Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עורך דין לענייני ירושות

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, אשמח לחוכמת ההמונים.

שואל בשביל חבר קרוב שלא כל כך מתמצא בעניין יחסית מורכב.

2 ההורים נפטרו, יש 3 אחים מסוכסכים .

כל האחים מסוכסכים, האמא נפטרה אחרונה אבל האח שטיפל בה וגר איתה הצליח לשכנע אותה במרמה שכל הירושה הקיימת תעבור אליו בלבד- בזמן הזה האמא הייתה במצב בריאותי סופני ולא בקו הבריאות. יש צוואה שזה כתוב שרק האח יקבל הכל שזה כולל דירה וחשבונות בנק וכל שאר האחים לא יקבלו כלום,

צריך עורך דין תותח שמתמצא בדברים האלה, עדיפות אזור מרכז. בגוגל יש המוןן המוןן עורכי דין וקשה לבחור , צריך מישהו שבאמת תותח עם קבלות להצלחות.

הסברתי לחבר שזה תהליך ויכול לקחת שנים אם בכלל יראה משהו מזה..

פורסם (נערך)

צחי בריילובסקי03-7787731

אמנם לא תבעתי איתו כלום עדיין, אבל הוא ליווה אותי בכמה הליכים משפטיים וכן גם בנוגע לצוואה (צוואה סתומה) שלכשהיא תתממש נהיה במצב דומה לשלך ואני איעזר בו לנושא.

עריכה אחרונה על ידי avizaz

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, ANUTKK כתב:

היי חברים, אשמח לחוכמת ההמונים.

שואל בשביל חבר קרוב שלא כל כך מתמצא בעניין יחסית מורכב.

2 ההורים נפטרו, יש 3 אחים מסוכסכים .

כל האחים מסוכסכים, האמא נפטרה אחרונה אבל האח שטיפל בה וגר איתה הצליח לשכנע אותה במרמה שכל הירושה הקיימת תעבור אליו בלבד- בזמן הזה האמא הייתה במצב בריאותי סופני ולא בקו הבריאות. יש צוואה שזה כתוב שרק האח יקבל הכל שזה כולל דירה וחשבונות בנק וכל שאר האחים לא יקבלו כלום,

צריך עורך דין תותח שמתמצא בדברים האלה, עדיפות אזור מרכז. בגוגל יש המוןן המוןן עורכי דין וקשה לבחור , צריך מישהו שבאמת תותח עם קבלות להצלחות.

הסברתי לחבר שזה תהליך ויכול לקחת שנים אם בכלל יראה משהו מזה..

יש לך סימוכין ל מרמה?

סיפור אמיתי: שני אחים, אחד גר עם אמא סיעודית בכיסא גלגלים, טיפל בה מעל 5 שנים לבד ללא כל עזרה מהאח השני. האח השני היה בה לבקר פעם בשבוע לפחות מ½ שעה.

גם כאשר הייתה האם מאושפזת מדיי פעם לא היה לבית חולים לבקר, גם באשפוז האחרון שהאם שכבה מחוסרת הכרה לא בא לבקר.

כאשר נפטרה האם רוב הרכוש ניתן לבן שסעד אותה, ואז התעורר האח השני וטען להשפעה לא הוגנת.

מרמה?

איפה הוא היה כל השנים?

אז, הכל בעיניי המתבונן. יש כאלה שחושבים שאפשר לנטוש את ההורה שנים ובטוחים שאחרי פטירה מובטח לך חלוקה באחוזים שווים.

עריכת תוספת

אם זה באיזור ת"א, אשלח לך הודעה פרטית. של פרטי עו"ד.

ובסופו של דבר, רק העו"ד מרווחים.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
תוספת
פורסם

נ.ב

האם ניסו לדבר עם האח?

האם ישבו כולם ביחד?

אולי יגיעו להסכמות כל שהן?

שהרי בסופו של דבר כפי שכתבתי:

לפני 9 שעות, Ron Poh כתב:

ובסופו של דבר, רק העו"ד מרווחים.

ולא רק זה, אם קודם היו מסוכסכים, אחרי תהליך משפטי הם יהיו אויבים!

פורסם
לפני 12 שעות, Ron Poh כתב:

יש לך סימוכין ל מרמה

כן

לפני שעתיים, Ron Poh כתב:

האם ניסו לדבר עם האח?

האם ישבו כולם ביחד?

אולי יגיעו להסכמות כל שהן?

האח מסרב בכלל לשתף פעולה, וכמובן שלא הגענו לסכמות

העורך דין שאתה ממליץ, אתה מכיר אותו?

אשמח למס טלפון בפרטי

פורסם

יש צוואה קודמת? האם העו"ד שניסח את הצוואה אימת אותה וראה את אמא?

כאמור לא עו"ד אז קח בערבון מוגבל. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 36 דקות, DareDevil כתב:

יש צוואה קודמת? האם העו"ד שניסח את הצוואה אימת אותה וראה את אמא?

כאמור לא עו"ד אז קח בערבון מוגבל. 

יש צוואה קודמת וחתומה שבו ההורים חילקו בין כל האחים

ויש צוואה חדשה שבו רשום שהבן מקבל הכל ושאר האחים כלום

פורסם

קפץ לי לראש משהו, שאני ממליץ לבחון עם העו"ד, אולי להביא חוקר פרטי שאולי יצליח להוציא מהאח את האמת..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

איזו אמת? אין ויכוח על זה שהאמא כתבה את זה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לפני 5 שעות, DareDevil כתב:

קפץ לי לראש משהו, שאני ממליץ לבחון עם העו"ד, אולי להביא חוקר פרטי שאולי יצליח להוציא מהאח את האמת..

איזה אמת?

אתה יוצא מתוך נקודת הנחה שזה שהאח אחד קיבל הכל, מעיד מעצם העובדה הזאת שהוא רמאי.

כרגע ידועות לנו שני עובדות.

1. אח אחד בלבד טיפל באמא.

2. האחים מסוכסים.

מכיון שלא קבלנו ידיעות נוספות ששאר האחים  עזרו לטיפול באמא, אז למה שהאח היחידי שטיפל הוא גם לא  יהייה היחידי שייקבל את הירושה?

לפני 5 שעות, avizaz כתב:

איזו אמת? אין ויכוח על זה שהאמא כתבה את זה.

האחים טוענים למרמה.

לדוגמא אישה עיוורת שמגישים לה מסמך, אומרים שזה משהו אחר שבפועל זאת צוואה שכתוב בה משהו אחר.

ומכאן כל אחד יכול לחשוב על עוד סיטואציות ולהעלות רעינוות מהווי נפשו.

אם הענין יגיע לבית משפט, קיימת האפשרות שהשופט/ת יחליטו על חלוקה שונה. בכל מקרה לאחים יש יותר סיכוי להרוויח מאשר להפסיד. שהרי מראש הם לא מקבלים כלום.

לפני 11 שעות, ANUTKK כתב:

כן

האח מסרב בכלל לשתף פעולה, וכמובן שלא הגענו לסכמות

העורך דין שאתה ממליץ, אתה מכיר אותו?

אשמח למס טלפון בפרטי

שלחתי לך פרטים בהודעה פרטית.

תגיד לחבר שזה עסק של עשרות אלפי ש”ח ישר על ההתחלה.

אצל עו”ד שונים יש כל מיני שיטות והסכמי תשלום.

לדוגמא:

1. סכום גדול מאוד ישר על ההתחלה שכולל ריצה עד סוף התהליך.

2. סכום יותר קטן, ואם לדוגמא מגיעים לפשרה לפני משפט מסתפקים בו, אם ממשיכים למשפט נותנים סכום נוסף.

*  לא לשכוח שעבור דיונים בבית משפט יש תשלום נוסף.

* ויש כמובן עוד הוצאות.

הייתי ממליץ לחבר לנסות להגיע קודם להסכם דרך גישור, להסביר לשני הצדדים שגישור עולה הרבה פחות מעו”ד בסדר גודל משמעותי.

גישור גם ייצור פחות כעסים מכאלה שיצופו במשפט.

• תוכן חדש...