר ברכב פשוט מוצלח!

וטויוטה- זה טויוטה!

פורסם
וטויוטה- זה טויוטה!
גדול אתה!

ואני עד היום הייתי בטוח שטויוטה זה בכלל ניסן.

:loco:

{נערך, לאחר שנפתרה הבעיה הביולוגית.}

פורסם

אגב ניסאן,

פאת'פיינדר.. בהחלט נדיר (עדיין?) על כבישי הארץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עוד פרט קטן שיכול לעזור בהחלטה של איזה רכב לרכוש הוא האם רוצים רכב בעל מנוע דיזל או בנזין (יש לדבר חשיבות שכן זה יתבטא גם בשמירת הערך ועלויות האחזקה).

• תוכן חדש...