Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקר לקטע של מה אומרת כל נורה בלוח שעונים

תודה לעוזרים

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אין לי קישור לספר, אבל יש לי תמונה של לוח השעונים של פונטו ספייס (לא HGT, ולדגמים של עד מתיחת הפנים ב- 2003 - למרות שהרוב דומה).

התמונה מצורפת ואם יש לך שאלה ספציפית אני אוכל לענות לך, מקווה.

4387103.jpg

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אגב, אם אין לך בעיה עם אנגלית, עם קנייה באינטרנט ועם לשלם על משהו כ- 150-200 ש"ח, אז אני ממליץ לך מאוד על מדריך היינס לפונטו (ספייס), מעולה!!:

http://www.haynes.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10001&storeId=10001&productId=18303&langId=-1

אם יש לך חוש טכני, ידיים טובות וכלים מתאימים אז אפשר לבצע הרבה דברים וגם אם לא - לומדים המון! מספר כזה.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

תודה רבה לכולכם

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מה אומרת הנורה עם ציור של מנורה וסימן קריאה באמצע? היא כל הזמן דלוקה אצלי ברכב??

בעיקר לקטע של מה אומרת כל נורה בלוח שעונים

תודה לעוזרים

אין לי קישור לספר, אבל יש לי תמונה של לוח השעונים של פונטו ספייס (לא HGT, ולדגמים של עד מתיחת הפנים ב- 2003 - למרות שהרוב דומה).

התמונה מצורפת ואם יש לך שאלה ספציפית אני אוכל לענות לך, מקווה.

פורסם

נורות הבקרה שבמרכז לוח השעונים:

שורה עליונה מימין לשמאל - לחץ שמן מנוע נמוך מדי, בלם יד משוך או חוסר נוזל בלמים, תקלת נורת אורות חנייה קד' או אורת אח' או נורת לוחית רישוי אח', דלת פתוחה, אין טעינת אלטרנטור.

שורה תחתונה מימין לשמאל - אורות ערפל קד' דולקים, אורות ערפל אח' דולקים, אורות חנייה דולקים, אורות דרך (גבונים דולקים, מפשיר אדים לשמשה אח' פועל.

בשעון מהירות הימני - תקלת כרית אויר, תקלת מע' נהול מנוע, כרית אויר קד' ימין מנוטרלת, תקלת ABS.

בשעון סל"ד שמאלי - תקלת אימובילייזר מקורי, מצתי חימום קדם פועלים (בדיזל), תקלת הגה כוח חשמלי, תקלת תיבת הילוכים אוטומטי.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
מה אומרת הנורה עם ציור של מנורה וסימן קריאה באמצע? היא כל הזמן דלוקה אצלי ברכב??
כתום, נכון ?

(הרחבה למה שרפי כתב)

אם כן, אחת מהנורות הבאות שרופה - האור האדום האחורי (זה שהכי למעלה), האור של לוחית הרישוי או שאחד מהאורות הקטנים הקדמיים, אורות חניה ולא הנורה הראשית!.

או שלאחרונה החלפת אור אחורי (העליון) ושמו נורה לא מתאימה - 5W במקום 10W, מה שצריך. תדע את זה על ידי שתראה שיש הבדל בעוצמת האור בין שני הצדדים (בהנחה שיש נורה שונה בכל צד).

הנורה הכתומה הזו לא בודקת את אורות הרכב הראשיים ואת האורות הגבוהים.

אם הנורה דולקת רק שלוחצים על הברקס - אחת מנורות הברקס שרופה.

בהצלחה באיתור.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער להעלות נושא מהקבר, אבל עכשיו סיימתי נסיעה מירושלים לחולון,

ואיך שהחניתי את הפונטו נדלקה נורה בצורה ריבוע אדום עם פס טיפה מעל האמצע, כמו שרואים בתמונה שהעליתם: בשורה העליונה, שנייה משמאל

אשמח לתגובתכם לשמוע מה פירוש הנורה

תודה מראש,

שחר

• תוכן חדש...