Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפרופו צמיגים, תרסיס "תיקון" תקרים. מאד מומלץ. במקרים קלים (בורג בצמיג וכאלו) לא צריך להחליף לרזרבי- מספיק להשתמש בתרסיס הזה, שייתן לך עד 80 ק"מ להגעה לפנצ'רייה הקרובה ועד 80 קמ"ש. יש לומר לצמיגאי ששמת את החומר. 

עזרתי עם זה ללא מעט אנשים, הרבה לפני שנאלצתי גם פעם אחת להשתמש בזה על עצמי. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עלול להיות בעייתי ברכבים עם TPMS מבוסס חיישני לחץ בצמיגים. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה שנקרא, "תבחר את הבעייה שלך". :lol:

פורסם
לפני 20 שעות, פאביה כתב:

לוודא החלפת שמן גיר לפי הוראות יצרן . 

הלכתי למוסך לטיפול 15 אלף ואמרתי להם שצריך להחליף שמן גיר לפי הספר מערכת, אמרו לי ״עדיף לא לגעת בזה״.

שאלתי למה, אמרו שאחרי שמחליפים שמן, הגיר ״לא אותו הדבר״, ושאם הכל טוב ברכב אז לא לגעת.

המוסכניק שם לי שמן PREFIX 0W-20, שאלתי אם יש עוד מותגים והוא אמר לי שהוא מחזיק רק את זה.

ביקשתי ממנו שישאיר לי קצת שמן למקרה ואצטרך להוסיף והוא התנגד, אמר ״זו מערכת סגורה, לא צריך לצאת ממנה שמן״.

בנוסף, הוא עשה קטע קצת מוזר, שם WD-40 על כל מה שמתחת למכסה מנוע, כולל קצת מהפלסטיק, היה נראה לי קצת הזוי, ניקיתי יום אחרי.

אני צריך ללמוד איך ללכת למוסך 🫣

פורסם

אני החלפתי כמה פעמים והכול היה בסדר, ברכב אחר.

מניח זה לא מוסך יבואן?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מסקנה משרשור מקביל - להזמין מאיביי בקבוקון צבע לתיקונים קטנים.

אתה בישראל, צפה פגיעה (ועוד אחת, ועוד אחת) 😭

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

או פשוט- חנייה פרטית מקורה.

פורסם

כן. כשאתה יורד לשוק תלפיות.

בנשיקות האלה לא מוגבלות לבית - למרות שאת הכי מגעילה - שעלתה לי איזה 1,500-2,000 ש״חח, קיבלתי מול הבית.

פורסם

מניסיון של 2 רכבים? הרוב המוחלט של המיזמוזים זה כפי הנראה בחנייה הביתית. 

הקריזה הכי גדולה מבחינתי, ליד ביתי החנייה היא כמו במגרש חנייה מסודר אבל ליד מקום אחר שאני נוסע אליו תדיר החנייה היא ליד המדרכה בכביש, כך שאת המכות והשיפשופים קיבלתי מהחניות האלו בכל הפינות האפשריות של שושנת הרוחות... 

פורסם

הניסיון שלי הוא שני רכבים בזמן נתון, כפול 40 שנה. קורה בכל מקום.

פורסם

תלוי גם איפה אתה גר אני מנחש :rofl:

נגיד את זה ככה, יש שכונות שבהן לאנשים לא ממש אכפת מרכוש של אנשים אחרים.

פורסם

אתה יודע איפה אני גר - סמטה שקטה בשכונה טובה. אבל משאיות האשפה/גזם/הובלות לא תמיד מתחשבות. ובינינו - גם שכנים טובים טועים לעיתים. וגם אתה ואני.

פורסם

אני לא אומר שכל השכונות גרועות. 

ויש גם הבדל בין אוכלוסיות. 

הבניין שאני גר בו, יש שם הרבה אוכלוסייה של צעירים יחסית. זה אומר משפחות, ילדים קטנים ובלגאן. לך תעמיס 3 ילדים לרכב. פה דלת בורחת, שם מסובבים את הראש בזמן תמרון לשנייה, פה יש שכן שחונה [צונזר] ומפריע קצת לחניות אז מתמרנים ומשפשפים מישהו. 

מגדל של 18 קומות. חניות יחסית צרות (חלקן... וחלק רחבות בלי פרופורציה. נו שוין). החיים קורים. 

שכונות אחרות זה כבר סיפור אחר. במיוחד בשכונות עם מצוקת חנייה קשה מאד, עם חנייה לצד המדרכה. לפעמים יש לך מעט מאד מקום לתמרון ואז אתה משפשף מישהו.

אני יכול לומר שכשהוצאתי את רישיון הנהיגה שלי, גם הוצאתי רישיון למלגזה- זה מאד תרם לי ללמידת מרחקים ואפשרויות תמרון, באיזור של חנייה סופר צפופה שכזו. אני יודע להשתחל לחניות צפופות באופן די קיצוני בלי לשפשף אף אחד. אבל מי שלפני (או מאחורי) צריך לצאת, האם הוא גם יכול? פה מתחילה הבעייה. 

בשכונה כמו אצלך, המצב שונה די מהותית להבנתי הדלה. טעויות יכולות לקרות (חוסר רגעי בתשומת לב למשל) אבל זה לא סוג של חלק בערך מהנורמה בגדול. לא "לא קרה כלום" והתעלמות. 

פורסם

או. זה מה שאני אוהב. פתרונות!

אשמח רק להסבר, איך המצלמות ימנעו את הפגיעות מראש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...