Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 1.4 אטמוספרי, סל"ד ב 130 קמ"ש

VikingG

פוסטים מומלצים

לא ציינת האם זה גיר רגיל או אוטומט

בכל מקרה זה נשמע הגיוני

בגיר האוטומט למיטב זכורני יש 4 הילוכים בדגם הזה

הייתה לי כזאת ידנית משנה מוקדמת יותר ההילוכים שם היו יחסית קצרים. אז סהכ זה נשמע לי בסדר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 56 דקות, VikingG כתב:

אני רוצה לדעת על עניין הסלד האם נסיעה קבוע בכביש מהיר על מהירות 130 ב3500 סלד תקין לרכב?

אם זה ידני זה בוודאות תקין, זה לא משהו שיכול להשתנות, זה יחס קבוע של גלגלי שיניים.

אם זה אוטומטי תוודא שאתה בהילוך 7, אמורה להיות שם תצוגת מספר הילוך.  במצב ספורט הוא לא מגיע להילוך 7 למייטב זכרוני, רק ל 6.

ואם הגיר אכן משלב להילוך 7 אז גם שם זה לא משהו שיכול להשתנות, יחס קבוע של גלגלי שיניים. 

בכל מקרה אני מהמר שהאוטו ידני, באוטומטי ההילוך הגבוה ארוך מאוד. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב ידני אבל נסיעה על 3500 סלד או טיפה יותר תקינה עבור הרכב הזה כמובן בכביש מהיר כמו כביש שש נסיעות של שעתיים שעה וחצי? מערכת קירור תקינה וגם שמן נבדק כמה פעמים בשבוע רק למשני זהירות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, VikingG כתב:

הרכב ידני אבל נסיעה על 3500 סלד או טיפה יותר תקינה עבור הרכב הזה כמובן בכביש מהיר כמו כביש שש נסיעות של שעתיים שעה וחצי? מערכת קירור תקינה וגם שמן נבדק כמה פעמים בשבוע רק למשני זהירות

מה זאת אומרת תקינה?

ככה היצרן תכנון את הרכב. 

כל עוד לא החליפו גיר לגיר של דגם אחר ולא החליפו צמיגים למידה לא חוקית, יחס סל"ד פר מהירות לא יכול להשתנות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, Buki כתב:

מה זאת אומרת תקינה?

ככה היצרן תכנון את הרכב. 

כל עוד לא החליפו גיר לגיר של דגם אחר ולא החליפו צמיגים למידה לא חוקית, יחס סל"ד פר מהירות לא יכול להשתנות. 

זאת הייתה הכוונה האם היצרן תכנן ככה את הרכב והכוונה הייתה האם ככה התנהגות הרכב להבין אם תקין או לא ולנסיעות ארוכות . הרכב חדש בשבילי ורציתי להבין עליו יותר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...