Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנה לאתר Hebbits

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חבר בטראקרים פרטיים שנים על גבי שנים. TL ליברלים לעומת כמה טראקרים פלצניים מסוימים. אטימות כמו בהיביטס עם חסימות מיידיות בלי הסבר כולל אחרי פניה במירק לא נתקלתי באף מקום

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

בוקר טוב

מודה מראש.. לא מבין את הניואנסים בעולם הזה אז לא לצחוק אם השאלה דבילית.

מה אני עושה לא נכון? הורדתי 2 סרטים בהביטס, משתמש בתוכנה qbtorrent  להורדות.

אחרי שהסרטים ירדו, אני משאיר את הקבצים במקום ועדיין יחס ההורדה שלי יורד, לא מבין למה.

ככה עשיתי כל השנים וזה עבד כמו שצריך.

פורסם

כן, ראיתי שנחסמת, זה מפני שהורדת תוכן שהוא לא פריליץ בהתחלה, וזה הוריד לך את היחס מתחת למותר.

יש שם משתמשים בעלי שרתים עם רוחב פס מטורף, אתה בחיים לא תוכל להתחרות איתם בהלאה, בהתחלה מומלץ להוריד תוכן שהוא פריליץ (לא חסר) ולקבל עליהם נקודות שיתוף, עד שאתה עולה דרגה מקבל גישה לחנות, ושם אתה משתמש בנקודות וקונה העלאה.

פורסם

אוקי, זה חדש לי.

אז כרגע, יש דרך להעלות את היחס ולהוריד חסימה? להוריד סתם הרבה תוכן שהוא פריליץ בשביל שהיחס יעלה?

פורסם
לפני 6 שעות, michaelbe6 כתב:

אז כרגע, יש דרך להעלות את היחס ולהוריד חסימה? להוריד סתם הרבה תוכן שהוא פריליץ בשביל שהיחס יעלה?

זה יעבוד.

שלח לי את היוזר שלך שם בפרטי, אני אעביר לך כמה גיגות העלאה.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...