Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע רגע רגע,

אתה מתכנן לקנות ידית מומנט רק בשביל לסגור פלאגים ?

נו שויין...איך אמר ביידן ?

DON'T....

• מצחיק 1

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יוטיובר הזמין פלגים ב-500$ מאתרי אונליין כאשר הרוב מאמזון ואיביי. 

אמ;לק - 1 מתוך 3 סטים מזויף. 33%. לא אתפלא שמאתרים אחרים זה 50% ויותר. נראה לי שבפלגים לחסוך כאב ראש וכסף עדיף לקנות בארץ במקום מהימן. 

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, נירו72 כתב:

יוטיובר הזמין פלגים ב-500$ מאתרי אונליין כאשר הרוב מאמזון ואיביי. 

אמ;לק - 1 מתוך 3 סטים מזויף. 33%. לא אתפלא שמאתרים אחרים זה 50% ויותר. נראה לי שבפלגים לחסוך כאב ראש וכסף עדיף לקנות בארץ במקום מהימן. 

איך עדיף לקנות בארץ ?
100 ש"ח על 4 פלאגים , ידית מומנט ב150 שקל ורב מודד ב100 שקל ונשאר לך בכיס עוד 50 שקל , ואני בכלל לא מדבר על עלות עבודה
https://www.amazon.com/gp/product/B0DS1S2KCY/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AB3XQ989TGFT1&psc=1
עם כל התקנים שיש, וגם אם לא נגעת מעולם במפתח אתה תצליח להחליף פלאגים עם ידית מומנט ולבדוק אם הפלאגים מקוריים או לא

די נוו

עריכה אחרונה על ידי Alberrto
פורסם
לפני 3 דקות, Alberrto כתב:

100 ש"ח על 4 פלאגים

לא צריך להיות טמע וכל דבר לחפש הכי זול. על זה נאמר "הזול יוצא ביוקר." בהחזקת רכב מחיר פלגים הוא זניח. בשביל 50 ש"ח חיסכון שווה לרוץ למוסך, להכנס ללחצים, ואולי להשאיר חתיכה שבורה בתוך המנוע יחד עם המנוע? פלגים זה לא הדבר הנכון לחסוך בו.

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, נירו72 כתב:

לא צריך להיות טמע וכל דבר לחפש הכי זול. על זה נאמר "הזול יוצא ביוקר." בהחזקת רכב מחיר פלגים הוא זניח. בשביל 50 ש"ח חיסכון שווה לרוץ למוסך, להכנס ללחצים, ואולי להשאיר חתיכה שבורה בתוך המנוע יחד עם המנוע? פלגים זה לא הדבר הנכון לחסוך בו.

על מה אתה מדבר, ב400 שח אתה קונה פלאגים וגם את כל הכלים כדי לדעת אם הפלאג מזוייף או לא, וחוץ מזה גם מפתח מומנט שאפילו קוף יצליח לסגור ללא לשבור ונשאר עם 50 ש"ח בכיס וכלים שיבאו הרבה תמורה

ואני בכלל לא מציין עלויות במוסך, רק חלקים

פורסם
לפני שעה, Alberrto כתב:

בידיוק על זה דיברתי, לדעת לבחור את הכלי המתאים לעבודה דורש לפעמים קצת לקרוא את האותיות הקטנות ולהתעמק בפרטים

הסטייה של הכלי כאשר סוגרים בפחות מ48 עוברת את ה4% בקלות, ודי בטוח שככול שמתקרבים לקצה של ה27 ( הסף התחתון) אפשר גם לעבור את ה20%

אתה צודק,

זה המתאים:

https://www.amazon.com/LEXIVON-8-Inch-Torque-13-6-108-5-LX-182/dp/B07M68G49R/

פורסם
לפני 2 דקות, Alberrto כתב:

על מה אתה מדבר, ב400 שח אתה קונה פלאגים וגם את כל הכלים כדי לדעת אם הפלאג מזוייף או לא, וחוץ מזה גם מפתח מומנט שאפילו קוף יצליח לסגור ללא לשבור ונשאר עם 50 ש"ח בכיס וכלים שיבאו הרבה תמורה

ואני בכלל לא מציין עלויות במוסך, רק חלקים

לא מצליח להבין אותך. מולטימטר כמו בעלי גם בארץ עולה 50 ש"ח ומטה. פלגים רגילים לא עולים הרבה. הפרש זניח. מצד שני פלג ניתן להגדיר אותו כחלק פנימי במנוע, למה שמישהו יקנה רכב בעשרות/מאות אלפי ש"ח, ישלם ביטוח שנתי 10,000 ש""ח, ויחסוך 50 ש"ע על פלגים בשביל לקבל מזויפים ולהתחיל להתרוצץ דבר ששווה זמן, כסף, עצבים, הגעה למוסך, וכל זה בשביל לחסוך כמה עשרות ש"ח?

פורסם
לפני 4 דקות, נירו72 כתב:

ויחסוך 50 ש"ע על פלגים בשביל לקבל מזויפים

שלי הגיעו מקוריים מ ak24parts עובדים תקין כבר 3K ק"מ בערך בלי שום בעיה, מאמין שזה מקורי הכוונה, אין לי דרך להוכיח. (בוש R6 למנוע EP6C)

בארץ איפה קונים פלאגים מקוריים? באיזה אתרים? למנוע EP6C לא ראיתי אצל אבי חלקי חילוף

שאדע לעתיד..

לפני 8 דקות, נירו72 כתב:

מולטימטר כמו בעלי גם בארץ עולה 50 ש"ח ומטה

מולטימטר עולה כמו בעלי כי הבינו שכל המדינה מזמינה מעלי

מפתח מומנט באמזון יעלה לפחות 100 ש"ח פחות

ואתה תקבל איכות ברמה, כמו ה LEXIVON הזה

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, נירו72 כתב:

לא מצליח להבין אותך. מולטימטר כמו בעלי גם בארץ עולה 50 ש"ח ומטה. פלגים רגילים לא עולים הרבה. הפרש זניח. מצד שני פלג ניתן להגדיר אותו כחלק פנימי במנוע, למה שמישהו יקנה רכב בעשרות/מאות אלפי ש"ח, ישלם ביטוח שנתי 10,000 ש""ח, ויחסוך 50 ש"ע על פלגים בשביל לקבל מזויפים ולהתחיל להתרוצץ דבר ששווה זמן, כסף, עצבים, הגעה למוסך, וכל זה בשביל לחסוך כמה עשרות ש"ח?

לא מצליח להבין אותך

קשה לבדוק אם פלאג מזוייף או לא ?
צריך ציוד באלפי שקלים ?
כמה ידע כבר צריך בלהחליף פלאגים ?
מוסך נותן אחריות על החלפת פלאגים ושלא נוצר נזק , תצליח לסגור סיפור ללא עירוב של עו"ד ?

איך זה שכל שרשור פה אנשים נכנסים למוסך להחליף שמן פילטר והופה יש נורית מנוע אחרי 10 ק"מ והרכב מגמגם ?

אתה חושב שאנשים פה קונים רכבים ב200 אלף ומחליפים פלאגים כאשר הרכב באחריות ?

חשבון קשה ? , " לחסוף 50 ש"ח " ? פלאגים זההים שקונים ב100 ש"ח מקוריים באינטרנט נמכרים בארץ ב400

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, Alberrto כתב:

כמה ידע כבר צריך בלהחליף פלאגים ?

ידע בסיסי ביותר, מסכים.

לדעת איזה מברג אתה צריך, איזה מפתח, בוקסה, מאריך כמובן.. לראות את אותו סרטון ביוטיוב מלפחות 2-3 אנשים שונים כמה פעמים, יש מצב שצריך לראות אותו הסרטון אפילו 5 פעמים, ונגמר הסיפור.

לא לעבוד על מנוע חם מדי כמובן, וזהו.

היה לי סבבה להחליף. לא פעולה קשה בכלל.

להחליף רצועת אלטרנטור הרבה יותר מאתגר ומעצבן, וגם נתפסים יותר שרירים ביום שלאחר מכן.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם
לפני 1 דקה, גולדן191 כתב:

בארץ איפה קונים פלאגים מקוריים? באיזה אתרים? למנוע EP6C לא ראיתי אצל אבי חלקי חילוף

שאדע לעתיד..

קודם כל אצל אבי יש חלקים שלא מופיעים באתר ויש לו, או שיכול להזמין מספק. מרימים אליו טלפון. יש לך בנוסף את משה חלפים בפ"ת, וגם את ציון חלפים. יש עוד בת"א אבל לי יותר רחוק ופחות מכיר אולי חברים אחרים ימליצו לך פה. בעיקרון אפשר גם במוסכים גדולים של יבואן, לפעמים יש הפתעות. אני קונה מפורד מוסך מורשה פילטר שמן מקורי במחיר של עלי בלי הנחה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, גולדן191 כתב:

ידע בסיסי ביותר, מסכים.

לדעת איזה מברג אתה צריך, איזה מפתח, בוקסה, מאריך כמובן.. לראות את אותו סרטון ביוטיוב מלפחות 2-3 אנשים שונים כמה פעמים, ונגמר הסיפור.

לא לעבוד על מנוע חם מדי כמובן, וזהו.

היה לי סבבה להחליף. לא פעולה קשה בכלל.

להחליף רצועת אלטרנטור הרבה יותר מאתגר ומעצבן, וגם נתפסים יותר שרירים ביום שלאחר מכן.

אזוב אני לא מדבר עליך , שאפו לכל מי שמנסה לבד גם לומד וגם נשאר עם כלים שיעזרו לו עוד הרבה

וגם אם כל העניין כל כך מסובך וקשה, ויש כל כך הרבה סיכון 

למה שכל המוסכניקים לא יעודדו אותנו לעבוד על הרכב ?
נעשה מלא נזק, ולהם אף פעם לא תגמר העבודה 

win win בשני הצדדים

אז באמת אני לא מבין פה את כל הטענות נגד לכל הסומיים פה

פורסם
לפני 7 דקות, Alberrto כתב:

חשבון קשה ? , " לחסוף 50 ש"ח " ? פלאגים זההים שקונים ב100 ש"ח מקוריים באינטרנט נמכרים בארץ ב400

בגלל שהם כ"כ מקוריים כל החלפת פלגים שניה פה בפורום לאנשים הרכב מתפרק. עוד לא המציאו כלכלה שבה הכי זול איכותי כמו הכי יקר. מבטיח לך שעל הפלגים המזויפים מרוויחים יותר.  גם אם לדבריך חסכו 200 ש"ח, בעיניי הסיכון שאחוז גבוה שיגיע מזויף לא שווה את זה בשביל פלג אירידיום שעל הנייר אמור להחזיק 100,000 ק"מ. זה חלק פנימי במנוע במחיר הכי זול  שיש ויש לו השפעה קריטית על הסחיבה, צריכת הדלק, וחווית הנסיעה. לי שווה להוציא בשביל זה גם עוד 200 ש"ח וראש שקט אם לא מצאתי משהו במחיר טוב. בדר"כ אני כן מוצא דברים במחיר מצוין אפילו.

מי שמחפש תמיד את הכי זול בסוף ישלם ביוקר. זה לא סלוגן ריק, זה בא מנסיון של הרבה מאוד אנשים. כשתישבר למישהו הקתודה שהלחימו בסין עם מלחם סיני של בדיל במקום בלייזר, ותיפול לו לתוך הצילינדר ויצטרך לעשות מנוע כי חסך 200 ש"ח ואין לו אחריות, נראה כמה יעזור לו החסכון הראשוני שלו של ה-200 ש"ח. שיקזז את זה מהעשרת אלפים ש"ח החלפת מנוע.

פורסם
לפני 1 דקה, נירו72 כתב:

בגלל שהם כ"כ מקוריים כל החלפת פלגים שניה פה בפורום לאנשים הרכב מתפרק. עוד לא המציאו כלכלה שבה הכי זול איכותי כמו הכי יקר. מבטיח לך שעל הפלגים המזויפים מרוויחים יותר.  גם אם לדבריך חסכו 200 ש"ח, בעיניי הסיכון שאחוז גבוה שיגיע מזויף לא שווה את זה בשביל פלג אירידיום שעל הנייר אמור להחזיק 100,000 ק"מ. זה חלק פנימי במנוע במחיר הכי זול  שיש ויש לו השפעה קריטית על הסחיבה, צריכת הדלק, וחווית הנסיעה. לי שווה להוציא בשביל זה גם עוד 200 ש"ח וראש שקט אם לא מצאתי משהו במחיר טוב. בדר"כ אני כן מוצא דברים במחיר מצוין אפילו.

הקטע שאם נניח אתר כמו cars245 או ak24parts ימכור מזויפים אותו משתמש לא יקנה ממנו בעתיד

וגם יספר לאחרים

הם מרוויחים כסף גם על המוצרים נניח קנו פלאג ב 5$ ומוכרים ב 10$

וגם על המשלוח אני חושב

משלוח עולה להם X הם מתמחרים ב 1.5X או משהו כזה

המטרה שלהם בסופו של דבר שתקנה מהם גם חלקים יקרים

אז אם יצא מזויף מהם

אני חושב שזה בגלל שהספק שלהם סיפק להם זיוף

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, גולדן191 כתב:

המטרה שלהם בסופו של דבר שתקנה מהם גם חלקים יקרים

אז אם יצא מזויף מהם

אני חושב שזה בגלל שהספק שלהם סיפק להם זיוף

לי כלקוח אין מושג מה התהליכים ואיפה בשרשרת ההספקה הדברים התפקששו. משער כמוך שהם עובדים עם כל מיני ספקים וסטוקים מחיר "מציאה" שקונים, כי ככה כל החנויות בסגנון הזה עובדות, ובגלל כמות הזיופים העצומה בימינו, חלק יוצא מזויף. לי כלקוח אין אפשרות לדעת ברגע ההזמנה מה עומד לקבל, ולכן מבחינתי אתר או חנות שאין לי אמון בהם במאה אחוז, לא אזמין מהם.

דרך אגב ליצרני חלפים יש חנויות רשמיות באמזון, והמחירים משתנים בין מקום למקום. יכול להיות שבחנות דנסו או NGK של אמזון יפן הרשמית יהיו מחירים טובים. אני מזמין גם משם לפעמים, וגם מאמזון גרמניה

מצרף קישור ל 4 פלגים אירידיום מקוריים של בוש מחנות של בוש כולל משלוח 191 ש"ח.

איזה הצדקה יש לקנות בשאר החנויות קינדר שלא ברור מה תקבל?

https://www.amazon.de/-/en/Bosch-FR6HI332-Spark-Double-Iridium/dp/B0068M2NA4/ref=ast_sto_dp_puis?th=1

עריכה אחרונה על ידי נירו72

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...