Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי סיילון

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

צריך מהרגע להרגע צמד צמיגים.

במידה שלי אין כל כך מצאי לצמיגייה שפתוחה כעת.

צמיגי שואף שהם רציניים אמר שכעת יש לו רק סיני. אבל לדבריו זה מהיותר טובים בז׳אנר. סיילון.

https://www.tyrereviews.com/Tyre-Tests/2025-Auto-Bild-Summer-Performance-Tyre-Test.htm

יוצא מכובד בהחלט בבדיקה הזו

אני מחפש משהו אחר אבל מאןד בעייתי לי להמתין למחר.

מישהו מכיר?

איזו צמיגייה אתם מכירים שפתוחה מאוחר בגוש דן?

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
פורסם

אני לא מכיר צמיגיות שפתוחות מאוחר, אבל אני יכול להמליץ לפתוח איזי ולעשות סינון לפי מיקום קרוב + פתוח עכשיו.

עזר לחבר למצוא פנצ'רייה פתוחה ליד הבית ב8 בערב, אני מקווה שגם יעזור במקרה שלך.

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

גם בעייתי לקנות משהו בלחץ. אם הצמיגים שלך לא על סף פיצוץ, ולא נכשלת עליהם טסט, עדיף לחפש בלי לחץ ולקנות משהו טוב.

אם אתה מתעקש עכשיו יש לזה מחיר וזה להתפשר. לפי מה שצירפת למעט זה שהם סיניים לא נראה שתוכננו ברמה נמוכה.

רק בבלאי הם מקום אחד לפני אחרון. לא יחזיקו הרבה.

היה עוזר אם היית מפרסם מידה

פורסם
לפני 2 דקות, Tom_22 כתב:

תבדוק אצל צמיגי חנניה ביפו (יפת 82). אמור להיות פתוח עד 21:30.

אין להם בכלל במידה

לפני 1 דקה, נירו72 כתב:

גם בעייתי לקנות משהו בלחץ. אם הצמיגים שלך לא על סף פיצוץ, ולא נכשלת עליהם טסט, עדיף לחפש בלי לחץ ולקנות משהו טוב.

אם אתה מתעקש עכשיו יש לזה מחיר וזה להתפשר. לפי מה שצירפת למעט זה שהם סיניים לא נראה שתוכננו ברמה נמוכה.

רק בבלאי הם מקום אחד לפני אחרון. לא יחזיקו הרבה.

היה עוזר אם היית מפרסם מידה

אני על הספייר. ספייר קטן. בעייתי לי למחר

הפנצ׳ר בדופן

235/45/r17

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, razi_pazi כתב:

אין להם בכלל במידה

אני על הספייר. ספייר קטן. בעייתי לי למחר

הפנצ׳ר בדופן

235/45/r17

יכול להלוות לך את שלי, אותה מידה במונדאו 🙂 . גם אני הייתי צריך להחליף ולהתפשר כי קשה מאוד להשיג במידה הזו. בסוף נאלצתי להתפשר על זוג רייקן זוג פלקן. היחידים שמצאתי במלאי לא סיניים במידה הזו. יכול להלוות לך את הספייר למחר אם תרצה וזה משהו דחוף. יש לי ספייר מידה מלאה.

זה מה שכתב הג'פטו עליהם:

צמיג ה-Sailun Atrezzo ZSR2 הוא דגם קיץ סיני שמציע ביצועים מפתיעים יחסית למחירו, אך עם מספר מגבלות שחשוב להכיר. הנה סקירה מקיפה:

יתרונות

• ביצועים טובים בבלימה ובכביש רטוב: במבחני ADAC לשנת 2024, הצמיג קיבל ציון 1.8 (טוב מאוד) בבלימה על כביש יבש ורטוב, וציון 2.5 בהיגוי רטוב. eqs-news.com

• התנהגות טובה במניעת אקווה-פלנינג: הצמיג קיבל ציונים טובים בהתמודדות עם אקווה-פלנינג, עם ציונים של 2.6 ו-2.7 בהתאמה. eqs-news.com

• חסכון בדלק ורעש נמוך: הצמיג מצטיין בהתנגדות גלגול נמוכה (ציון 2.2) ורעש פנימי וחיצוני נמוך (2.6 ו-2.8). eqs-news.com

• מחיר משתלם: הצמיג מוצע במחיר נמוך יחסית למתחרים, מה שהופך אותו לאופציה משתלמת עבור נהגים עם תקציב מוגבל.

⚠️ חסרונות

• שחיקה מהירה: במבחן של Auto Bild לשנת 2025, נמצא כי הצמיג מחזיק כ-25,500 ק"מ בלבד, מה שמוביל לעלות גבוהה יותר לק"מ בהשוואה לצמיגים פרימיום. tyrereviews.com+1tire-reviews.com+1

• ביצועים בינוניים בהיגוי יבש: במבחני ADAC, הצמיג קיבל ציונים בינוניים בהיגוי על כביש יבש, עם נטייה להיגוי יתר במצבים קיצוניים.

• ביקורות משתמשים על שחיקה: משתמשים מדווחים על שחיקה מהירה, במיוחד בנהיגה נמרצת, עם צפי להחלפה לאחר כ-20,000 ק"מ.

עריכה אחרונה על ידי נירו72
  • מבאס 1
פורסם

@נירו72 אולי די עם הקטע הזה של להעלות סיכומים מג'פטו?

כל אחד פה יכול לשאול אותו בעצמו, אנחנו כאן כדי לקבל מידע מאנשים שיש להם ניסיון, לא בשביל תשובות של הצ'ט.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם
לפני 15 דקות, razi_pazi כתב:

אין להם בכלל במידה

תראה, אם תעבור דרך כל המקומות שרשום שפתוח עכשיו, ועדין לא תמצא, וזה אכן חייב לקרות היום, אז אין ממש ברירות.

לגבי הסיילון, השאלה היא אם מדובר ב-ZSR2 כפי שמופיע במבחן שצירפת או בדור הקודם, ZSR, שלא הצטיין במיוחד.

פורסם
לפני 12 דקות, נירו72 כתב:

יכול להלוות לך את שלי, אותה מידה במונדאו 🙂 . גם אני הייתי צריך להחליף ולהתפשר כי קשה מאוד להשיג במידה הזו. בסוף נאלצתי להתפשר על זוג רייקן זוג פלקן. היחידים שמצאתי במלאי לא סיניים במידה הזו. יכול להלוות לך את הספייר למחר אם תרצה וזה משהו דחוף. יש לי ספייר מידה מלאה.

זה מה שכתב הג'פטו עליהם:

צמיג ה-Sailun Atrezzo ZSR2 הוא דגם קיץ סיני שמציע ביצועים מפתיעים יחסית למחירו, אך עם מספר מגבלות שחשוב להכיר. הנה סקירה מקיפה:

יתרונות

• ביצועים טובים בבלימה ובכביש רטוב: במבחני ADAC לשנת 2024, הצמיג קיבל ציון 1.8 (טוב מאוד) בבלימה על כביש יבש ורטוב, וציון 2.5 בהיגוי רטוב. eqs-news.com

• התנהגות טובה במניעת אקווה-פלנינג: הצמיג קיבל ציונים טובים בהתמודדות עם אקווה-פלנינג, עם ציונים של 2.6 ו-2.7 בהתאמה. eqs-news.com

• חסכון בדלק ורעש נמוך: הצמיג מצטיין בהתנגדות גלגול נמוכה (ציון 2.2) ורעש פנימי וחיצוני נמוך (2.6 ו-2.8). eqs-news.com

• מחיר משתלם: הצמיג מוצע במחיר נמוך יחסית למתחרים, מה שהופך אותו לאופציה משתלמת עבור נהגים עם תקציב מוגבל.

⚠️ חסרונות

• שחיקה מהירה: במבחן של Auto Bild לשנת 2025, נמצא כי הצמיג מחזיק כ-25,500 ק"מ בלבד, מה שמוביל לעלות גבוהה יותר לק"מ בהשוואה לצמיגים פרימיום. tyrereviews.com+1tire-reviews.com+1

• ביצועים בינוניים בהיגוי יבש: במבחני ADAC, הצמיג קיבל ציונים בינוניים בהיגוי על כביש יבש, עם נטייה להיגוי יתר במצבים קיצוניים.

• ביקורות משתמשים על שחיקה: משתמשים מדווחים על שחיקה מהירה, במיוחד בנהיגה נמרצת, עם צפי להחלפה לאחר כ-20,000 ק"מ.

תודה על ההצעה.

יש כמה חלופות.

מישלין ב 900 שפתוח כל הלילה. אבל לא נשמע רציני בטלפון.

בחנניה בוסרמן יש קונטיננטל ב 750 ופותחים מןקדם בבוקר.

וליד הבית יכולים להזמין למחר אחהצ פלקן ב 700.

בכל מקרה אקנה צמד 

השאלה האם להמתין למחר 

האמת המבחן הזה של הסיילון עושה רושם טוב. לא זבל סיני בכלל.

לפני 3 דקות, Tom_22 כתב:

תראה, אם תעבור דרך כל המקומות שרשום שפתוח עכשיו, ועדין לא תמצא, וזה אכן חייב לקרות היום, אז אין ממש ברירות.

לגבי הסיילון, השאלה היא אם מדובר ב-ZSR2 כפי שמופיע במבחן שצירפת או בדור הקודם, ZSR, שלא הצטיין במיוחד.

שמתי לב למודל.

נראה האם יש לי בכלל אופציה למחר.

אבל האמת שהמבחן הזה בבילד נראה לי רציני. והם זולים 400.

מרגיש לי הגיוני. 

אם לא יכול מחר אז נחסכה ההתלבטות. נראה.

תודה למסייעים

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, razi_pazi כתב:

האמת המבחן הזה של הסיילון עושה רושם טוב. לא זבל סיני בכלל.

בגלל שהמבחן נעשה בתנאי מסלול ופחות לאורך זמן פניתי לג'פטו שאוסף רשמים מהרשת וחוות דעת. משהו שלאדם מן הישוב יקח לא מעט זמן ועבודה, וכרגיל יש מי שלא מרוצה מזה. כשישלמו משכורת לעזרה אולי יוכלו לבוא בטענות.

הדבר הכי מעניין במה שכתב ג'פטו ובמה שראיתי בביקורת שאין אחידות ביצור, והבלאי גבוה. מה שמעלה תהיות על הבקרת איכות שזה הדבר הכי מפחיד בצמיגים סיניים. התכנון יכול להיות גאוני, השאלה במבחן האיכות לאורך זמן.

לפני 5 דקות, Tom_22 כתב:

מה זה המחירים האלו...

https://autotire.co.il/catalog.asp?catProp=56&catVal=397&catProp=57&catVal=470&catProp=59&catVal=443&FIlterPluginId=1

https://tires4u.co.il/dimensions/235-45r17

מה הזוג (דגם מלא, לא רק שמות חברות) התקין ברכב?

כשאני קניתי גם הופיעו הרבה דגמים באתרים האלו. בפועל לא היה אף אחד מהם במלאי והגעתי עד לספקים. לא כל מה שמפרסמים אכן נמצא במלאי

עריכה אחרונה על ידי נירו72
  • מעניין 1
פורסם

התקנתי falken ze310r. בצמיגייה בתחנת הדלק בגני התערוכה בת"א.

הנוכחיים אצלי זה falken ze310. חוו"ד עליהם באתרים המתמחים טובות מאוד

לא מצאתי התייחסות במבחן ל גרסת ה R. אבל ממה שראיתי זו גרסה מחודשת. 

זכור לי כאן במעורפל בפורום הסתייגות. אבל אני מניח שייצרן ראוי לא שפתאום שכחו איך לייצר צמיגים.

נתנו לי שירות טוב ואירגנו מהר וזה ליד הבית. 700 לצמיג. זה לא זול אבל היו לי עוד שיקולים (זמן, מרחק ושירות). אני מניח שעם חיפושים וטיולים הייתי מוצא ביותר זול. לדעתי לפני שנתיים לרבעייה שילמתי 2400 בצמיגי שואף. וזה היה מחיר טוב בשעתו. חלפו שנתיים אז גם אם לא שילמתי זול זה לא מאוד יקר.

ראיתי באתרים מוצע ב 500. אבל מניסיון שלי בד"כ זה לא מתממש במציאות.

• אהבתי 1
פורסם

גרסאת ה-R מיוצרת ומיובאת מהמזרח (לנוכח מלחמה ו/או המעבר ל-ZE320 שמיוצר כנראה רק בטורקיה).

מדרס זהה. תכונות לא ברור, כי נראה שבחלק מהמידות אולי דירוג EU נמוך יותר.

לא מיובא מספיק זמן לארץ כדי שיהיו חוות דעת ארוכות טווח.

עדין בחירה טובה, למעט המחיר כפי שציינת בעצמך.

סע בדרכים טובות!

פורסם

לא נורא לשלם קצת יותר לעסק שנותן שירות טוב.

בודאי כשזה היה קרוב ומהיר. יש ימים שזה חשוב יותר מ 100-150 ש"ח לצמד צמיגים.

לפני 22 שעות, Tom_22 כתב:

ירדתי מסיילון כבר אתמול. כשהסתדר לי להזמין להיום את הפאלקין.

בבוקר הוא חזר אלי ואמר לי שהכוונה היתה ZSR  ולא ZSR2. 

להבדיל מהפאלקין הדומים כאן יש פער משמעותי. גם במבחן ששלחת ובעיקר כי ה 2 שהצליח הוא החדש יותר.

תודה על הטיפ בכל מקרה.

אצל פאלקין זה יצרן מוכר ורציני, אני לא רואה מצב שתת גרסה אחרת תהיה משמעותית שונה.

מה שכן מרגיז זה עצם המצב בו לסיוויק יש צמיג במידה ייחודית. בארץ רק לסיוויק מהדור הזה יש את הצמיג הזה. לא דרמה אבל זה סתם מייקר ומסבך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...