Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

עומדת לרכוש טויטה קורולה היברידית 2021 שהייתה אצלי בליסינג תפעולי כ-4.5 שנים, מרגע העלייה על הכביש.

כחלק מחוזה הרכישה עליי להצהיר שביצעתי את כל הבדיקות שרציתי טרם הרכישה ואין לי טענות.

מחפשת איפה כדאי לעשות את הבדיקות הבאות (אם יש המלצות ךבדיקות נוספות - אשמח):

1. בדיקה סטנדרטית לפני רכישת רכב

2. בדיקת מצב הסוללה (בין השאר כי אני מתכוונת לרכוש ביטוח סוללה)

באיזור הדרום או השפלה,

תודה על העזרה.

פורסם

אני לא מבין בשביל מה את צריכה לעשות בדיקה. אם רק את נהגת ברכב, ולא היו לרכב תאונות כלשהן - חבל על הכסף.

בדקתי לפני ביטוח סוללה עושים במוסך טויוטה כחלק מתהליך חידוש הביטוח.

רק תבדקי שהטויוטה שלך לא הגיעה בייבוא מקביל כי אי אפשר לעשות ביטוח במוסך טויוטה אלא רק במוסכים שמתמחים בתיקון סוללות. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לדעתי, כאשר רוכשים רכב שהיה צמוד אלייך, מיותר לעשות בדיקה לרכב. את מכירה את הרכב ואת התאונות שעבר אם עבר.

אם הרכב לא עבר תאונות, אין צורך לבצע בדיקה כי הרכב היה ברשותך מיומו הראשון.

אם עבר תאונות, אולי כדאי לעשות בדיקה כדי לדעת יותר לעומק את המשמעויות שלהם.

אישית לא הייתי קונה רכב שעבר תאונה ותיקון בחברת הליסינג.

לגבי הסוללה, תגשי למוסך טויוטה ותבדקי שאכן ניתן לעשות ביטוח כי רכבי הליסינג אינם מטופלים במוסכים המורשים של היבואן וייתכן שבעקבות כך הם יגידו לך שלא ניתן לעשות ביטוח לסוללה.

• אהבתי 1
פורסם

כל עוד לא עברו 5 שנים או 100000 ק"מ (הסוללה נמצאת תחת אחריות) ניתן לרכוש הארכת אחריות.

עפ"י חוק כל עוד הרכב טופל לפי הוראות היצרן (וחברות הליסינג בד"כ מקפידות על זה) אין בעיה לרכוש ביטוח לסוללה.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 8 דקות, zvit כתב:

(וחברות הליסינג בד"כ מקפידות על זה)

אולי כאשר הרכב באחריות וגם לא בכל חברות הליסינג.

לגבי הביטוח סוללה, עדיף לקבל אישור ממוסך מורשה של טויוטה מאשר לשער שאכן ניתן.

• אהבתי 1
פורסם

נקודה טובה על יבוא מקביל, אבקש לקבל אישור בכתב שהרכב ביבוא רשמי.

לא ידעתי שניתן לבדוק במוסך טויוטה מורשה לגבי הסוללה - מידע חשוב, תודה. אגש למוסך טויוטה לצורך בדיקת סוללה ובירור לגבי ביטוח. כדאי לבדוק עוד משהו במוסך מורשה של טויוטה אם אני כבר שם? הם יכולים לעשות בדיקה כללי של הרכב?

הרכב אכן היה אצלי כל הזמן.

הנקודה היחידה היא שהרכב יצא לפני כמה חודשים לטיפול במוסך מורשה ולא חזר יומיים וחצי. הטענה הייתה שמדובר בעיכוב בגלל עומס וחוסר עובדים במוסך. אין לי סיבה לא להאמין ועדיין כיוון שאני חותמת על ויתור על כל הטענות מעדיפה לבדוק.

פורסם

אם הרכב שייך לאחת מחברות הליסינג הגדולות אין סיכוי שנרכש מיבוא מקביל.

במוסך טויוטה את יכולה לבקש שיעשו בדיקה ויזואלית לרכב כולל בדיקת מחשב למערכות השונות ברכב ובדיקת מצב סוללה - כמובן בתשלום.

לדעתי מיותר.

הרכב היה בחזקתך כל הזמן הזה ( אכן יש עומס במוסכים עקב חוסר בכח אדם) ואם לא עבר תאונות, לא הייתי משקיע בבדיקה של הרכב כסף ( אלא אם את יודעת על בעיה כלשהיא מראש).

כן הייתי עושה בדיקה אם ניתן לבטח את הסוללה במוסך טויוטה. אני יודע שטויוטה מציעים ביטוח למערכות השונות לרכב ( מנוע, גיר, הגה, מערכות בלימה ועוד) במחיר הוגן ושווה.

תבדקי אם ניתן לבטח את הרכב בביטוח הזה לאחר הרכישה. ייתן לך שקט נפשי.

יש מצב שחברת הליסינג יציעו סוג של אחריות בתשלום כלשהו. הייתי מוותר. תמיד יש אותיות קטנות והשתתפות עצמית ובדרך כלל התיקון מתבצע במוסך כלשהוא שנותן להם שירות.  

בשורה התחתונה - את קונה טויוטה קורולה וזה אחד הרכבים האמינים בשוק ואם את מכירה את ההיסטוריה שלו אין לך מה לחשוש ברכישה שלו.

• אהבתי 1
פורסם

אוויס קנו רכבי טויוטה מיבוא מקביל בעבר ואלבר יבאו בעצמם רכבים כאלה ביבוא מקביל, לא הייתי ממהר לקבוע שאם הרכב בבעלות אחת מחברות הליסינג הגדולות הוא לא מיבוא מקביל.

בכל אופן את זה אפשר לבדוק דיי בקלות לפי רמת הגימור של הרכב הספציפי.

• אהבתי 1
פורסם

עזרתם לי יותר ממה שאתם יכולים לתאר.

תודה רבה!

קבעתי תור למוסך מורשה לבדיקת סוללה.

אני מבינה שאין סיבה מספיק טובה לבצע בדיקה לפני רכישה אבל אני חושבת שאשן יותר טוב אם אבצע.

אשמח להמלצה למקום באיזור פתח תקווה.

פורסם

כאן התנאים להארכת אחריות לסוללה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...