Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתיבת קורות חיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעלה את השרשור הזה ממעמקי הפורום.

פניתי לכמה חברות ובחלק מהן ביקשו קודם כל לראות קורות חיים. לכן, ישבתי וכתבתי לעצמי קורות חיים.

אני מצרף את הקובץ, ואם יש למישהו המלצות או הארות אני אשמח לשמוע. וכמובן תגידו מה דעתכם, אם הייתם איזה עובדת כח אדם הייתם מתרשמים?

*דרך אגב הכל נכון חוץ מהסעיף של כישורים אישיים.

קורות חיים.doc

פורסם

יש עבודות רציניות לבוגרי יב'?

אני בסך הכל מחפש עבודה עד לצבא ל4-5 חודשים. אין לי בעיה לעבוד בעבודה רצינית שדורשת השקעה, הבעיה היא שלעבודה רצינית שדורשת השקעה יש בעיה איתי (מי ירצה לקחת בוגר יב' ל4-5 חודשים לעבודה רצינית?)

לגבי סוג העבודה, לא בהכרח עבודה שקשורה בתמיכה טכנית, אני מעדיף איזה עבודה כללית או משהו בחברה טובה (אין לי בעיה להעביר מכתבים מהמנכ"ל למהנדס או לקחת את הרכב ליסינג למשימות שטח :-P ), אבל כמובן מוכן להתפשר.

איזה כישורים עוד אני יכול לציין כדי שיראו שאני מיומן לא רק במחשבים אלא גם בתחומים אחרים? יש לי ידע מסויים במערכות ספרתיות (שערים לוגיים, בינארי), ועברתי קורס מבוא להנדסת מכונות באוניברסיטה (הקורס הבסיסי שכל מי שלומד הנדסת מכונות עובר "יסודות פיסיקליים בהנדסת מכונות"), אולי זה יעזור איכשהו?

נזכרתי שאני עדיין זוכר איך מבצעים החייאה, איך חובשים ועוד כמה דברים ממד"א, אבל לא ממש בא לי להיות חובש.

פורסם

בינתיים פניתי לכמה חברות בקשר לעבודה במלונות בים המלח (קודם אמרו לי שיראו קורות חיים ואז ידברו איתי בקשר לסוג המשרה בחלק מהחברות) ועוד חברה אחת זה היה למשרת נציגי שירות.

זה מה שמצאתי בינתיים.

• תוכן חדש...