Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר פנטזיות, אז ללכת בגדול :)

http://www.caraudiodirect.co.uk/product_info.php?products_id=1227&cadid=d2da7a3c66d42e932bae7d1649f019ca

http://www.caraudiodirect.co.uk/product_info.php?products_id=4328&cadid=d2da7a3c66d42e932bae7d1649f019ca

קצת SQ...

לגבי מגבר, אולי איזה פיניקס גולד אלייט או ארק אודיו בהספק מתאים...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בלי חברה - סאב נעים שתופס לי בדיוק שליש תא מטען ויושב כך שלא ירעד ולא יזוז וישאיר מקום לתיק של המכון ולכיסוי הרכב שלי.

סה טו. התברגנתי

רון

אז אני חושב ששלי יגשים את כל חלומותייך, גם קטן, גם דורש נפח מינימלי (18 ליטר) וגם נשמע סוף!

איציק.

פורסם

Dragster DWK 128

מי שמכיר יודע...

* צבוע! - " אם מעלת היושר לא קיימת באדם, מהי האמת מאחורי רעיונותיו? אמרותיו? מעשיו? "

* צדיק תמים של אחד, הוא מביש של אחר.

פורסם

אני בשלבים של להגשים חלם לחלק מהאנשים :roflmao: , (שלומי)

אבל לגבי המגבר עובדים על זה.

משהוא בסגנון JL 1000/1 שיפרק את הסאב שלי.

אבל לגבי איכות. הוא מצויין, וגם לגבי פירוק האוטו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...