Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי בבת ים ברחוב שבו אסםלט חדש לגמרי ועליתי שם על בור ביוב שהיה ללא כל סימון ונגרם נזק מאוד משמעותי לג'אנט ול"נבה".

תיקנתי את הנזקים על חשבוני והבנתי שאני יכול לתבוע את העירייה.

מישהו כאן עם ניסיון בעניין אולי ויכול לתת לי עצות לפעולה??

בתודה סימון

SPL - 143.6DB

"

פורסם

לא כדאי לך להיכנס לזה, אלא אם אתה מכין את עצמך נפשית בידיעה שהטרחה והכאב ראש הם שווה ערך לעלות התיקון.

חודשים ספורים לאחר קניית ה-6, "צנחתי" לבור ענק שנפער בכביש בגלל הגשמים העזים והיה מכוסה בשלולית ענקית (רשלנות נטו של העירייה, שכן הבור עצמו היווה סכנה ממשית לכל דבר כולל הולכי-רגל)

"אכלתי" את הנזק- שכלל 2 צמיגים מקוריים של מאזדה 6 (כ-1000 ש"ח) ולמזלי נשארו רק שריטות על הג'אנט החדש.

הבירוקרטיה מאחורי תביעת העירייה+ הסחבת במשפטים/הוצאות/טרחה וכו' גרמו לי להגיע למסקנה שטוב שזה נגמר רק ב-1000 ש"ח ולא בעצבים מיותרים וזמן מיותר לחינם.

אמיר.

פורסם

יש לך טעות

צלם את הנזק שנגרם לרכב יחד עם העתק חשבונית של התיקון

ונסח מכתב שאומר בידיוק איפה זה קרה מתי ובאיזה שעה

ותוך חודש-חודשיים ייצור איתך קשר נציג של עיריית בתים והוא יפגוש

אותך במקום בו קרה הנזק כדי לוודאות ואחרי כמה שבועות תקבל את מלוא הסכום

רצוי לציין שאני כותב מתוך ניסיון (לצערי ) עם עיריית בת ים - הם בסדר במקרים כאלה

פורסם

אמיר BMW, הגישה שלך היא פשוט לא נכנוה.

הבעיה של המון אנשים זה שהם מוותרים בקלות, ולכן רומסים את הזכויות שלהם.

נכון, תביעה אזרחית במקרה הצורך היא "כאב ראש" - אבל זה שווה את זה בסופו של דבר, כי רק אם כל אחד יעמוד על זכויותיו הוא יוכל לקבל אותם.

פורסם

נתחיל מזה שאתה לא תובע !! תפסיקו לחפש בלאגן ותביעות....

אתה מגיש קבלה על התיקון ביחד עם פירוט המקרה...רק במידה ועיריית בת ים לא תשא בהוצאות אז אתה תובע...

פורסם
אמיר BMW, הגישה שלך היא פשוט לא נכנוה.

הבעיה של המון אנשים זה שהם מוותרים בקלות, ולכן רומסים את הזכויות שלהם.

נכון, תביעה אזרחית במקרה הצורך היא "כאב ראש" - אבל זה שווה את זה בסופו של דבר, כי רק אם כל אחד יעמוד על זכויותיו הוא יוכל לקבל אותם.

יכול להיות שאני פסימי מדיי.... אבל גם עיריית זיכרון יעקב בזמנו הפנו אותי למע"צ (שעשתה עבודות סלילה והשאירה כביש מגורד ומקורצף בהפרש של 20 ס"מ מהקטע המקורי)- ואלה אמרו לי "אתה רוצה, תתבע אותנו, ונעמיד את העו"ד שלנו".....

במקרה השני, ראיתי שמול עיריית כפר-יונה כבר אין על מה לדבר... וגם הבנתי בצורה עדינה שעם הבעיות בתקציב העירייה, אולי נכדיי יהנו מהכסף.

אגב, שלא תטעו, אני תמיד בעד לנסות ולדרוש מה שמגיע לכם- מי שיכול ולא מוכן לוותר לעירייה, סאלאמתק!!!!

אמיר.

פורסם

אתה יכול בבקשה להגיד לי באיזה רחוב עלית על בור? , אני מניח שאתה מתכוון או לרחוב יוספטל או לרחוב ניסימבאום.

בשני הרחובות האלה ישנם קונוסים לפני הבורות הפתוחים יתכן ש מישהו הזיז אותם

ניסן אלמרה 01' 1800

פורסם

עם כל הכבוד לעיריות ולמע"צ, ואין כבוד, למה לא לתבוע אותם? כי יש להם עו"ד?

קח לך עו"ד משלך, ותתיעץ איתו לגבי תביעה והתהליך כולו.

בסופו של דבר, אם תזכה, תזכה גם בהוצאות, עוגמת נפש וכו'. שווה לנסות.

dirty old man

need love too

פורסם
אתה יכול בבקשה להגיד לי באיזה רחוב עלית על בור? , אני מניח שאתה מתכוון או לרחוב יוספטל או לרחוב ניסימבאום.

בשני הרחובות האלה ישנם קונוסים לפני הבורות הפתוחים יתכן ש מישהו הזיז אותם

מצטרף לבקשה, אני נוסע די הרבה בבת-ים והייתי רוצה לדעת איכן הבור כדי לא להתקע בו בטעות...

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
עם כל הכבוד לעיריות ולמע"צ, ואין כבוד, למה לא לתבוע אותם? כי יש להם עו"ד?

קח לך עו"ד משלך, ותתיעץ איתו לגבי תביעה והתהליך כולו.

בסופו של דבר, אם תזכה, תזכה גם בהוצאות, עוגמת נפש וכו'. שווה לנסות.

העו"ד זה לא מה שמהווה את ההסתייגות... זה לא דבר שצריך לפחד ממנו כשזה נוגע לרשלנות.

העניין הוא שכל הלוגיסטיקה מסביב למשפט היא בלתי נסבלת, היא גוזלת זמן יקר (זמן=יום עבודה=כסף), היא מרובה בכאבי ראש, קביעת מועדים לדיונים במשפט/פגישה עם עו"ד, ומה גם שמדובר בתביעות ממש קטנות וביהמ"ש עמוס בתיקים הרבה יותר רציניים וככה מתייחסים לאותם תיקים (לוקח המון זמן עד שתראה את הכסף, גם אם זכית..)

אני העדפתי לוותר! אני לא בנוי לשטויות האלה, והנזק היה נסבל מבחינתי לעומת השאר.

(אם זה היה רציני יותר בפאן הכספי, לא הייתי מוותר)

ושוב, מי שכן יבחר בדרך תביעה, שיקבל את ברכתי...אני בעד!

אמיר.

פורסם
מצטרף לבקשה, אני נוסע די הרבה בבת-ים והייתי רוצה לדעת איכן הבור כדי לא להתקע בו בטעות...

לאון חבקין

בת ים מפוצצת בבורות כל הכבישים שם פשוט הרוסים

• תוכן חדש...