Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא טוב בהגדרות, אבל אם אתה לא מבין מה ההבדל בין מתנחלים לבין פלסטינאים, אין לי מה להגיד לך.

לגרש פלסטיני משטח שהיה שלו ושל משפחתו ולהעביר אותם למקום אחר זה טרנספר.

להחזיר יהודים משטח שנכבש ועתה מחזירים אותו (את היהודי ואת השטח) זה לא טרנספר, זה צדק.

עוד מעט יתחילו כל אלה שעיקלו להם את הבית לצעוק "יהודי לא מגרש יהודי!" :?

• תגובות 212
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
T-Maxximum מאיפה השטח הגיע לפלשתיני?נפל עליו?הוא לא כבש?

תגיד אם אתה כזה חכם מאיפה השטח הזה הגיע ליהודים ? מלפני ה 2000 שנה או לא משנה כמה ?

אולי בעידן הברזל היה איזה מישהו קודם לכן ?

אאאא לפני זה היתה בעידן האבן .. אולי יש איזה גזע וצאצאיהם יבואו ויטענו שזה שלהם ?

או אולי בעידן העץ

או אולי יש איזה מישהו שיבוא לטעון שזה שלו מלפני איזה 5000 שנה ?

או אולי ימצאו איזה משהו כתוב מלפני 10000 שנה ?

או אולי איזה מישהו יבוא ויגיד צאצאיי מלפני מליון שנה היו פה קודם לכן ..

זה נשמע כזה מגוכח כזה טיפשי שאני לא יכול לסבול את זה .

טוב אתם יודעים מה אני עכשיו מצאתי דרך להיות נצחי !

אני אכתוב לי חרטוטים על איזה ספר מפואר , אחביא אותו או אקבור אותו באיזשהו מקום ועוד איזה 3000 שנה ימצאו את הספר שלי אז כל העולם יהיה קיוס אחד גדול .. !

נשמע מגניב לא ?

טוב אולי אני לא ממש מאמין בדת , או ליתר דיוק אני לא מאמין בכלל , זה בכלל לא מעניין אותי .

גם עניין האדמה לא מעניין אותי בגרוש , אבל אם פעם תחשוב שהפלשטינים יבואו ויגידו לך כן כן תחיה טוב אחרי שכבשת את האדמה שהיתה לנו ואנחנו נוכל רק חרא ונשתוק אז אתה כנראה לא יודע את טבע האדם .

TZZZ בקשר לתשובה של

אולי פעם חשבת על מדינה ישראל ? אתה יודע לא יזיק לך פעם .

אז ערבים לא משרתים בצבא מכמה סיבות :

אחת יכולה להיות מצפונית

שניה יכול להיות אי רצון לשרת את מדינת ישראל ..... אא כן אני אגיד לך למה אולי בגלל שההגדרה של המדינה הדימוקרטית הישראלית שהיא מדינת היהודים , אתה יכול לחפש לי איפה הסתירה פה ?

שלישית טוב אתה יודע מה אני אקצר את זה , אתה רואה שהערבים ישרתו בצבא? אם התשובה היא כן אז אני אגיד לך שהמדינה לא רוצה שהערבים ישרתו בצבא !

למה?

עכשיו לזה בטח יש לך תשובה . דמיין לך שהמדינה תתן נשק ותאמן מליון ערבים בישראל ! אופס הלך על המדינה "לפי מה שהיא חושבת לפחות" .

למה הכל עליה ?

כי לרוב הערבים יש בעיות עם מדינת ישראל, כל מיני סיבות שאני לא אגמור בלספור אותם אפילו .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה,

אבל רצועת עזה היתה בכלל בשליטת המצרים.

וכשנעשו הסכמי השלום עם המצרים הם דחפו לנו את רצועת עזה ואנחנו התנפלנו על זה כמו סטיייק עסיסי...

פורסם
טוב רבותי תנו לי לבלבל אותכם עם כמה עובדות.

ההיתיישבות בעזה בוצעה באופן חוקי ,עם אישורי בניה ובעידודם הכספי של ממשלות ישראל .

נכון , ועכשיו ממשלת ישראל החליטה שיוצאים משם , SO GET DA FUCK OUT OF THERE.

תושבי יש"ע(כולל בגבעות) משרתים רובם ביחידות מובחרות ,רבים מהם מ"פ ומג"דים.

יפה מאוד , שיעברו ויקימו להם צבא משלהם ,מדינה משלהם ומערכת חוק קלריקלית משלהם , אני לא רוצה להגן עליהם , ושהם לא יגנו עליי. תודה ושלום. אם הם רוצים לחיות תחת דגל מדינת ישראל , שיתיישרו לפי ההחלטות של המדינה /מי ששולט בה.

פקודה בלתי חוקית בעליל תופסת גם במקרה שמערכת החוק מתנהלת נגד הדמוקרטיה ,הווה אומר להעיף כל מי שלא מסכים עם ראש הממשלה במי שכן מסכים איתו .

הסבירו לך בדיוק מהי פקודה בלתי חוקית בעליל. לא פקודה שלא מוצאת חן בעיניך.מישהו שחרר את הנאד המסריח הזה -שפקודת הפינוי היא בלתי חוקית ,וכל מקהלת התנים של הימין שוטפת לנו את המוח ביבבות. אני טוען שהפקודה לשמור על התנחלות היא בלתי חוקית בעליל , כי זה לא הומני להחזיק יישוב או מקום שלא שייך לנו.

....

כבר הוכח לא פעם (ע"ע אבישי רביב) שהשב"כ מכניס פרובוקטורים להפגנות הימין ,אני אישית עליתי על אחד כזה שניסה לגרום לי לזרוק חזיזים לתוך טיולית ואח"כ הסתודד שם עם כל הקודקודים.

ומה עם הפרובוקטורים שמחנה הימין מכניס לכנסת ? לממשלה ? גנדי הגזען , רון אריאל הגזען , אורי אליצור , זמביש ? השב"כ מנסה להיכנס לכל מקום - אז מה ?

....

מתי צה"ל יכבוש חזרה את עזה ? אחרי שיפול קאסם בקצא"א? וחצי אשקלון תושמד?

כנראה שנחכה להשמדת אשקלון כולה. ראית איך הגבנו על השמדת קריית שמונה , מטולה ומעלות. כיסחנו את האמ-אמא של חיזבאללה שתקפו אותנו כל הזמן...:?

ועם כבר התנתקות אז עד הסוף ,כל הערבים (לא דרוזים )שמגדירים עצמם פלסטינים (תתפלאו כמה כאלה יש ביפו)לשם כל היהודים לכאן.

ביום שהסכם כזה יושג אני הולך לארוז לאחותי ת'ציוד.

שום בעייה , וזה גם בתשובה לצביקה. שיוויון זכויות וחובות מלא. ללא הבדל דת , גזע ומין. (אני מוכן להמרת ה"עונש" של השירות הצבאי בשירות לאומי. כמו לדתיים וכו'?).

והגיע הזמן שתתחילו להבדיל בין חוסמי כבישים בשבת בבני ברק וירושלים לאנשי הכיפות הסרוגות.

מבדילים . זה נבלה וזה טריפה...:twisted:

שלד ,

עזה הייתה בידינו מ-67 עד 79 , אחרי הכיבוש. לא לפני.

המצרים לא רצו את תפוח האדמה הלוהט הזה והשאיר לנו , העם הנבחר והחכם - להיכוות ממנו.

פורסם

והגיע הזמן שתתחילו להבדיל בין חוסמי כבישים בשבת בבני ברק וירושלים לאנשי הכיפות הסרוגות.

מבדילים . זה נבלה וזה טריפה...:twisted:

:roflmao::mm_yeah:

תעשו גם הבדלה בין הדוסים שדוקרים הומואים במצעד הגאווה (ולא, אני לא אוהב הומואים),

בין אילו ששורפים על דעת עצמם חנויות ומקומות שעובדים בשבת,

בין אילו שלא עומדים בצפירה (ולא מכבדים את חללי צה"ל שנפלו כדי שהתחת שלהם ישב בניחותה בישיבה לתלמוד תורה בא"י),

בין אילו שעושקים את כספי הציבור ,משלמי המיסים ומשרתי המדינה (צה"ל, מילואים וכו'...)

בין אילו שמסיתים לרצח יהודי ביהודי,

בין יגעל עמיר,

בין תומכיו הרבים של יגאל עמיר,

ברב עובדיה יוסף,

באריה דרעי,

בנבלות שיורקים על חיילי צה"ל שבאים לשמור על התחת שלהם,

אני יכול עוד להמשיך...

פורסם
שום בעייה , וזה גם בתשובה לצביקה. שיוויון זכויות וחובות מלא. ללא הבדל דת , גזע ומין. (אני מוכן להמרת ה"עונש" של השירות הצבאי בשירות לאומי. כמו לדתיים וכו'?).

.

יש עם זה בעיה... כיום, אם בחור/ה דתיים רוצים להיתגייס הם יכולים. ערבים לא.

ברגע שתיצור חוק כזה יתקוממו אנשים, יגידו שאתה יוצר דור של "חוטבי עצים ושואבי מים", שאתה "מנחית" את המיגזר הזה וכו'...

אסור לעשות "חצי-חצי", הכל או כלום... או, למצא פיתרון הוגן אחר...

שלא תבין אותי לא נכון, אני ממש בעד שכל מי שנימצא בארץ הזו ונהנה מזכויותיו כאזרח ימלא את חובותיו. עד הסוף... (וזה כולל ערבים, דתיים, חילוניים יפי נפש, וכו'...)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

שמר נראה לי שאנחנו סכמנו על הכל או על כלום,אנחנו צריכים לרוץ לממשלה...תעגל פינות ויהיה בסדר

לגבי אשקלון זה לא אותו דבר כמו בצפון,בצפון החיזבאללה ישב בשטח לא שלנו והפציץ אותנו למרות שלא היו לנו שם אזרחים

פה אתה אחרי 4 שנים של טרור,אלפי פצמרים ומה התגובה שלך?לברוח,זה נראה לך הגיוני?

אתה אמרת שאם משהו יבוא אליך לדלת ויכנס...הנה זה מה שקורה...

לא יגנו עליך ולא תגן עליהם?זאת בעיה שלך הם אזרחים בדיוק כמוך משלמי מיסים ומשרתים בצבא ביחידות הכי מובחרות,למה אתה חושב מפחדים מסירוב המוני כי יודעים מי נמצא בפיקוד

ראיתי אדם שדברו עליו הוא פראייר למה?כי הוא עשה פול שמירות ירד עלה ירד עלה להביא דברים,זה פראייר?זה שירות מסור למדינה...

פורסם

עזה מעולם לא היתה שייכת לנו, וגם לא תהיה שייכת לנו.

פעם היתה חלק ממצריים היום חלק מכלום.

ה-"ממשל" בעזה לא כפוף לאף אחד.

והרי לך עוד שטח שלא (אני חוזר, ש-ל-א) שייך לנו שנלחם בנו.

שבוע טוב

אלעד

פורסם

מי אתה שתחליט מה שיך לנו ומה לא?אפילו לראש ממשלה אין זכות לעשות את זה לבי רוב אז אתה?

עזה לא היתה שלנו?מתי?של מי היא?אתה לא בעזה...אתה ברצועה על החוף מקום בלי פלשתינים על מה אתה מדבר?

אפילו קונדוליסיה ריס אמרה שזה יותר חשוב מברלין ושאר ירקות,עם ישראל מוותר על חלק בארץ ישראל

מה תשאיר למשא ומתן?את מה תתן להם אז?

שלא נדבר על הסיכונים הבטחונים,לא הספיק לך הנסיון באוסלו?לא הספיקו התחלות של נסיגות גם בשנים האלה שהפיגועים חזרו?אז על איזה שטח שלנו או לא שלנו אתה מדבר?אנחנו נהיה בכל מקום שצריך להגן

פורסם
מי אתה שתחליט מה שיך לנו ומה לא?אפילו לראש ממשלה אין זכות לעשות את זה לבי רוב אז אתה?

עזה לא היתה שלנו?מתי?של מי היא?אתה לא בעזה...אתה ברצועה על החוף מקום בלי פלשתינים על מה אתה מדבר?

אפילו קונדוליסיה ריס אמרה שזה יותר חשוב מברלין ושאר ירקות,עם ישראל מוותר על חלק בארץ ישראל

מה תשאיר למשא ומתן?את מה תתן להם אז?

על זה אני לא מתכוון להתווכח איתך כי העובדה שחתיכת אדמה חשובה לך יותר מחיי אדם כבר מראה שאין לי עם מי לדבר בנושא הזה.

שלא נדבר על הסיכונים הבטחונים,לא הספיק לך הנסיון באוסלו?לא הספיקו התחלות של נסיגות גם בשנים האלה שהפיגועים חזרו?אז על איזה שטח שלנו או לא שלנו אתה מדבר?אנחנו נהיה בכל מקום שצריך להגן

טוב, אז גם לי יש דוגמא. מתי בפעם האחרונה אתה זוכר ששמעת על תקרית ביטחונית (קטיושות, קסאמים, פיגועים למיניהם וכו') שקרתה באיזור הגבול עם לבנון מאז היציאה משם?

חמישה תווים.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
טוב, אז גם לי יש דוגמא. מתי בפעם האחרונה אתה זוכר ששמעת על תקרית ביטחונית (קטיושות, קסאמים, פיגועים למיניהם וכו') שקרתה באיזור הגבול עם לבנון מאז היציאה משם?

על חביב דדון הי"ד שמעת?

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
אני מודה לך שעזרת לי להוכיח את הנקודה שלי בזה שהבאת מקרה שקרה לפני שנתיים. :neutral:

עמוס.

ואני אודה לך מאוד אם תשכיל לדעת שישראל יצאה מלבנון ב24.5.2000

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
ואני אודה לך מאוד אם תשכיל לדעת שישראל יצאה מלבנון ב24.5.2000

דייי??? :???:

טוב אני אנסח את זה בצורה שונה: להביא מקרה בן שנתיים, ובכל זאת רק עם הרוג אחד בודד (עד כמה שזה נשמע אכזרי) כהוכחה לכך שהיציאה מלבנון הייתה כישלון ושהטרור עדיין פורח שם על אף הנסיגה זה ניסיון די פאטתי..

יש לך ולחבריך עבודה לימים הקרובים: למצוא מספיק מקרים שקרו באיזור לבנון בחמש השנים האחרונות שיתקרבו ל 1000+- הרוגים יהודים ו 3000+- הרוגים פלסטינאים באינתיפדה האחרונה (שהיא כזכור על בסיס שטחים שהם תחת כיבוש).

בהצלחה!

עמוס.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תוכן חדש...