Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיוחדת כמו שסיטרואן יודעת לעשות.

• אהבתי 2

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לאבא שלי היו כמה סיטרואן מעניינות, לאורך רוב הילדות שלי הוא החזיק xm.

אני לא מספיק משוגע בשביל לרכוש את ה c6, אבל ממש מקווה שהיא תגיע לידיים אוהבות.

אגב בתמונה השניה, מופיע פנס של sm, לקח לי רגע נוסף לקלוט שזו לא תמונה מהארץ.

יש כיום בארץ sm במצב נסיעה?

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

נחמד, מעניין, קוריוז חביב, אבל...

1. לגבי המתחרות - לדעתי המתחרות הגרמניות הן לא S קלאס ושות' - יותר E קלאס. 

ובכלל אני לא חושב שהרכב הזה היה מתחרה רלוונטי שהיה חדש ובטח לא עכשיו כמשומש (כנראה מזדקן פחות טוב והשוק יד 2 משמעותית פחות חזק). 

2. ספציפית לגבי המודעה - יש פער מאוד גדול בין הרכב שמתואר לרכב לפי התמונות והסרטון. בעוד המודעה מתארת רכב שמור שהושקע בו לא מעט כסף - הרכב בסרטון נראה במצב בינוני במקרה הטוב. אם בעל הרכב קורא פה - תסדר את הריפוד בגג ובקורות - זה לא נראה טוב וזה לא יקר לתקן. לנסות למכור רכב שמתואר כמושקע בסכום תלת ספרתי עם גג כזה זה מאוד הורס את הרושם הכללי. גם מצב הצבע החיצוני וחלק מהפלסטיקה הפנימית שנראית בסרטון לא מאוד מרשימה לטובה. 

אני לא יודע בכמה הרכב הזה יימכר וכמה זמן זה ייקח, אבל אני מאחל לבעל הרכב בהצלחה. 

פורסם
לפני שעה, EliC25 כתב:

נפגשתי עם ארנון, פרנקופיל ובעלים של אוניה צרפתיה מוזרה

ארנון גלש בעבר בפורום, בעיקר בפורום אספנות, בימים שהוא היה פעיל ושוקק חיים. 

נדמה לי שהייתה לו קסנטיה וBX , ובלי קשר הייתה לו גם פיאט 850 ספיידר צהובה בייבוא אישי.

יש לו טונות של ידע ואהבה לסיטרואנים, ועכשיו שאני מחבר את השם לאוטו, זה די מתבקש שברשותו תהיה גם מכונית כזאת.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 54 דקות, שביט כתב:

ארנון גלש בעבר בפורום, בעיקר בפורום אספנות, בימים שהוא היה פעיל ושוקק חיים. 

נדמה לי שהייתה לו קסנטיה וBX , ובלי קשר הייתה לו גם פיאט 850 ספיידר צהובה בייבוא אישי.

יש לו טונות של ידע ואהבה לסיטרואנים, ועכשיו שאני מחבר את השם לאוטו, זה די מתבקש שברשותו תהיה גם מכונית כזאת.

עדיין יש לו את אלו.

הביאיקס למכירה גם כן. Gti 1.9

לפני כשעה, Nakamichi כתב:

נחמד, מעניין, קוריוז חביב, אבל...

1. לגבי המתחרות - לדעתי המתחרות הגרמניות הן לא S קלאס ושות' - יותר E קלאס. 

ובכלל אני לא חושב שהרכב הזה היה מתחרה רלוונטי שהיה חדש ובטח לא עכשיו כמשומש (כנראה מזדקן פחות טוב והשוק יד 2 משמעותית פחות חזק). 

2. ספציפית לגבי המודעה - יש פער מאוד גדול בין הרכב שמתואר לרכב לפי התמונות והסרטון. בעוד המודעה מתארת רכב שמור שהושקע בו לא מעט כסף - הרכב בסרטון נראה במצב בינוני במקרה הטוב. אם בעל הרכב קורא פה - תסדר את הריפוד בגג ובקורות - זה לא נראה טוב וזה לא יקר לתקן. לנסות למכור רכב שמתואר כמושקע בסכום תלת ספרתי עם גג כזה זה מאוד הורס את הרושם הכללי. גם מצב הצבע החיצוני וחלק מהפלסטיקה הפנימית שנראית בסרטון לא מאוד מרשימה לטובה. 

אני לא יודע בכמה הרכב הזה יימכר וכמה זמן זה ייקח, אבל אני מאחל לבעל הרכב בהצלחה. 

גג נופל וצבע שרוף אלו לא דברים שהופכים רכב לבינוני, במיוחד לא סיטרואן מתוחכמת. אלו דברים קוסמטיים שדורשים איש מקצוע ספציפי לתחום יותר מאשר חובב רכב שיודע לעבוד עם מכניקה.

קיבלתי מארנון אלבום בגודל ג'יגה של כל העבודה שנעשתה על הרכב. סמוך עלי, התמונות הן ההגדרה המילונית ל "רמת הבורג".

• מעניין 1
פורסם

ללא ספק הסיטרואן "הגדולה" האחרונה.

אין לה את התעוזה שהיתה ל-XM אבל עדיין רכב מקורי, מרשים, אוונגארדי כמו שרק סיטרואן יודעים לעשות.

• רעיון טוב! 1
פורסם

יהיה מאוד קשה ויקר לשמור רכב כזה עד לאספנות.

צריך כיסים עמוקים מאוד.

רכבי אספנות האחרונים שנכנסו לסטטוס הם רכבים ללא מחשבים והרוב מכני או אלקטרוניקה קלה.

ברכב הזה יש כ 50-60 מחשבים ותקשורת מחשבים .

מוריד את הכובע על התחזוקה עד כה.

אוטו מקביל אליו שהוא גם מיוחד ועם עלות תחזוקה גבוהה זה סאאב 9-5.

כבר לא מייצרים מכוניות כמו ה c6 והסאאב.

פורסם

רכב מדליק ומיוחד מאוד.

אני אמנם מחזיק בצרפתייה ומאוד אוהב צרפתיות אבל צריך להיות באמת "משוגע" כדי לקחת על עצמך כזה פרויקט.

פורסם

אף אחד לא אמר, אז היה לי חשוב לציין @EliC25 מברוק על ההשקעה ביצירת הסרטון והעריכה, החל מהרצון ליצור ולחוות, דרך התיאום והביצוע מול הבעלים ועד לתוצאה הסופית. ניכר שאתה אוהב את מה שאתה עושה ואני מקווה שיבוא יום ותעסוק בפרוייקטים כאלו למחייתך.

הסרטון והשיח מאוד מעניינים, גם למי שלאו דווקא מתעניין ספציפית ברכבים עם מבטא צרפתי.

גם אני מצטרף לקונצנזוס ומציע לבעלים לתקן את הגג ולעשות פוליש לרכב, מה שישדרג אותו עשרות מונים, כי כאמור אין כמו מראית עין.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • אחראי פורום
פורסם

מי ש"בשוק" של רכב כזה, דבר ראשון יתעניין במכניקה (הרבה והמורכבת) וזוטות כמו צבע או ריפוד רופף במקסימום ישעשעו אותו.

והפוך - מי שהצבע או הריפוד מטרידים אותו, עדיף לו שיתרחק מכזה רכב. ובכלל מכל רכב קצת שונה מהעדר. הוא לא הבעלים הנכון ויגרם לו מפח נפש בטונות.

זוכר את ארנון עוד מפעם מהפורום, חבל שירד מהתדר.

ההשקעה שם היסטרית והמחיר המבוקש הוא אולי חצי ממנה, הלוואי וימצא קונה טוב.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 3 שעות, omricn כתב:

אף אחד לא אמר, אז היה לי חשוב לציין @EliC25 מברוק על ההשקעה ביצירת הסרטון והעריכה, החל מהרצון ליצור ולחוות, דרך התיאום והביצוע מול הבעלים ועד לתוצאה הסופית. ניכר שאתה אוהב את מה שאתה עושה ואני מקווה שיבוא יום ותעסוק בפרוייקטים כאלו למחייתך.

תודה

זה נסתר מעיניהם של אנשים שלא עושים זאת ולא מכירים במה כרוכה עבודת הצילום והעריכה (ואת כל זה הספקתי לעשות תוך 24 שעות למרבה המזל :) )

לשמחתי אני מתפרנס מהמקצוע שלי, ומשאיר את התחביב בגדר משהו נחמד נוסף לנשמה. תודה רבה

לפני 3 שעות, itaysamurai כתב:

מי ש"בשוק" של רכב כזה, דבר ראשון יתעניין במכניקה (הרבה והמורכבת) וזוטות כמו צבע או ריפוד רופף במקסימום ישעשעו אותו.

והפוך - מי שהצבע או הריפוד מטרידים אותו, עדיף לו שיתרחק מכזה רכב. ובכלל מכל רכב קצת שונה מהעדר. הוא לא הבעלים הנכון ויגרם לו מפח נפש בטונות.

זוכר את ארנון עוד מפעם מהפורום, חבל שירד מהתדר.

ההשקעה שם היסטרית והמחיר המבוקש הוא אולי חצי ממנה, הלוואי וימצא קונה טוב.

המחיר הוא בדיוק חצי מההשקעה, ואתה צודק לחלוטין. ההשקעה לא עוברת כשמסתכלים על דברים איזוטריים כמו גג וצבע שרוף במכסה מנוע.

מצרף כמה תמונות מהאלבום שהוא שלח לי, שתבינו במה מדובר כשהאדם אומר 'רמת הבורג':

IMG_5448.JPEG

IMG_5471.JPEG

IMG_5999.JPEG

IMG_6012.JPEG

IMG_6115.JPEG

IMG_6628.JPEG

• אהבתי 6
פורסם

מצד שני כשאתה משכיב 90 אלף שקל אתה לא רוצה גג נופל ופלסטיקים שבורים.

אין מה להשוות את הc6 למרצדס או BMW. באלו יש חלקים וידע בשפע ל c6 שאלוהים יהיה בעזרו של הקונה.

• רעיון טוב! 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני לא חושב שתמצא סדרה 7 או 5 או אי קלאס מהשנים האלו שנשמרה מכאנית ככה.

• מעניין 1
  • אחראי פורום
פורסם
לפני 22 שעות, EliC25 כתב:

IMG_6953.JPEG

רק בחיאת אלי, בקש מארנון ליישר את הלוחית,

ה-ocd משתולל לי.

• מצחיק 2

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...