Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 25.10.2025 בשעה 10:59, itaysamurai כתב:

בנוסף, לך הנוסע, זו לא נסיעה נעימה. אתה לא מחזיק את ההגה, אתה עסוק ב"בלימה" לחוצה על קיר האש ובהחזקת הגוף מהטילטול.

גם אני לא מצטרף כנוסע.

בסדרה 2 גם אין ידית בתקרת הרכב, אז לנוסע אין כל כך איפה להחזיק מלבד ידית האחיזה בדלת, וגם היא רחוקה. זה ממש נוראי להיות נוסע ברכב הזה לדעתי. 

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)

גם החלום שלי היה אימפרזה כלשהי או גולף 2.0 (הסבירו לי פה בפורום שזו לא גולף רגילה אלא GTI)

חלום.. אתה יודע.. זה חלום יקר.. ביחס למי שלא מרוויח הרבה (הייטק או בעל עסק וכו')

עד שיום אחד נסעתי עם מישהו עם סיאט לאון 2.0, נראה לי גם עם טורבו, בעליות של שכונת ורדיה אחי.

לא רוצה את זה בחיים שלי, יותר מדי כוח, סיכון.. לא בשבילי, מאמין שלא בשבילך

זה תחביב שאנשים מפתחים מגיל קטן, אם אתה יכול אל תיכנס לזה.. בעליות של ורדיה פחדתי אז תחשוב מה זה במישור 

מי שכבר יש לו את התחביב הזה, סבבה, מעולה, אבל אנחנו כבר מעל גיל 35.. לא בטוח שבא לך את הסיכון הזה.

לראות ביוטיוב אמור להספיק לך.

הרבה יותר קל לטפל באוטו (חובה בוקים, חובה כלים סבבה, חובה פילטרים ברמה) מאשר להיכנס לתחום הזה

לאנשים כמונו - רק יוטיוב בקטע הזה. 

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • אהבתי 1
פורסם

מה?

אין גיל לתביב הזה.

פות"ש אם אגיע ליום מסלול בשמחה תוכל לעלות איתי למסלול.

מי שאמר שמישהו ידרוש כסף עבור חוויה כזאת, אז אסור לבצע הסעה בתשלום ברכב פרטי. במידה ונגרמת תאונה וחברת הביטוח תדע שבוצע תשלום עבור הנסיעה בעל הפוליסה עלול להיות בבעיה.

ההמלצה שלי זה לבחור את אחת החברות לנהיגה ספורטיבית ולעשות יום מסלול עם מדריך.

זה ספורט יקר מאוד וצריך לקחת את זה בחשבון.

בהצלחה.

• אהבתי 1
פורסם

הביטוח שלך מכ סה נוסעים במסלול?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

🤣🤣🤣

במסלול הביטוח של הרכב לא מכסה כלום.

לפני שאתה עולה למסלול (אתה והנוסע חותמים על טופס ויתור וטופס שמבטח אותך בנזקי גוף של הגוף שמפעיל את יום המסלול).

כבר כמה שנים לא הייתי בימי מסלול, מקווה שכל המפעילים פועלים ומקפידים על כל הכללים של הרשות לנהיגה ספורטיבית (או איך שקוראים לה), בתחילת הדרך היו מפעילים שעיגלו פינות בלשון המעטה.

פורסם

לכך כיוונתי. האם הביטוח שיש לך במסלול מכסה נוסע (או נוסע שאינו מדריך).

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ביטוח נזקי גוף של המפעיל מכסה את כל מי שעולה על המסלול וחתם על הטפסים.

בררתי פעם לגבי ביטוח נזק לרכב ביום מסלול דרך סוכנת ביטוח. אלפי שקלים ליום. 

לא יצא לי להכיר מישהו שרכש כזה.

בכל מקרה מי שעולה למסלול עם מפעיל מסודר הוא מבוטח ונדרש לחתום על טפסים.

ממני לא דרשו תשלום נוסף עבור נוסע לצד הנהג (אסור להעלות במושב האחורי).

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...