Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר ללוח שעונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל ידידי!

יש לי פיאט אונו שנת 91 ורציתי לדעת בבקשה איך אני יכול להאיר יותר את הלוח שעונים, או לשנות לו את הצבע לכחול או אדום או משהו בסגנון (המקורי זה ירוק שבקושי רואים אותו) בעבודה עצמית לא באיזה סדנה ששוחטת בכסף ....אני מקווה שתעזרו לי ....תשלחו לי בה"פ

תודה רבה, טל

פורסם

אם אני לא טועה יש בלוח השעונים למעלה 2 נורות. אתה צריך פשוט להחליף אותם לנורות בצבע כחול או להחליף את הכיסוי שלהם בלבד, אני לא יודע מה הולך שם כי לא יצא לי לפרק את הלוח שעונים. (עוד מעט יכנסו גולשים שיותר מבינים ויעזרו לך).

בכל מקרה התאורה הנוכחית הירוקה אמורה להאיר חזק ואם לא יש לך בעיה שם. אצלי הנורות המקוריות מאירות מעולה.

פורסם
אם אני לא טועה יש בלוח השעונים למעלה 2 נורות. אתה צריך פשוט להחליף אותם לנורות בצבע כחול או להחליף את הכיסוי שלהם בלבד, אני לא יודע מה הולך שם כי לא יצא לי לפרק את הלוח שעונים. (עוד מעט יכנסו גולשים שיותר מבינים ויעזרו לך).

בכל מקרה התאורה הנוכחית הירוקה אמורה להאיר חזק ואם לא יש לך בעיה שם. אצלי הנורות המקוריות מאירות מעולה.

אתה טועה :), יש שלוש מנורות למעלה שצמוד אליהן יש פלסטיק ירוק, אפשר לפרק את הלוח שעונים בקלי קלות, 2 ברגים, אתה מושך בעדינות וזהו, אתה יכול לקנות מנורות חדשות זה יעזור, או לפרק את הלוח שעונים עצמו ולהוסיף לו מנורות לבד (קלי קלות)

הנה הלוח שעונים של אונו שברשותי

norm_0C8BA696BA0E493086ACD56718B205AE.JPG

כל הבתי מנורות בצבע שחור יש בהם נורה, הנורות ממז זולות

בהצלחה :)

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...