Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בורג אמבט שמן דפוק....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צביקה אני לא עושה את זה בבית.....אני לוקח אותו לבעל מקצוע באזור שלי שאצלו ראיתי את זה היום...

אני לא עושה לבד אני מעדיף לתת למשהו ושיהיה בטיחותי וטוב והוא עושה את זה על ליפט או בור תלוי מה יהיה פנוי

כל הרעיון של הדיון זה לנסות לדחות את זה ע"י נסיון עם שיטה אחרת( עזר לי פעם שבמקום לשלם כסף פתרתי את זה בקלות לפי עצה של משהו!!)

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
צביקה אני לא עושה את זה בבית.....אני לוקח אותו לבעל מקצוע באזור שלי שאצלו ראיתי את זה היום...

אני לא עושה לבד אני מעדיף לתת למשהו ושיהיה בטיחותי וטוב והוא עושה את זה על ליפט או בור תלוי מה יהיה פנוי

כל הרעיון של הדיון זה לנסות לדחות את זה ע"י נסיון עם שיטה אחרת( עזר לי פעם שבמקום לשלם כסף פתרתי את זה בקלות לפי עצה של משהו!!)

העצה היחידה שתקבל ממני ובחינם, היא גש תמיד לבעל מקצוע תשאל תלמד, ושתרגיש שיש לך מספיק ידע וניסיון תעשה זאת לבד!

בינתים תתנחם בעובדה שהנזק שגרמת הוא הפיך( אני מקווה) וזהו היה שכר הלימוד שלך!

למרות שמניסיוני( והכוונה לא אליך) טיפש שזורק אבן לנהר עשרה חכמים לא יכולים להוציא אותו...!

והמסר ברור!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אוקיי, אז ככה:

האפשרויות שאני מעלה:

שוב, פלאייר פטנט, יתכן ואתה לא נועל בצורה נכונה על הבורג, ואין לך מומנט לסובב את הפלאייר.

ניסית עם שמן ברגים סטייל WD-40 ודומייו ?

אני מוכן לנסות לעזור לך לפתוח את הבורג, אם אתה מאיזור המרכז...

והבורג לא ברמה ירודה, הכלי שניסית לפתוח איתו את הבורג מראש הוא לא מתאים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

צביקה רק לידיעתך זה לא באשמתי!!!!!!!!!

כל כוח חזק שמופעל על הבורג הוא ישר מתקמט ושלא נדבר על זה שסגרו אותו כל כך חזק......

לגבי האמרה שהבאת כל כך נכונה בכלל ובמכונאות בפרט....אתה בטח מכיר את זה מאנשים שבאים עם קרבורטור ו....רק ניסיתי לנקות...ורק ורק ובסוף הלך....

אין קשר לכלי בהתחלה השתמשתי בכלי כמו שאיציק השתמש בו בפרוייקט הגיר האוטומטי....שזה בדיוק כלי לעבודות כאלה ואם לא אשמח לדעת מה???

ORSE אני לא מאזור המרכז אבל תודה בכל מקרה....כן ניסיתי עם WD 40 הבורג נעול אני בספק אם במוסך יוכלו לפתוח אותו!!!

ועם כבר בשמן עסקינן....

מה יתן לי מסנן שמן גדול על קטן.....הקטנת לחץ???

או שאין השפעה??

האם יש על מסנן מקורי את סמל החברה למרות שכבר מזמן לא מייצרים את הרכב הזה(8icon_cool.gif

לפי מה שאני יודע יש כלי כזה שאמור להדק את הפילטר אחרי הסגירה עם היד?

חייבים להשתמש בו???

אפשר להדק מאוד חזק בלעדיו??....אמרו לי שזה לא ממש משנה והתוצאות דומות....כמו כן מהנסיון שלי עם פילארים יש את המכשיר הנ"ל..... אז יש גם אחד לפילטרים קטנים???

פורסם
צביקה רק לידיעתך זה לא באשמתי!!!!!!!!!

כל כוח חזק שמופעל על הבורג הוא ישר מתקמט ושלא נדבר על זה שסגרו אותו כל כך חזק......

לגבי האמרה שהבאת כל כך נכונה בכלל ובמכונאות בפרט....אתה בטח מכיר את זה מאנשים שבאים עם קרבורטור ו....רק ניסיתי לנקות...ורק ורק ובסוף הלך....

אין קשר לכלי בהתחלה השתמשתי בכלי כמו שאיציק השתמש בו בפרוייקט הגיר האוטומטי....שזה בדיוק כלי לעבודות כאלה ואם לא אשמח לדעת מה???

ORSE אני לא מאזור המרכז אבל תודה בכל מקרה....כן ניסיתי עם WD 40 הבורג נעול אני בספק אם במוסך יוכלו לפתוח אותו!!!

מכל השירשור ההזוי הזה תסביר לי בצורה ברורה מה קורה אצלך:

1) האם הבורג מסתובב או שהוא סגור חזק מידי ?

2) האם הבורג מסתובב וההברגה בפנים אכולה והוא לא יוצא ?

3) האם הרסת את הראש של הבורג ובגלל זה אתה לא מצליח לפתוח אותו ?

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

1. סגור חזק מידי

2. לא הוא לא מסתובב בכלל

3. נכון לעכשיו הוא הרוס אבל זה בגלל שהוא דפוק...בהתחלה הוא היה שלם אבל בגלל שהוא מעפן זה מה שיש!!

אבל זהו הבעיה נפתרה כי מחר הולכים לרתך ובעזרת השם אולי הם יוציאו אותו...אשמח אם תענו לי על השאלה על הפילטר

תודה וערב טוב!

פורסם

עדיף שלא תמשיך להתעסק עם הבורג הזה כי בסוף הוא יישבר לך בפנים ואז אכלת אותה.

לך למוסך, 2 דקות מרתכים לך אום גדול והבורג ייפתח בקלות.

פורסם

בכל השירשור המייגע הזה כתוב רק דבר אחד טוב- שצביקה הפסיק לעשן!

מעבר לזה, האם הבורג שקוע?

או שהוא בולט כמו בורג רגיל? (משושה)

ובכל מקרה תפסיק לשחק עם הבורג \ האוטו כשהוא חצי על מדרכה...בסוף יקרה אסון...

פורסם

מה הקשר למדרכה או לא מדרכה????

זה בדיוק כמו שהאוטו על בוקים אולי קצת יותר נמוך....

אני לא נוגע בו יותר לא רוצה להסתבך....

צביקה 20 דקות לא, 10 דקות....

עמרי תקרא בעיון תראה תשובה לשאלה שלך....

פורסם

לעניין המדרכה, ואני לא אומר זאת בכדי לפגוע בך ולא בכדי לפתוח שרשור מלחמת עולם כמו קודם.

זה לא רציני, לא בטיחותי ולא מקצועי.

יש הבדל גדול מואד בין רכב שהוא חצי ברחוב וחצי על מדרכה-

לבין רכב שעומד יציב מורם על בוקים בצורה נאותה, כשגלגליו האחוריים מאובטחים וכו'...

(אני אישית נגד בוקים!)

רק תחשוב מה יקרה אם בלם היד לא יהיה משוך מספיק, או שרכב חולף יפגע בך...

וחוץ מזה, שהגישה ככה לרכב ומכלוליו ממש אבל ממש לא נוחה, אולי בגלל זה יש לך בורג מרוסק...

בהצלחה!

פורסם

הגישה בסדר גמור.....

האוטו לא ברחוב הוא בחניה פרטית אז אף אחד לא פוגע בו והוא מאובטח בבלוקים ענקיים על כל גלגל...

פורסם

שלום.

לפחות 5 פעמים שאלו אם זה פקק אלן שקוע או ראש רגיל 17 מ"מ ותשובה עין.

לעיניניו אסור בתחליט האיסור לרתך או להלחים פקק ריקון כאשר הקרטר מורכב על הרכב, גם אם הוא מרוקן עוד יותר מסוכן.

אם איין ברירה יש לפרק את הקרטר ולשטוף ואז בביטחה ניתן לרתך ולתקן.

הסיבה שאסור היא פשוטה מאוד מירב הסיכוים או שתיפרוץ דליקה או שהקרטר יתפוצץ למישהוא בפנים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

לעיניניו אסור בתחליט האיסור לרתך או להלחים פקק ריקון כאשר הקרטר מורכב על הרכב, גם אם הוא מרוקן עוד יותר מסוכן.

הסיבה שאסור היא פשוטה מאוד מירב הסיכוים או שתיפרוץ דליקה או שהקרטר יתפוצץ למישהוא בפנים.

בברכה בני ל.

:mm_yeah:

הבטיחות מעל הכל!!!

גש למוסך-שזה יעלה כמה שיעלה-ושיוציאו את הבורג בדרך נאותה ובטיחותית.

רק היום שילמתי הרבה כסף לצמיג בודד במקום הצמיג שנפסל עקב התאונה שעברתי-ולו רק שזה יהיה אותו צמיג מאותו דגם וחברה.

למרות שהצמיג שהוחלף היה בין חצי שנה והיתה לו פיסת גומי קטנה מקולפת בדופן-לא לקחתי סיכון,

כיוון שזה ענין בטיחותי של חיים ומוות.

ניצן

פורסם
שלום.

בברכה בני ל.

:mm_yeah:

אני מתערב שאם מדובר בראש רגיל 17 מ"מ זה נפתח תוך 2 דקות עם ג'בקה רצינית ופטיש 1-2 ק"ג - או, אם ממש תרצה, רק עם מפתח צינורות רציני.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שלום איציק.

אתה כתבתה "אני מתערב שאם מדובר בראש רגיל 17 מ"מ זה נפתח תוך 2 דקות עם ג'בקה רצינית ופטיש 1-2 ק"ג - או, אם ממש תרצה, רק עם מפתח צינורות רציני".

על תיתערב כי תפסיד ולמה! סמוך על הבחור המומחה שהוא השאיר אדמה חרוכה!!!

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...