Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אופנוע ישן שלא בשימוש בגלל תקלות ולא משתלם לי לתקן אותם אני רוצה להיפטר ממנו.. איך אני מוריד אותו מהכביש ומוסר לפירוק? הבנתי אפשר לעשות את זה אונליין ואז להשמיד את הלוחות רישוי. אבל מה לגבי מגרש גרוטאות? אני רוצה לעשות את זה בצורה חוקית שלא יעשו לי אולי שימוש ברעה באופנוע ואז יאשימו אותי.. או שברגע שאני מוריד מהכביש אני כבר מכוסה? אם אני מזמין גרר לפירוק הוא אמור לתת לי טופס חוקי שמאשר שמסרתי אותו לפירוק?

פורסם

כיום אתה צריך לשלם את כול האגרות שלא שולמו ורק אז משרד הרישוי יקבל את הבקשה להוריד אחרי שקיבלת מהם טופס הורדה אתה שומר אותו משמיד את הלוחית ומוכר למי שבא לך גם בלי מסמכים

פורסם

אין מספיק נתונים. בן כמה הרכב? האם שולמו אגרות רישוי? האם הרכב עבר הורדה אוטומטית מהכביש, כזו שעוצרת את מירוץ האגרות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 51 דקות, sperial כתב:

אין מספיק נתונים. בן כמה הרכב? האם שולמו אגרות רישוי? האם הרכב עבר הורדה אוטומטית מהכביש, כזו שעוצרת את מירוץ האגרות?

שנתון 2015 אבל יש בו תקלות שעולות יותר ממנו ואני רוצה להוריד אותו מהכביש. האגרות שולמו.. פשוט להוריד אותו מהכביש דרך האתר ולהזמין גרר למגרש גרוטאות איך זה הולך? הגרר צריך לתת לי אישור על נייר שזה הולך למגרש גרוטאות או שהוא פשוט בא אוסף אותו?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 13.11.2025 בשעה 03:39, דובצע כתב:

כיום אתה צריך לשלם את כול האגרות שלא שולמו ורק אז משרד הרישוי יקבל את הבקשה להוריד אחרי שקיבלת מהם טופס הורדה אתה שומר אותו משמיד את הלוחית ומוכר למי שבא לך גם בלי מסמכים

הכל שולם אני רק צריך להוריד אותו מהאתר. אבל אחרי זה הגרריסט צריך לתת לי אישור או משהו או שפשוט אני מוכר לו אותו ככה? ועוד שאלה אני צריך לתת לו רשיונות? בכל זאת הוא צריך שיהיה לו הוכחה שזה לא גנוב

פורסם (נערך)

לא הייתי מוסר רישיונות או את מספרי הרכב.

יש אישור הורדת רכב מהכביש , שולח העתק ולא מעבר.

במסירה או במכירה למגרש/סוחר ו/או בעצם כל יישות - הייתי מדגיש ומבקש חתימה שהמקבל מבין שמדובר ברכב שירד מהכביש, ושאין לך כקונה שום אחריות מעתה והילך. בין אם פגיעה בנפש ו/או ברכוש.

תנסח משהו כזה.

אני אישית הייתי מפרק לחלקים בעצמי וזורק לפח.

עריכה אחרונה על ידי _DownLoaD_
פורסם

עד כמה שאני זוכר בשגרה אין אפשרות לעשות את זה אונליין וצריך להגיע למשרד הרישוי.

בתקופת הקורונה הורדתי רכב דרך המייל...

פורסם

קבל קישור רשמי למשרד הרישוי.

לא בטוח שגרר שעובד עבור מגרש גרוטאות יבוא אליך בשביל אופנוע. (אין שם הרבה מתכת כדי שיצדיק את ההגעה).

אבל אני כבר מזמן לא בעיניינים בתחום הדו-גלגלי. (בעבר הייתי מאוד בעיניין).

לפני הרבה זמן, עבור רכב, בא אלי גרר ולקח בחינם.

חשבת לפנות לעסק לתיקון אופנועים?

אולי ירצו לקחת בשביל חלקים?

לצורך העניין ,

באיזה אופנוע מדובר?  ייצרן / דגם/ שנה

כמה הוא היה שווה כחדש?

פורסם (נערך)

השאלה רלוונטית לכל רכב שנמכר לפירוק (לא כל כך אפשרי לפרק ולזרוק לפח...) והוא עדיין במצב נסיעה.

נכון להיום באזור אישי ממשלתי ניתן לבצע הורדה מהכביש, אתה עושה את זה ומוריד את הלוחיות ואח"כ נותן לסוחר (תמורת צעטלה הכולל את הפירוט דלעיל).

אני מתרשם שזה המקסימום שאפשר לעשות, למרות שתיאורטית אם הוא ימצא מי שיתן לו לוחיות חדשות על סמך מספר השילדה (אין לי מושג מה הפרוצדורה של זה) הוא עדיין יכול לעשות עבירות על שמך.

עריכה אחרונה על ידי אלעדית

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...