Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכישת מאורר

פוסטים מומלצים

פורסם

אחר צהריים קריר (איחול. מה איכפת לכם/ן 😃 ).

מבקש המלצתכם מנסיונכם הטוב.

זקוקים למאורר (רצפה או עמוד. תיקרתי לא ניתן להתקין) למרפסת גדולה, פתוחה (מקורה בחצייה בתקרה).

וכאן נשאלת השאלה: מאוררים-מצננים, "שווים משהו"? ז"א, יש אפקטיביות למכשיר כזה או להסתפק במאורר תעשייתי גדול על הריצפה ?

(כמובן על חשמל. לא usb  /סוללה).

המלצות ספציפיות (בכל מחיר שהוא) על מוצרים ספציפיים - תתקבלנה ותשקלנה בתודה ובשמחה .

alfa 156 2.5.

פורסם

מצנן עובד נפלא באיזורים עם לחות נמוכה.

במישור החוף הוא עלול לעשות פעולה הפוכה, הוספת לחות עד כדי מזג אוויר הביל במקרה הרע 

במקרה הטוב הוא סתם לא יורגש אלא יהיה דומה למאוורר 

• מעניין 1

.

פורסם (נערך)

קניתי שלושה כאלה מKSP:

https://ksp.co.il/web/item/265982

עושים אחלה רוח, ברמה שויתרנו על הפעלת המזגן.

אגב, אחד מתוך השלושה הגיע שבור - החליפו לאחד שגם הגיע שבור- ובהחלפה הבאה כבר הגיע אחד תקין. לאורך כל הדרך KSP לא התכחשו או הלאו אותי, אלא מיד הודיעו ששולחים אחד אחר - הפתיע אותי לטובה.

עריכה אחרונה על ידי vxlan
  • רעיון טוב! 1
פורסם

קניתי מאוורר..שהמהירות 1 מתוך 3 די מהירה ולכן המאוורר מרעיש. אבל הרוח מצוינת. 

אז לשים לב לרעש העבודה שלו.

בעיקרון נראה לי שזה מוצר זול ושכולם עושים את אותה העבודה.

• רעיון טוב! 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לא הכי זול, אבל אני מרוצה מהמאוורר של שיומי.

למה קניתי דווקא אותו:

• בנוסף לכפתורים הפיזיים, נשלט מאפליקציה (סירי, חיבור לבית חכם, אוטומציות וכו׳)
  • אסתטי יחסית למאווררים הפשוטים יותר
  • קומפקטי במצב המורכב, ומתפרק לחלקים קטנים לאחסון
  • שקט מאוד (לא שומעים בכלל) במהירויות הנמוכות
  • אין לו את הרגל-צלב שתמיד מתעקמת

image.thumb.png.e019473704831fe8af35407aae981286.png

פורסם

אישית אני מעדיף מאווררים רצפתיים. התחושה שלי שמזרימים יותר אויר ושיותר רובוסטיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 17 דקות, sperial כתב:

אישית אני מעדיף מאווררים רצפתיים. התחושה שלי שמזרימים יותר אויר ושיותר רובוסטיים.

החסרון שלהם הם שהם גם מזרימים יותר פחמן דו חמצני - שוקל פי 1.5 מהאוויר עצמו ולכן נמצא למטה יותר.

לא משמעותי, אולי אפילו זניח, לא יודע, אבל בעקרון אם קונים עדיף נראה לי לא רצפתי.

פורסם

ומאין יגיע פד״ח למרפסת (חוץ מהרעכוז האטמוספרי הרגיל של 432ppm)? צינור ישיר מרידינג?

• מצחיק 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

את תטאטא את הרצפה לפני שאתה מארח וגם בסוף הערב. וגם כך יש לך מספיק חלקיקים באוויר.

יש לך מפת איכות האוויר של המשרד לאיכות הסביבה, אותה יכול לבחור שכבות של חלקיקי pm2.5 וחלקיקי pm10. אם אתה בחופש ביוון או ביפן אתה מוזמן לבדוק כאן.

• מעניין 1

• תוכן חדש...