Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פינת ישיבה במרפסת שבנויה מכריות במבנה הזה בערך:

image.thumb.jpeg.ab1f5349b50a92d7def76b3cafe19db2.jpeg

פעם בכמה זמן הייתי מוריד את הכיסוי זורק למכונת כביסה ומחזיר. 

הבעיה שהמילוי הוא פוף סינטטי כזה שעטוף בחתיכת בד, אפילו לא בד, יותר נייר.

משהו בסגנון הזה:

image.jpeg.59ed826d2de1a0fda4cb0c03d931682c.jpeg

הנייר בד הזה נקרע. ועכשיו אם אני רוצה להוציא את הכיסוי אני צריך להוציא את כל הפוף ואז למלא בחזרה את הכרית בפוף - פחות מתאים.

לקנות מילוי חדש זה בעיה כי הכל  מגיע בצורה ששלחתי מעלה - 2 ריבועים שטוחים שהדביקו אחד על השני ולא בצורה שמתאימה לכרית (יש עובי מסויים) 

חשבתי לתפור בד פנימי חדש, או משהו דומה. יש למישהו איזה רעיון/פתרון לדבר הזה? 

אם כן - איזה בד? יש משהו מיוחד? צריך לנשום להיות מאורר? - מזכיר שזה יושב חשוף בחוץ ועל זה יש עוד ריפוד.

רק אציין שאני מחפש גם פתרון יחסית זול לבעיה.

תודה

פורסם (נערך)

יש באיקאה וכל מיני מקומות אחרים את הכרית הפנימית, תלוי באיזה גודל אתה צריך, אפשר לדחוס שם כמה לפי העובי שצריך.

אפשר גם לנסות בעלי אקספרס, לפי דעתי תוכל גם למצוא שם מישהו שמכין לפי מידה.

אני הזמנתי כריות ספוג לספות חוץ משם, לפי מידה שנתתי.

עריכה אחרונה על ידי car_me

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

לפני שאתה רץ לקנות, תנסה למצוא בפשפשוק למסירה או בקבוצות פייסבוק למסירה באזור מגורייך.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

אני מכור לעליאקספרס אבל פה הגזמתם... בארץ יש מוצר שנקרא ״כרית פנימית״ או ״כרית מילוי״

והוא נפוץ בכל חור. פעם הזמנתי בכלל מהסופרפארם. קח מידות ותחפש לפי מידות, יש הכול. בארץ.

קישור מקרי לדוגמה: https://www.kas.co.il/category/כריות-מילוי

עריכה:

אתה יכול להדביק את הקרע עם מסקינג טייפ דק כלשהו, אם הבד עצמו של הכרית מספיק עבה זה לא יורגש

ואתה תישאר עם המקור, בלי לשבור את הראש על התאמת מידות.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם מוצר מדף זול יתאים פה, ויש את זה במקום מרכזי כמו הום סנטר, איקאה או סתם חנות ליד הבית, אחלה.
אם צריך בשביל זה ליסוע לעיר אחרת, לחפש חניה ולשלם על מוצר פי שתיים יותר, עדיף כבר להזמין ושיגיע בדואר (למרות שגם פה צריך ליסוע לנקודת מסירה).

גם אני חיפשתי כריות לספה, הלכתי לרפד, הוא נקב במחיר, שאלתי בעלי אמרו לי בחצי מחיר ממה שהוא אמר, אז הזמנתי.

זה לא כל כך תופס מקום בשליחה. כי הם שמים את זה בוואקום.

דרך אגב: אפשר אם יש בבית ציפית ישנה למלא בחומר הקיים ואז לדחוף בחזרה לכרית.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
בתאריך 19.10.2025 בשעה 13:39, hans כתב:

בארץ יש מוצר שנקרא ״כרית פנימית״ או ״כרית מילוי״

והוא נפוץ בכל חור. פעם הזמנתי בכלל מהסופרפארם. קח מידות ותחפש לפי מידות, יש הכול. בארץ.

קודם כל זה, ושנית אפשר פשוט לקחת איזו ציפה ישנה במידה דומה ולהשתמש בה למטרה הזאת.

לא יודע איך זה אצל ישראלים אסלים, אבל לכל רוסי שהגיע לארץ בשנות התשעים יש מבחר של מוצרי טקסטיל כאלה שהמשפחה הביאה מברה"מ ואז גילתה שהמידות לא תואמות את הסטנדרט המקומי, אבל גם חבל לזרוק אז יאללה, שישכב שלושים שנה בארון. 

פורסם

בשביל ייעול מתן תשובות, מה גודל הכריות, ומיקומך הגיאוגרפי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...