Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה של סאבוופרים שנהרסים . כבר סאבוופר שני שנהרס בחיבור בברידג' למגבר 4 יציאות ,תיאור בפנים.

פוסטים מומלצים

יש לי מערכת אנדרואיד של חברת joying. חברה ידועה ונחשבת איכותית והבנתי שהיתה מותקנת אפילו בוואגיות בעבר. אליה חיברתי מגבר של חברת RED SOUND USA. שקיבלתי בעבר משכן שלי ועבד אצלו ברכב. המגבר 4 יציאות.

למגבר מחוברים ליציאה הקדמית רמקולים קומפוננט של אינפיניטי קאפה 110 RMS. וליציאה האחורית בברידג' סאב וופר שולחן של חברה סינית כלשהיא. זה הסאב השני שנשרף לי כבר ,הספק שמכר לי את הסאבים אמר שאף פעם לא נתקל בסאבים האלו שנשרפים ואף פעם לא חזר אליו אחד אפילו. המגבר נבדק אתמול אצל עסק למערכות רכב עם רב מודד ונמצא תקין לחלוטין. 

היום צריך לקבל סאבוופר של גלאדן מדגם שטוח 10" ולשים בקופסא במקום הסאב הסיני. 

השאלה שלי האם הסאב הזה יחזיק כבר , או האם אני עושה משהו לא נכון? כי לא מזמן מה שזכור לי העלתי את הגיין קצת של הסאב במגבר. 

כמו כן במערכת עצמה הגברתי את עוצמת הסאב וגם שיחקתי קצת עם התדרים שלו . 

אולי ללכת למתקין שייתן לי קבלה ואז יש אחריות לפחות על העבודה והסאב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב ,נמצאה הבעיה ,פתחתי את הברגים של הסאב וחיבור אחד בתוך הקופסא היה מנותק. כל הגידים של החוט נעלמו ממש. גילפתי שוב וחיברתי והכל עובד.

איך ניתן לחבר אולי בצורה חזקה יותר את החיבורים הפנימיים שם? רק הלחמה ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, Trackmaster כתב:

טוב ,נמצאה הבעיה ,פתחתי את הברגים של הסאב וחיבור אחד בתוך הקופסא היה מנותק. כל הגידים של החוט נעלמו ממש. גילפתי שוב וחיברתי והכל עובד.

איך ניתן לחבר אולי בצורה חזקה יותר את החיבורים הפנימיים שם? רק הלחמה ?

אני תמיד מלחים וחשוב להשתמש בחוט עבה שאחוז הנחושת שלו גבוהה 

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...