Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם פעם חיפשתי אוטו עם כוח, היום הדגש שלי זה אמינות וזה במקום הראשון 

עכשיו אני מחפש רכב חדש לקנות,

אני מתלבט להביא טויוטה קורולה חדשה 2026 

או סקודה פאביה חדשה 2026 

אם יש עוד אפשרות אני אשמח לשמוע 

עושה 26,000 אלף ק"מ בשנה- חשוב שיעמוד גם בזה

יש בבעלותי:

השאלה אם שווה גם בכלל להשאיר אותו?

שברולט קרוז 2016 שמטופלת כמעט רוב הפעמים במוסך מורשה 100k ק"מ אני יד 3 שמנוע עשה בעיות עם טרמוסטט כבר פעמיים שנה שעברה והשנה לפני כמה שבועות.

הוחלף אטם מכסה שסתומים לפני שנה גם, ועכשיו מנוע נכבה פעמיים בחנייה והתדרדר וזאת בעיה עם מכסה שסתומים (בריחת אוויר ואז מנוע נכבה בעמידה כנראה). כיום נשלח לתיקון ומחכה לתוצאה.

מחירון 20K הוא רוצה ב15K אבא שלי לאוטו שלי

עריכה אחרונה על ידי Antsel
פורסם

קורולה 2026 אמורה להיות אמינה.

קורולה יכולה להיות "חוויה מתקנת" ביחס למה שאתה עובר עכשיו עם השברולט קרוז שלך.

לא הבנתי עד הסוף מה רשמת במשפט האחרון בהודעה שלך. (משהו עם אבא שלי אוטו שלי??).

אבל אם מישהו  מוכן לשים לך 15K על שברולט קרוז בת 10 , אז תמכור מהר כי לא בטוח שצדיק כזה יחזור.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 14 דקות, IsraCar כתב:

אבל אם מישהו  מוכן לשים לך 15K על שברולט קרוז בת 10 , אז תמכור מהר כי לא בטוח שצדיק כזה יחזור.

אבא שלי מוכן לתת 15k על האוטו שלי

אבל איך פאביה 2026? היא גם אמינה? איזה דגם כדאי לקחת?

כי בשביל קורולה אצטרך לקחת הלוואה של איזה 20 אלף במקסימום בנוסף ולגמור את הכסף שיש לי בצד לא יודע כמה זה שווה המאמץ הזה בשביל אוטו בטח שחדש

פורסם

בפעם ה-1,000 בפורום הזה: פאביה וקורולה נועדו לענות על צרכים שונים. תתחיל באיפיון הצרכים שלך. תתחיל בכך שהקורולה ארוכה מהפאביה בחצי מטר. זה טוב אם אתה צריך את המקום לנוסעים ולמטען, זה רע אם אתה נוסע לבד וצריך למצוא חניה בעיר הצפופה.

אז כמה נוסעים ייסעו ברכב, באיזה תוואי נסיעה, איזה דרישות אבזור יש לך, האם יש לך העדפה לייצרנים מסויימים. וכמובן התקציב. אם התקציב גבולי - לשקול רכב משומש צעיר.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה נשמע בחור צעיר, מציע לך לא למכור לאביך את הרכב גם מהסיבה שלא עושים עסקים עם משפחה / חברים וגם כי יש סיכוי טוב שאביך לא יהנה מהרכב. 

יש פער לא קטן במחיר בין הרכב הנוכחי שלך לקורולה חדשה. 

אם אכן אתה בחור צעיר ואם אין ברשותך עודף כסף, נראה לי שזו קפיצה גדולה מידי עבורך ולכן מציע לך להתקדם לאט יותר. 

תבדוק עלויות מקיף לקורולה לפני שאתה בכלל שוקל לקנות כזו.

יש סיכוי טוב מאוד שאומנם תקבל אמינות, אבל תוציא את הכסף על הביטוח בנוסף לסכום העצום לטעמי על מחיר הרכב. 

אתה כנראה לא צריך רכב גדול, מה רע ברכב יפני קוריאני משנתון קודם, 2020 לדוגמא, למה לשים כ"כ הרבה כסף על רכב, למה לא לקנות בסכום נמוך יותר ואת היתרה תשקיע בפוליסת חיסכון לדוגמא. 

בנוסף, הנסועה הצפויה שלך לא קטנה, אולי בכלל תשקול רכב חשמלי, דופנג בוקס יד שניה לדוגמא יכולה אולי להתאים לך? 

לסיכום, אולי תציין כאן צרכים ותקבל הצעות שיכול ויתאימו לך יותר. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה התקציב?

מה הצרכים?

כמה זמן מתכנן להחזיק ברכב?

רוב הסיכויים שרכב חדש 2026 באחריות יהיה אמין לא משנה איזה מותג.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם אמינות זה העיקר הקורולה עדיפה, אם כי הדגם החדש פחות מאובזר מהקודם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לך על הקורולה קרוס או היאריס
היברידי, חסכוני, אמין ושמור שוק
כן... וגם משעמם

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כאילו שהקרוז זה חוויה מעולם אחר ( מבחינת האמינות זה אכן כך) 

טויוטה קורולה/יאריס קרוס או לא תהייה רכישה ראויה בהחלט, לא חייבים 2026, גם אחת בת 3-5 עם קילומטרז׳ סביר לשנתון תהיה רכישה טובה.

את הקרוז מכור למי שיתן לך את המחיר הטוב ביותר אבל לא לאביך או במשפחה, אם חשוב לך לשמור על יחסים טובים במשפחה. 

• אהבתי 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

תודה לכל המגיבים, לא מובן מאילו.

הבנתי שאני הולך בסוף על תקציב של 130,000-120,000 ואני שוקל לגמרי לקנות קורולה אחת מטויוטה סלקט- הצרכים שלי:

האוטו שאני מחפש הוא לא אוטו חשמלי, אלא בנזין/סולר/ היברידי - אין לי עדיפות מסויימת

עדיף שיהיה הוצאות דלק פחותות, שיהיה אמין, זה הכי חשוב, ובערך עליון אצלי בבחירת האוטו. כי אין לי סבלנות כל שני וחמישי לתקלות או להמר על המזל שלי עם אוטו מסויים. אני פחות אוהב רכבים צרים וקטנים, אני אוהב שהאוטו מרווח (לא אמרתי גדול אבל זה לא משנה פשוט לא אוהב לנהוג בפחית שימורים)

אני רוצה אוטו שיכול להחזיק נסיעות לאילת בלי שום בעיות (לא כל יום, כמה פעמים בשנה) או שמתאים להרים (לנסיעות לירושליים- כנ"ל לא כל יום). אני עושה בכל זאת 26,000 אלף קילומטר בשנה.

אני פשוט מחפש סוס עבודה.

הסתכלתי על סקודה, במבט חטוף אומרים שהגיר שלהם בעייתי

נסעתי על דייהטסו סיריון שנת 2001 שנתיים- עגלה ואין מילה אחרת, אמין ראוי לציין

נסעתי על אימפרזה 2006- המעבר לאוטו הזה היה כאילו התקדמתי למרצדס

נוסע עכשיו על קרוז 2016 - היה לי מוזר בהתחלה ההבדלים בכוח מאימפריה לזה 

מה שעצבן אותי זה שהפגז' נורא קטן 

מה אתם מציעים בבקשה?

פורסם

קורולה קרוס לדעתי מרווחת 

בתאריך 26.12.2025 בשעה 15:59, IsraCar כתב:

אני מבין שאביו בעל הרכב והוא דורש 15

לדעתי תפרסם ותתפשר במחיר תסביר לאבא שלך שאתה רוצה להיפטר מזה..

אם אתה קונה מטויוטה סלקט הכי פשוט עבורך לעשות טרייד אין וחסל..

משתדל לעזור

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, PASHUT כתב:

קורולה קרוס לדעתי מרווחת 

אני מבין שאביו בעל הרכב והוא דורש 15

לדעתי תפרסם ותתפשר במחיר תסביר לאבא שלך שאתה רוצה להיפטר מזה..

אם אתה קונה מטויוטה סלקט הכי פשוט עבורך לעשות טרייד אין וחסל..

היי, 

האוטו בבעלותי השברולט קרוז,

לא בבעלות אבא שלי או מישהו אחר,

אני לא מתכוון למכור אותו לאבא שלי בגלל שמדובר באוטו הזה 

אני חושב על לקנות מטויוטה סלקט, אבל לא בטוח עדיין בהחלטה הזאת של לקנות מטויוטה סלקט, אני צריך עוד מידע וידע לפני זה. 

פורסם

גם אם זה מסלקט, קח לבדיקה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, Antsel כתב:

תודה לכל המגיבים, לא מובן מאילו.

הבנתי שאני הולך בסוף על תקציב של 130,000-120,000 ואני שוקל לגמרי לקנות קורולה אחת מטויוטה סלקט- הצרכים שלי:

האוטו שאני מחפש הוא לא אוטו חשמלי, אלא בנזין/סולר/ היברידי - אין לי עדיפות מסויימת

עדיף שיהיה הוצאות דלק פחותות, שיהיה אמין, זה הכי חשוב, ובערך עליון אצלי בבחירת האוטו. כי אין לי סבלנות כל שני וחמישי לתקלות או להמר על המזל שלי עם אוטו מסויים. אני פחות אוהב רכבים צרים וקטנים, אני אוהב שהאוטו מרווח (לא אמרתי גדול אבל זה לא משנה פשוט לא אוהב לנהוג בפחית שימורים)

אני רוצה אוטו שיכול להחזיק נסיעות לאילת בלי שום בעיות (לא כל יום, כמה פעמים בשנה) או שמתאים להרים (לנסיעות לירושליים- כנ"ל לא כל יום). אני עושה בכל זאת 26,000 אלף קילומטר בשנה.

אני פשוט מחפש סוס עבודה.

הסתכלתי על סקודה, במבט חטוף אומרים שהגיר שלהם בעייתי

נסעתי על דייהטסו סיריון שנת 2001 שנתיים- עגלה ואין מילה אחרת, אמין ראוי לציין

נסעתי על אימפרזה 2006- המעבר לאוטו הזה היה כאילו התקדמתי למרצדס

נוסע עכשיו על קרוז 2016 - היה לי מוזר בהתחלה ההבדלים בכוח מאימפריה לזה 

מה שעצבן אותי זה שהפגז' נורא קטן 

מה אתם מציעים בבקשה?

@yulianx הי יוליאן

מה יש לך להציע בבקשה בקשר למה שכתבתי פה?

אשמח מאוד שעוד יגיבו לי, לקח לי זמן להבין מה הצרכים שלי לא ידעתי מה הם היו

בהתחלה

היכן גם מומלץ לבדוק את האוטו?

פורסם

קורולה עדיין אופציה טובה אם כי מחירי ביטוח גבוהים.

עוד אופציה היא יאריס היברדית  אם כי פחות אהבתי את נוחות הנסיעה שלה, מרגישה נוקשה.

אם רכב חדש, mg3 היברידית זריזה חסכונית ודי נוחה, אחריות ארוכה של 7 שנים או 150 אלף ק"מ שזה יתן לך שקט. התרשמצי ממנה לטובה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...