Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בטוח אם השאלה מתאימה יותר לכאן או לפורום המשפטי, מקווה שזה המקום.

לאחותי יש טויוטה RUNX שנת 2007. היא קיבלה היום מכתב שבו היא צריכה לבצע ריקול לכריות אויר (כנראה חלק מהריקול הגדול של takata - לא יודע למה זה הגיע רק עכשיו).

דיברנו עם המוסך (מורשה יבואן) כדי לקבוע תור לביצוע הריקול. במוסך אמרו שיזמינו את החלקים, אך מכיוון שמדובר ברכב ישן, במידה ויגרם נזק לדשבורד בעת ביצוע הריקול הם לא אחראים.

האם מותר להם להגיד דבר כזה? הרי זה לא תיקון וולנטרי, אין לי ברירה אלא לבצע אותו. אני יודע שמדובר ברכב ישן אבל לא נראה לי הגיוני שאני אצטרך להחליף את הדשבורד מכיסי אם הם יגרמו נזק בזמן ביצוע תיקון שהם מכריחים אותי לבצע.

"ai motoare capul doare"

פורסם

השאלה היא האם אתה רוצה לרתום את העגלה לפני הסוסים?
הם אומרים שהם לא אחראים... אז שיגידו
שום דבר שתעשה כרגע לא ישנה את זה
אתה חושב שהם כן אחראים? (גם אני חושב), אם יגרם נזק, תתבע אותם.
יש גם מצב שלא יגרם נזק וזה דיון עקר
בגדול... כל יבואני הרכב כמעט ללא יוצא מהכלל נבלות, זה מה יש!
לא הולך הטוב, ילך דרך בתי המשפט, ככה זה לצערי עובד

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בדוק עם מורשה אחר, יש את 'יחזקאל' בירושלים לדוגמא שנחשב למומלץ [דוד שלי עם הלנדקרוזר שלו הלך רק אליו]

תרשום מהיכן אתה והחברים יידעו אולי להמליץ.

• רעיון טוב! 1

משתדל לעזור

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...