Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 29 דקות, tinoki כתב:

מהירות סבירה תק' (מס' 3) תש"ל-1970

51.   לא ינהג אדם רכב אלא במהירות סבירה בהתחשב בכל הנסיבות ובתנאי הדרך והתנועה בה, באופן שיקיים בידו את השליטה המוחלטת ברכב.

אז אם רכב נעצר באמצע צומת, עקב תקלה או בפשיעה, והרמזור הפך לאדום, הרכב שכעת הרמזור שלו ירוק יצטרך להיזהר ולא להתנגש בו.

כמובן שבמקרים מסוימים יהיה אשם תורם, אך קשה מאוד להטיל אשמה על נהג שהיה בעצירה מלאה ורכב אחר התנגש בו, גם אם לפוגע היה רמזור ירוק

אין קשר בין הנכתב לקיפוח זכות הקדימה של מי שנוסע בירוק ע״י מי שנכנס לצומת באדום ועצר באמצע הצומת.

אתה מתעקש לנסות לערבב אותנו.

זה המקום להזכיר שמתן ייעוץ מוטעה היא עבירה על חוקי הפורום, לכן פה אתה חודל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

@אלעדית לשמחתנו אנחנו לא חיים במדינת הלכה.

לצערנו אין כאן משפטנים. אז כדרכו של הדיוט ביצעתי גיגול קצר, שהעלה שאין תשובה חד משמעית על השאלה, כל מקרה לגופו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, tinoki כתב:

אז אם רכב נעצר באמצע צומת, עקב תקלה או בפשיעה, והרמזור הפך לאדום, הרכב שכעת הרמזור שלו ירוק יצטרך להיזהר ולא להתנגש בו.

אתה שוב מצייר לך תסריט מסויים שבו רכב עומד פרק זמן במרכז הצומת, עם שדה ראיה רחב ומישהו פשוט נכנס בו.

לא ככה דברים מתרחשים במציאות.

נהג מתבלבל ומתחיל לפנות באדום כי לרמזור ישר יש ירוק. גם לתנועה ממול התחלף לירוק, רק ששםנהגים מגיעים לרמזור בנסיעה, הםא לא עמדו ברמזור, אחד מהם מזהה מרחוק שהרמזור מתחלף בירוק ומגיע במהירות סבירה לצומת בידיעה שעד שיגיע לקו יהיה ירוק. הנהג הפונה הוא מבין שטעה, הוא במהירות איטית, אז הבלימה עוצרת אותו מיד, רק שהוא כבר חוסם את הדרך לרכב שהגיע ממול.

עצירה היא בסך הכל שאלה פיזיקלית של באיזו מהירות היית וכמה זמן לקח לך להגיב, אין לה שום משמעות לענין אשמה. 

עצירה אינה עמידה. עמידה זה לפרק זמן כזה שאין ספק שנהגים אחרים יכולים להבחין בך ולהספיק להגיב. עצירה יכלה להתרחש ממש לפני חלקיק שניה.

פורסם

קרה לי מקרה דומה

עמדתי ברמזור אדום ואיזה ילד קקה בן 15 הוריד לי את המראה בצד הנהג. 

פתחתי את החלון וצעקתי לו, היחד חזר ירק על השמשה של הרכב שלי וברח. 

פורסם
לפני 21 שעות, Stangg כתב:

קרה לי מקרה דומה

עמדתי ברמזור אדום ואיזה ילד קקה בן 15 הוריד לי את המראה בצד הנהג. 

פתחתי את החלון וצעקתי לו, היחד חזר ירק על השמשה של הרכב שלי וברח. 

במקרה שלי הילד הפוגע נשאר במקום כי האופניים שלו התעקמו (זה הדבר היחיד שעניין אותו בכלל באותו הרגע). למזלי גם אבא שלו הגיע ונתן פרטים אז הביטוח יכול לבצע שיבוב. 

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם, אשמח לייעוץ: האם במידה והצד השני החליטו לתבוע את הביטוח שלי (ביטוח חובה) אני אמור לקחת עורך דין? הפרמיה של החובה אמורה לעלות? כי התביעה שהגשתי לביטוח המקיף הועברה לשיבוב. 

כפי שציינתי לא קרה לילד שום דבר אז אין לי ולסוכן ביטוח שלי מושג על מה הם תובעים. 

פורסם

אפילו אם הוא ביקר במיון והכל תקין יש אגרה של כמה מאות שקלים. אם יש בדיקות, צילומים וכו׳ זה יכול לגלוש לאלפים.

בניגוד לביטוח רכוש, ביטוח החובה מכסה בלי קשר לאשמה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...